valborg'10

nu är alkoholen inhandlad och maten likaså . även toapapper , började bli dåligt med det . haha .

så nu snart åker vi till henning och firar valborg . kan bli trevligt men kan lika väl bli skit tråkigt , haha . men har ju sara att roa mig med hela kvällen :)

dagens outfit

skinnjacka - bruno z
vitt linne - gina tricot
jeans - replay
skor - convers 
det är outfiten innan kvällen ;)

videoblogg - melissa och smilla

här kommer en liten film på melissa och smilla . ser ni likheten mellan smilla och smirre ?
blir nog mitt sista inlägg för dagen . om jag inte mobilbloggar underkvällen , för nu ska jag ta hand om mig själv :) måste ta det lugnt med datorsittandet , får fått musarm . haha . nä det är faktikst inte så kul , gör förbannat ont hela tiden . spänner ända från ländryggen , ut i armen och sen upp i huvudet .
ha en trevlig valborg alla nu . och ta det lugnt med alkoholen :)

varför måste det regna ?

idag så ser mina planer ut så här: 
diska
dammsuga
duscha
fixa mig , lite!
åka in till staden
sola
sen fest hos henning ikväll . 
jag hoppas det blir lyckat trots att det bara är jag och sara som är tjejer , eftersom att det fanns några som svek oss . tack för den! för tillfället syftar jag inte på den blonda tjejen från oskarshamn! ;) 
nu ska jag dammsuga och sen bär det av in i duschen . det här vädret gör mig väldigt olycklig . jag har bara en vindrutetorkare och det är på passargerarsidan . hoppas att det slutar tills jag ska köra in till kalmar . haha .

videoblogg - melissa och smirre

filmade melissa och smirre igår när dom busade i rasthagen hemma . dom var inte så roliga när jag skulle filma men innan dess var dom roligare . haha .
en annan rolig sak var att när jag spelade upp filmerna på datorn så springer melissa hit och ställer sig och kollar och liksom vrider på huvudet sådär snett och gulligt och fattar ingenting . haha . såg så jävla gulligt ut!

gårdagens outfit

eftersom att jag är kass på att ta kort och därmed gör det bloggen väldigt tråkigt , så tänkte jag börja med att ta en dagens outfit bild varje dag , eller ja .. nästan varje dag i alla fall .. 
här kommer gårdagens:
kofta - gina tricot
linne - gina tricot
brett skärp - gina tricot
strumpbyxor - city gross . haha
skor/stövlar - din sko

30 april 2o1o

hellu kära läsare!

såg att min inlägg jag skrev igår blev helt tomt , tyvärr . ansträngde mig väldigt mycket för att skriva det . sms-bloggade . och att skriva så mycket text på en iphone är ganska jobbigt . haha .
idag så vaknade jag av mig själv vid 9 . drömde så sjuka drömmar , usch . det är 3dje natten irad nu . börjar bli lite orolig . haha .
har hunnit vara ute och gå med melissa också , sista 500 meterna hem så hörde hon smilla skälla så självklart sprang hon raka vägen dit precis innan jag hann koppla henne .
nu ska jag ta mig in i duschen kanske . sen in och möta sara i staden för att handla lite . måste komma ihåg att köpa nya vindrutetorkare , haha .

SMS-inlägg


besvikelse på hög nivå

nu är jag tillbaka i vassmolösa . ihop om att få umgås lite med babe . men icke , då är huset helt tomt när jag kommer hem . det känns ju inte så kul . hungrig är jag också , men inte sugen på mat . har ätit samma maträtter i flera dagar nu . börjar nästan tröttna . lär väl bli så att jag lagar mig en omelett bara för att det är enkelt och går fort . men får se .. kanske lyckas komma på något annat ?
hemma i högsby ser det ut som fan . damm överallt , grejer överallt och ingen ordning alls . men antar att det är så när man renoverar . hallen ska spacklas och målas sen så är den färdig . efter det är det bara köket kvar , vilket jag antar kommer ta längst tid , suck! men hela huset kommer bli kanon snyggt när det är klart . (synd att det händer något nu när man flyttat hemifrån , haha)
magen kurrar så får kolla hur det ser ut i kylen och frysen .

Sitter hemma och tråkar , ska snart hoppa ...

Sitter hemma och tråkar , ska snart hoppa in i duschen så att jag kan åka tillbaka till Kalmar igen . Älskling är ju hemma tidigt idag :)


meningslöst inlägg .

det här inlägget skriver jag mest för att jag inte har något annat att göra i väntan på mamma . melissa och jag har varit nere på mossegården och lekt , för ovanlighetens skull . jag kan inte släppa ut henne innan hon flyger över staketet och ska ner och busa med smilla  som vanligt så springer jag efter så vi ser helt knäppa ut . men idag sa dom att det bara var att släppa ut melissa så att smilla kunde gå lös . och det känns bra , att slippa stå där nere hela tiden . haha . känner mig så himla korkad . visst är det skönt att ha någon att prata med om dagarna , men endå . dom gillar melissa och melissa gillar dom . underbart! 
ska ta och platta luggen och ta på läppglans , sen hoppas jag att dom är här . för så lång tid kan det inte ta och köra hit . haha . kanske ska börja med dagens outfit ? tåls att tänka på!

29 april 2o1o

godmorgon!

melissa väckte mig idag genom att sätta klorna rätt i ansiktet på mig . började funderar på att skaffa en dörr in till sovrummet så att hon kan sova i hallen . men ångrade mig ganska snabbt när hon la sig brevid mig och gosade . 
idag kommer mamma och kerstin och hämtar mig . jag ska få hem min bil . underbart . men i och för sig så har jag inte så mycket nytta av den för på lördag får jag körförbud . snyft! jag har inte besiktigat den eftersom att den var på verkstad och blev inte klar förens igår och det fanns inga tider förens nästa tisdag tror jag , eller onsdag . whatever . jag får i alla fall hem den så jag kan kolla på den varje dag . haha . jag är sjuk i huvudet!
är  sugen på omelett , så jag tror att jag ska göra en till frukost , variation kanske . varje morgon i 2 veckors tid har jag ätit flingor och mjölk och knäckebröd med avocado , skinka och paprika . börjar bli liiiite trött på det nu .
ska slänga in håret i duschen nu , lät också sjukt men vi har typ inget varmvatten längre så jag ska bara tvätta håret lite snabbt så jag kan visa mig bland folk ... seen när jag kommer hem sak jag ta en varm och skönt dusch , länge länge länge . längtar redan!
lär väl inte bli så mycket bloggande idag eftersom att jag ska hem , men jag hoppas att ni överlever tills jag kommer tillbaka framåt kvällningen :)

mästerkocken

jag skulle lagt in en video på melissa och smilla . men tydligen så ville inte min dator som jag ville . så tyvärr . ni får vänta en tills imorn .
det regnar ute och jag hade planerat att gå en kvällspromenad men icke . jag hatar regn och har inga bra skor för att gå i regn och rusk .
måste bara berätta att jag gjorde världens godaste omelett idag , ååh . den var så god att jag ville ha en till när den var slut . och att det var så enkelt förvånade mig . det ska jag göra i fortsättaningen också , nyttigt är det ju också .
usch vilket tråkigt inlägg . nu ska jag göra mig några avokade knäckebröd och kolla på fustbyggarna .

testing


snabb . snabbare . snabbast

dagarna går så himla fort . jag gör verkligen ingenting men ändå så är klockan redan kvart över 2 . diskat och lagat mat är det enda för dagen . varit ute med melissa en sväng också . i trädgården . vågar inte ute och gå längre , haha skoja . men idag är det så kasst väder så jag känner inte för det . de får blir senare i så fall . ska släppa ut henne en sväng nu , hon skäller ju så att rutorna i fönstren darrar . helt galen är hon .

smilla och melissa goes crazy

trots att jag var uppe tidigt har jag inte haft tid till att blogga . vaknade kvart över nio av att melissa sprang runt i sängen . jag fattade inte varför och skulle somna om . men sen hörde jag något som kraffsade på dörren . flög upp ur sängen och kollade ut , vem stod inte där ? om inte lilla smilla som var sugen på att leka . så på med kläderna fort som attan och släppa ut melissa . så dom har lekt ända tills nu , är skönt att jag slipper underhålla henne hela tiden , eller så , att hon kan vara nere på mossegården tillsammans med dom . nu är hon tillbaka , super smutsig , nerdreglad och flåsig . vill ut och leka ännu mer men det får hon vänta med tills i eftermiddag , om vi har tur ;) egentligen skulle man filma dom när dom leker , ser så himla roligt ut , ska göra det nästa gång dom leker . haha .
jag ska ta tag i disken nu , för ovanlighetens skulle . en diskmaskin hade ju inte varit helt fel . men det hade i och för sig inte fått plats och så hade det blivit en väldigt dyr elräkning med tanke på hur mycket vi diskar varje dag . sen blir det till att laga lite mat och städa idag . ska kolla in andra avenyn också , missade ju det igår av någon konstig anledning . haha .

uteritt .

idag kändes det bra på ridningen . hade ju i och för sig sett fram emot att rida ett ordentligt dressyrpass . istället blev den en tur i skogen , vilket var riktigt mysigt . hoppade lite fasta hinder också . både jag och chaplin tyckte det var lite läskigt men vi kommer över tillslut . men sista hindret fegade jag ut på och sket i att hoppa . kanske en annan gång , haha . var ju första gången för min del så kände mig lite osäker ;) men kul var det!






nu är jag hemma igen . trött som attan . funderar på att ta en liten kvälls någonting . är hungrig , igen! sen hålla henning och joel lite sällskap!


årets första glass

vi "storhandlade" i söndags . vi fick ett paket med 20 glassar med oss hem . idag kom jag på det och tänkte att det skulle vara smarrigt med en nogger . när jag sitter där och äter min glass så kommer jag fram till att det är min första glass för i år . jag har ätit glass ur paket , ni vet . vanlig glass . men ingen på pinne eller i strut . riktigt smarrigt var det . håller tummarna på att magen inte ska svälla upp och bli gasig till ikväll . för er som inte vet så är jag laktosintolerant . till viss del i alla fall . vissa dagar går det bra med super lite vanlig mjölk , andra dagar får jag magknip och blir jätte gasig . haha . intressant va ? men man ska ju bjuda lite på sig själv , så enjoy!


mamma och gustaf var här och hämtade sommardäcken till min bil , så imorn ska pärlan få sommardojjor . vet att det är försent , men den har ju varit på skönthetsoperation , host . så på onsdag eller torsdag får jag hem den hit , skönt skönt . saknat min bil . hade jag haft en cyckel hade inte varit så jobbigt . men nu har jag ju inte det heller , snyft!
laga mat nu till joel kommer hem , idag blir det kyckling , ris , brunsås och en god sallad . yummi!

vädret är ett lustigt fenomen

idag är det verkligen lokala regnskurar . på ena sidan av huset skiner solen och är inte ett moln och på andra sidan så regnar det för fullt ? hur fungerar det ? huset är ju inte så brett så jag blir helt knäpp i huvudet . jag kommer i alla fall sitta ute på den sidan där solen skiner , haha . smart va ? ;)
nu börjar jag bli rädd ? något låter vädligt läskigt i våran skortsten . fåglar ? måste se till att joel kommer hem i tid idag så att han kan fixa det här nu . han märker ju inte av det , det är ju jag som gör det eftersom att det bara låter på dagarna . råttor på vinden , tror jag i alla fall . om det inte är en människa som ligger däruppe och skrapar i golvet hela dagarna , haha . nä fy så jag tänker , jag skrämer ju upp mig själv . haha .

27 april

godmorgon snyggingar!

så jävla mongo morgon . vaknar hela tiden och tror att klockan är jätte mycket och att jag sovit bort hela dagen . det började redan vid kvart i 3 inatt . sjukt jobbigt . är inte utvilad för 5 öre . mamma ringde och väckte mig sen . så tänkte väl att det var dax att gå upp och släppa ut melissa .
nu har jag käkat en smarrig frukost . har ingen aning om vad jag ska göra nu . skit mysigt väder ute . men kan inte ut och gå idag . axeln tar nästan död på mig . så det blir väl helt enkelt att sitta ute i trädgården . sola lite kanske ?
inte så mycket sol idag men det är varmt som tusan ute :)

jag är lycklig idag!

jag är så glad att vi flyttat hit . visst jag har skit tråkigt om dagarna , men vissa dagar kan jag ha riktigt kul . som idag . har varit ute och ridit nu . en riktigt lång runda . det är en sån himla mysig skog här . massa och jag menar verkligen massor av olika ridstigar , en underbar travbana , små stigar med hinder på och massa klätter backar . blir lika förvånad varenda gång jag är ute i skogen att det finns så mycket . ska ta mig en riktigt runda med melissa imorn också (och hoppas att hon inte hittar något rådjur eller liknande för jag tänker då inte ha henne kopplad hela tiden)
nu ska jag ta mig den efterlängtade duschen , laga lite käk och sätta på en bra film . vad ska man göra när det bara är jag och melissa hemma liksom ?
designen är under konstruktion!

koppeltvång ?

jag är uttråkad . skulle vilja ta en dusch , känner mig ju inte så fräsch . men det känns lite onödigt nu när jag snart ska ner till stallet och rida . ner till stallet , fattar ni . jag har bara 50 meter till stallet . känns ju skönt nu framöver .

fått veta idag också att det tydligen finns något som heter koppeltvång och att man inte får ha hund lös i skog och mark mellan 1 mars och 20 augusti . känns faktist fjolligt .

nähä . har inte tid att sitta här . ska slänga i mig något att äta . ska ner och rida vid halv 6 :)

de rensade verkligen tankarna

tog en promenad . en lugn och stillsam sådan . ingen blåst och bara varmt och skönt . skulle ta den lilla stigen som vi red på igår . är så himla mysigt där , massa massa vitsippor överallt . kom väl cirka 100 meter in när melissa ser ett rådjur . hon springer som en galning och jag efter . men dom är ju snabbare än mig så dom försvann . livrädd över att hon ska bli påkörd . är massa trafik här utanför hela tiden , inte bilar utan traktorer . jag springer hem i hopp om att hon kanske sprungit hem , men icke . springer tillbaka ut på vägarna . det stannar en bil och sa att dom precis sett henne springa in i skogen igen efter 2 rådjur . så jag fortsätter ditåt . får panik , hur fan ska jag hitta henne i den stora skogen ? ger nästan upp hoppet och hoppas på att hon kommer hem . men sen kommer hon springade emot mig . (fan så fjolligt det här känns) men jag satte mig och grät en skvätt där ute på ängen . kändes bra att hon var tillbaka . vem vet vad som kunde ha hänt ?

nu ligger hon och är super trött . jag luktar svett som ett helt fotbollslag efter en match , haha . är super varmt ute och springa i det var inte så skönt . men vi är hela och belåtna i alla fall , tack gode gud för det .

ska käka lite mat nu , kolla på en bra film . hoppas att disken diskar sig själv , haha .. nä den ska jag ta tag i efteråt .



det känns lite bättre nu!

helt tom

godmorgon!

vaknade ovanligt tidigt idag . kan inte sova i huvudtaget . smärtan i axeln tar död på mig . förstår inte vad jag har gjort ?

känner mig helt tom i hela kroppen . har inget att skriva . känner mig trött på allt . och bara jaa . typ döda mig! funderar på att gå en långpromenad med melissa och rensa tankarna lite . sen ta en varm dusch . ska hem till mamma idag också . hämta min bil , äntligen .

nä , vi hörs väl under dagen om jag har något intressant att berätta .

mår som man förtjänar

blev inte så mycket till bloggande igår . hade verkligen inte tid . man vill ju inte sitta vid datorn när man har gäster , eller hur ?

gårdagen var trevlig . var på kosläppet på torpet , kollade på rasvisning och träffade gamla lärare och sådär . sen bar det av till systemet och city gross . inhandlade alldeles för mycket alkohol och massa mat . men gott var det . isak och jocke kom hit . spelade förfest-spelet . var inte så kul , eller så var det vi som inte fattade ? ääh whatever . åkte in till sandra . vilket vi kunde skitit i , hur länge var vi där ? 1 timme! dyrt inträde men det var ganska kul endå :)

idag har vi slappat . jag har ridit och tjejerna och gått med hundarna . riktigt mysigt . ska bli skönt att komma i gång med ridningen ordentligen igen . käkat pizza och sådär . nu har dom åkt hem och jag sitter här själv och måste egentligen städa i ordning . men tror jag gör det imorn , ska nog lägga mig och kolla på en bra film istället .
kameran glömde jag hemma så det blev inga bilder , men lika bra var väl det . haha .

strålande solsken och kosläpp

godmorgon!

idag är jag vaken riktigt tidigt , närmare bestämt klockan 7 . skulle gått med melissa redan då , men drog mig i sängen till halv 8 . sen gick jag . riktigt skönt ute , solen skiner och det kommer bli riktigt varmt idag . får jag hoppas i alla fall .

ska käka en snabbfrukost nu , sen hoppa in i duschen . för i dag ska jag träffa matilda och sara , vi ska gå på ingelstorps kosläpp . haha . efter det blir det lite grillat hemma hos mig . sen fest ? kommer i alla fall bli en riktigt trevlig dag om vädret håller i sig .

 

dagens outfit:

skor - convers

jeans - cheep monday

svart linne - gina tricot

svart tröja - h&m

vit sjal - h&m

skinnjacka - fisherman ?

svart väska - någon mamma köpt på marknad

 

blev en ganska suddig bild , men eftersom att det var den enda skorna syndes på så fick det bli den . haha


kanske mobilbloggar under dagen :)

 

ha en kanon lördag <3


ta-hand-om-mig-själv

så här ser jag ut just nu .


den här ansiktsmasken använder jag . super bra :)

 


efter att jag rakat benen smorde jag in benen med den här , luktar otroligt gott :)


ville bara visa en bild på mitt fina (otroligt fula) ärr efter glasflaskan .


nu är det talang som gäller . hoppas att älsk kommer hem snart så jag har någon att mysa med . tråkigt att vara tillsammans med en bonde , dom är ALDRIG hemma!


bajskorv

min fantasi är som bortblåst har verkligen ingenting att skriva honom . hoppas att det kommer tillbaka snarast . känner att mina blogginlägg är ganska tråkiga :(

ska kolla några avsnitt av simpsons sen ska jag ha en "ta-hand-om-mig-själv-kväll" dvs. raka benen , ansiktsmask osv . var ett tag sen jag unade mig det .

sommarkläder .

klockan är 20 i 2 och jag har fortfarande inte kommit igång med städandet . men nu ska det bli ändring på det . högsta volym på radion och sen storstäda överallt! förutom badrummet för det har joel lovat att göra när han kommer hem , moahaha! snart vill man inte vara där inne för att det börjar bli så äcklig , urk!

är det någon som har en bra förklaring till det här mysko vädret ? solsken , regn , snö och sen solsken igen ? fattar ingenting ? ge mig massor utav sol så att man kan börja använda sommarkläder :)

kommer den här dagen bli bättre ?

vaknade utav att morfar ringde och väckte mig . jag som hade planer på att sova lite längre idag , men icke . 20 över 9 var det dax att vakna , grr! men i och för sig är det skönt att gå upp tidigt man får mer utav dagen då , så jag har hunnit gå en långpromenad med melissa i skogen . tur att jag inte väntade med det tills efter luchen för nu regnar det och ser väldigt mörkt ut på himlen .

vad står annars på schemat idag ? jo städa lite . ser ut som ett bombnedslag här (IGEN) fattar inte hur vi lyckas . ingen av oss gör ju särskilt mycket om dagarna , så jag får helt enkelt skylla på melissa , haha .


22 april 2o1o

har inte så mycket att berätta idag . bloggsuget är inte riktigt på topp . som resten av den här dagen , suck! så nu går jag och lägger mig och hoppas på en bättre dag imorn!


grattis pappa <3

inte mitt bästa humör

dagen har känts förjävlig . jag är trött på att inte ha något att göra om dagarna . visst det är super skönt att sova hur länge man vill och slippa bry sig om massa tider och så vidare . men man blir deppig . jag vill träffa folk , prata och umgås . ha ett jobb , ha något att se fram emot varje morgon när man vaknar . känns aldrig som att det är någon mening med att kliva upp ur sängen längre . ibland ångrar jag att jag gick på ingelstorp . inte kompisarna eller något annat . utan att det är sån dum utbildning , man blir ju inte direkt någonting . att hitta ett arbete inom hästbranchen i småland är minimal , jag vägrar att flytta . jag älskar livet här , kompisarna , pojkvännen och min familj .

säg inte att jag har mig själv att skylla för att jag inte har något jobb . jag söker jobb , massor av jobb nästan varje dag . men det är ju så att jag inte kan någonting . jag är bara duktig på djur och i den branchen verkar det ju inte finnas någonting alls . usch!

skiter i det där nu . har annat att göra , som att diska . för ovanlighetens skull!

ibland önskar jag att jag inte hade hund!

hej alla söta!

är förbannad idag . dagen började riktigt dåligt . vaknade av ett sms , jag vill vakna av mig själv . grr! sen släpper jag ut melissa och hon rymmer till smilla (hyresvärdens hund) så jag får slänga på mig kläderna och springa ner dit helt nyvaken och tuffsig . får hem melissa och sen när jag ska äta frukost , ställer tallriken med mjölk och kellogs på bordet . ska sätta i en film , vänder mig om och vad ser jag inte då ? JO , melissa står och slickar i min tallrik . jag blev galen . var så sugen på den tallriken att jag ville döda henne , men ville inte äta i den efter henne så hon fick väl fortsätta äta upp den (inte på bordet) . nu gör hon mig ännu mer galen genom att springa runt här hemma och gnälla bara för att hon vill gå ut . trots att vi nyss varit ute och gått en långpromenad . suck! men ska inte gnälla för mycket för jag älskar henne ändå min lilla skrutthund :) <3



nu ska jag väl försöka hitta något att äta till lunch . sen kanske om jag känner för det försöka stapla upp vedhögen där ute , som rasade av den förbannade blåsten , gaaaah! hahaha

någon som vill köpa min bil ?

jag har en bmw 316i till salu . mörkblå . nytbytt front och i fint skick . om någon skulle vara intresserad så skicka gärna ett mejl [email protected]  , ring 076 33 65 128 så kan jag berätta lite mer .


det är en gammal bild , från i sommras . (ej haft möjlihet att ta en nyare bild)


 
för övrig så ska vi grilla ikväll . jag , claesson , poddie och joel . ska bli smarrigt . har inte så mycket att säga för tillfället . kanske slänger in ett inlägg lite senare , om jag har tid :)

ett ganska gnälligt inlägg

jag är sjuk . magen mår inte riktigt som den ska , inte huvudet eller resten av kroppen heller . det är bara så att jag vill lägga mig ner och dö lite grann . melissa tycker att jag är skit tråkigt när jag inte orkar leka med henne . men jag mår illa så fort jag reser på mig . maginfluensa ? men jag ska bli bättre till helgen så därför håller jag mig inne idag , med massa filmer och morgonrocken på . underbart!

kollade på twilight förut .  och jag blir fortfarande lika avundsjuk . eller något , får en konstig känsla i magen när jag ser den . varför kan inte alla killar vara lika snälla och snygga som edward ? haha .

nu ska jag kolla in dom 2 andra avenyn avsnitten som jag missat .

börjar jag bli sjuk ?

godmorgon!

mår inte alls bra idag . kroppen värker , kan vara träningsvärk . men är helt trött i hela kroppen . är inte hungrig , vilket jag alltid brukar vara på morgonen . snoret rinner och jag är slemmig i halsen . hoppas bara att det är något tillfälligt . för jag orkar inte vara sjuk!

så för min del blir det en lugn dag . inget powerwalkande/joggande idag . inte än i alla fall . kanske senare om jag mår bättre . ska försöka trycka i mig lite frukost nu . och sen lägga mig framför en bra film .

just det! det snöade igår . jag tog en bild för er som inte skulle tro på mig , men den vill tydligen inte laddas upp idag . suck! sen en sak till , idag så morrade melissa åt mig och var arg på riktigt . för första gången . hatar när hon sitter bakom mig och klöser mig i huvudet med tassarna så jag sa till henne och då jävlar . men hon lugnade ner sig ganska omgående ;)

tacos tonight!

har tagit tag i livet och börjat städa . men när jag kom till köket tröttnade jag ganska snabbt . det ser hemskt ut!!! men bäst att fortsätta för snart kommer joel hem och då har jag lovat honom tacos . haha . och om jag inte är klar kommer han inte hänga med mig till öland , som han lovat nu i över en vecka .

blir troligtvis inget mer bloggande under dagen . så ni får ha en underbar tisdag kväll :)

städa eller inte städa , det är frågan?

en tallrik med wookgrönsaker senare så sitter jag här igen . har beslutsångest . huset behöver städas . (vi gjorde aldrig det i söndags när vi pratade om det) så idag ser det förjävligt ut . men har ingen ork eller lust till att städa . jag vill , jag vet inte ens vad jag vill . jo jag vill ha ett jobb och tjäna pengar , slippa leva på joel stackarn .

antagligen så är det väl lika bra att städa nu så att det inte blir ännu värre till nästa gång . suck!!

powerwalking!

hej bloggen!

som jag trodde . blev inget ikea igår . joel var hemma kvart över 6 och det stänger 7 . så istället blev det en sväng på city gross . stackars joel som får betala , moahaha! men han tvingade mig att äta på burger king , urk . ville inte egentligen , men what the fuck tänkte jag .. får väl springa mer imorn (läs idag) .

och det betyder att jag var ute och powerwalkade/joggade i 30 minuter . inte ens jobbigt , varför har jag inte börjat med det tidigare ? tog lite söta bilder också . men dom ligger på iphonen så jag slänger upp dom under dagen fall att min mobil vill fungera igen ?

nu ska jag försöka laga luch!

joel är en tidsoptimist

inte förens idag har jag börjar inse det . suck! blir nog inget ikea idag . blää

en sväng till ikea

joel har äntligen tröttnat på lampan som lyser in i vårat sovrum så nu ska vi till ikea och köpa en rullgardin , eller något annat liknande . så skönt . nästa månad blir det en till att sätta upp i det andra fönstret så att man slipper ha solen i ögonen när man vaknar . haha .

nähä , så då kanske det var dax att ta på sig andra kläder än morgonrock . och försöka släppa ut melissa igen .  hon hoppade ju över staketet idag den lilla råttan , grr! men det är klart , hennes bästa kompis gick ju förbi så hon ville väl bara busa lite till :)

15.00

klockan är 3 . det betyder att jag börjar undra vad jag gjort hela dagen . inget vettigt som vanligt . men vad ska man göra hela dagarna ? jag är ingen trädgårdsmänniska så nä usch , där ute vill jag inte vara . inte ensam . jag är rädd för att visa mig ute . här är ju grannarna hemma hela dagarna . fy fan . haha . så jag får helt enkelt ligga inne och bli fet eller något i den stilen ;)

ännu ett diskberg väntar på mig i köket . hur fan lyckas man få så mycket disk på bara 1 dag ? hoppas att joel inte jobbar över idag heller . börjar bli riktigt hungrig och vi har som vanligt ingen mat i kylen . grr!

sluta ring dolt nummer!

godmorgon!

eller ja godmiddag eller vad man nu ska kalla det ? haha . var trött idag , riktigt trött . skulle ut och sprina klockan 8 men snoozar enda fram till klockan 10 . så det blev en liten vanlig promenad istället . sen en smarrig frukost och lite grey's anatomy . nu är jag sett färdigt andra säsongen av one tree hill får jag kolla på första av grey's istället .

idag skiner solen igen . och det blåser inte så mycket . så jag ska slänga mig in i duschen och sen ut och busa lite med melissa . eller så duschar jag sen ? får se hur det blir med den saken .

nu ska jag leta jobb!

promenad i skymningen

dax att ta tag i dagen . nu blir det en liten kvällspromenad med melissa och joel . förhoppningsvis så blåser vi inte bort . eller fryser ihjäl . sånt som märks . solen skiner ju lite i alla fall . eller ja skiner och skiner , den syns och den börjar gå ner . så ska försöka ta lite fina bilder och lägga upp under morgon dagen . för när vi kommer hem ska det städas :)

slappar 24/7

slappat hela dagen idag . henning är den sista personen som åker härifrån på morgonen , klockan kvart i 11 . jag lägger mig i soffan . klockan 2o i 2 kommer han tillbaka och frågar om jag legat här hela dagen , hrm sa jag .. mm! han åker och jag ligger kvar , halv 3 kommer joel hem från jobbet . frågar samma sak , jag drar till med en vit liten lögn . han tror mig ;) han sätter på en beck film och jag tänker nu ska jag gå upp ur soffan och göra något vettigt . gick åt helvete , klockan 5 vaknar jag igen av att joel måste jobba en snabbis . så ja , min dag har helt enkelt bestått av att sova i soffan . haha .




men nu blir det ändring . ska ta tag i diskberget nu och sen så ska vi tydligen storstäda ? ääh .. får se vad som händer med det! haha

någon som har one tree hill säsong 3 att låna ut ?


det här vädret suger

vart är solen och det fina vädret ? hur omotiverad blir man inte till att göra något i huvudtaget en sån här dag ? usch! blåser så mycket att jag börjar undra om huset ska blåsa iväg snart ? vilket jag inte hoppas för då kanske man hamnar i ett hav av aska , haha! skämtosido!

gårdagen var riktigt trevlig , eller ja . joel gick och la sig så jag fick roa grabbarna . eller så roade dom mig ? haha . vi åkte till daniel frimans lilla fest . vilket inte var så mycket att hurra för . men dom som var där hade säkert skit kul . vi som satt i köket hade också kul , hoppas det inte blev allt för mycket skit att städa idag ;)

idag kör jag på att feta mig med pizza och kolla på OTH . kanske en liten grapefrukt också ;)

pizza med boysen

henning , poddie och david är här . så ikväll blir det pizza och öldrickande för deras del , jag håller mig nog till vin . smarigt med pizza efter att ha ätit nyttigt nu sen i måndags , äter till och med mat jag hatar . det är duktigt!


in my head

orkar inte städa . måste . massa massa disk . vill lägga mig i soffan igen och bara slappa . känns i huvudet att det blev en lång dag igår . inget festande utan var bara uppe läänge . usch!

angående mitt bloggande så har jag varit hemma och där har vi en data att slåss om så jag tänkte dom här dagarna ska jag klara mig utan dator för jag orkar inte sitta framför en dator och bli fyrkantig i ögongen . hade stora planer för den här dagen när jag kom tillbaka till vassmolösa , men icke . då får jag åka traktor med joel hela dagen , ska inte klaga bättre än att bara glo framför tvn .

har så mycket jag vill skriva , kan inte formulera mig så säger så här istället: tack carro och emma för en trevlig fredag kväll , marängswiss (stavning?) , yatzy och massa wii . riktigt trevligt . och tack för dom fina presenterna :D huset hemma börja likna något nu är nästan 3 rum klara . köket och halen kvar . sen har vi ett "modernt" hus . skönt! hos mamma i högsby alltså!

till sist så säger jag så här , nu ska jag städa och lyssna på min nya idol (låter töntigt men whatever)




vad hände ?

jag överlevde gårdagens ridning också , trots att jag började bli feg när vi skulle hoppa högre , har aldrig hänt förut . saknar mina gamla hoppaskompisar , dom var trogna och säkra <3 haha .
dock så överlvede inte mitt internet , de klarade av facebook , men sen .. då ville de inte mer så jag tänkte hoppa sönder det eller något sånt , fan att det ska vara så jävla dyrt med ett vanligt internet modem , gaaah!

men här är jag igen . pigg och glad , noot! trött och seg snarare . gick upp halv 9 , trots att ögonen ville sova lite mer . var helt omotiverad till att ta en promenad men med lite bra musik i öronen så fick det gå . åt en smarrig frukost , trots att jag brände mig på den förbannade nyponsoppan , jag ska alltid dricka innan det hunnit svanla i huvudtaget , haha . jag lär mig aldrig!

nu vill jag ha grapefrukt och kolla vidare på OTH!

back to öland!

hur jag än gör så hamnar jag på öland , haha . varit där varje dag sen i lördags . har faktikst börja gilla öland , förutom när det blåser och är 20 minus grader! ska hoppa idag också , har träningsvärk sen igår och träningvärk i ryggen sen i  lördags , om man kan få det utav att dansa ? haha . hoppas att det går bra , bättre än igår i alla fall .

hörs troligtvis när jag kommer hem om jag lever ;)

varför finns inte the voice i småland ?

städat nästan hela huset nu , bara det tråkigaste kvar (typ) sovrummet och tvätten , urk! jag orkar inte mer , men har lovat joel så bäst att hålla vad jag lovar annars kanske jag inte får bo kvar (a) haha .

varit på 2 promenader idag också . känner mig riktigt duktig och så ska jag rida ikväll också . fy fan , håller jag på så här så kanske jag går ner i vikt snart , haha .

och varför i helvete har dom inte the voice i småland ? byt ut mix megapol mot den kanalen så mycket bättre . sara som visade mig att den var bra , haha . härligt att lyssna på i iphonen när man är ute och går :)

städtime!

min plan sprack idag . skulle gått upp klockan 8 och ut och springa , men hade sån hemsk huvudvärk så jag låg kvar i sängen till halv 10 . efter det en promenad med melissa , som vanligt vågade jag inte gå i skogen , började men sen skällde hon och var skit arg mot något som jag inte såg och då vände vi och gick hem , haha . så jävla rädd för vildsvin!

käkade frukost , flingor och mjölk . hatar det , men hört att det ska vara nyttigt , haha! och ja , faktikst så var det gott , lustigt nog . ska börja äta nyttigare och röra på mig mer , har gått upp i vikt som attan , men det ska de bli ändring på :D

nu ska jag storstäda , har vi inte gjort på flera dagar så det ser hemskt ut . och jag menar det!!!!

polisen verkar älska mig!

första gången i torsdags natt . andra gången idag . haha . fy fan , antingen älskar dom mig eller så hatar dom mig . men tack vare mina bra lögn egenskaper så trodde dom på min lilla vita lögn . det var nästan sant i alla fall :D haha . slapp ju böter i alla fall , tack gud!

Bilder (facebook)

eftersom att det laddar så sakta när man ska lägga upp bilder på bloggen så kan ni kolla in mitt album på facebook - http://www.facebook.com/photo.php?pid=4025697&l=ddd217a0de&id=726115072 :)

11 april 2o1o

hej igen bloggen!

har varit dåligt på bloggfronten , men har verkligen inte haft någon blogglust , trots att jag lovade att det skulle bli bättre . haft för mycket att göra och tänka på just nu så bloggen har jag lagt på hyllan , men nu är jag tillbaka :)

var på fest i grönhögen igår , riktigt trevigt . trots att man knappt kände någon , men det var bara att göra det bästa av situationen och dansa på som satan . bjöds på smörgåstårta , en riktigt smarrig en , muma . drack väldigt mycket alkohol , lite för mycket . har minnesluckor , men what the fuck . kommer i alla fall ihåg att jag blev brännmärkt i handen av en cigg , hrm claesson och knodden , skyller på er båda eftersom att jag inte vet vem av det var ;) buggade en hel del , trots att det är skit svårt i 10cm höga klackar och med alldeles för mycket alkohol o blodet , haha . kan bara samanfatta kvällen som rikigt lyckad :D tack allihopa <3

sov hos sara inatt , vaknade vid 7 , halv 9 och till sist vid 12 tiden . haha . fy fan så lata vi har varit idag . sen var vi på pizzan i färjestaden . efter det åkte vi hem och latade oss igen , haha . runt 4 tiden åkte jag hem med knodden och claesson och vid 6 var jag tillbaka i mitt hem , så himla skönt . en varm dusch var underbart och att borsta tänderna , underbart ;) haha!

nähä , lite bilder kommer framåtkvällen , ska försöka få tag på min pojk så jag kan hämta min bil i kalmar :)

MIGRÄÄÄN!

har ingen anning om vad jag ska skriva om . huvudet känns fortfarande som att det ska sprängas så , tyvärr jag sviker er igen . men imorn ska jag hem till mamma . då har jag tid :)

någon som är duktig på tv ?

jag behöver lite hjälp . vi hyr ju ett hus . i huset har vi 1an , 2an , 4an , 6an , barnkanalen och svt24 i en såndär vit antennsladd .

i min tv kan jag ha en CA-modul , istället för en boxer . men hur fungerar det  ? måste man ha en antenn på taket ? eller fungerar det ändå ?

jag vet att jag är lite trög , men får liksom inte ihop det hela ? så snälla någon borde ju veta något om det ? i så fall , släng in en kommentar , eller skicka ett mejl [email protected]

6 april 2o1o

godmorgon!

vaknade halv 9 idag och var så himla trött . låg kvar i sängen och läste ett tag , läser världens hemskaste bok , usch! kommer inte på vad den heter , men hemsk är den . en 8 årig flicka har blivit våldtagen av sin pappa OCH mamma i hela sitt liv , just nu bor hon hos fosterföräldrar som försöker hjälpa henne att komma till rätta då flickan tror att det hennes föräldrar gjorde mot henne är något normalt! SJUKT!!!

sen hade jag en hund som höll på att bajsa på sig så det var bara att ta sig upp ur sängen , snark! men så är det att vara hundägare , jag borde ju i och för sig vara van vid det här laget , haha . så nu blir det frukost , senaste gossip girl avsnittet som jag missade i söndags . sen en promenad med melissa , är ju trots allt solig väder idag , wiho! efter det blir det nog 90210 maraton igen , huvudet håller på att sprängas och jag vill ju orka rida ikväll :)

förlåt , förlåt , förlåt!

jag vet att jag lovade på att bli bättre på att blogga . men har varit svårt så här i påsktider . ätit middag med familjen nilsson . fixat min bil . och massa annat . har knappt haft tid med det jag varit tvungen att göra ..

men nu är allt som vanligt och jag har tid igen . fast inte ikväll . ska kolla på sista johan falk filmen nu . höres imorn <3

glad påsk!

godmorgon babes <3


vaknade tidigt idag också . eller nja , min dumma pojkvän väckte mig . grr! när ska jag få sova hur länge jag vill utan att någon väcker mig ? nu har jag i alla fall tvingat honom att göra frukost . vilket tydligen är lite för svårt för honom , haha .

blir nog inte mycket till bloggande idag . ska hem till joel's föräldrar . äta påskmiddag (tror jag) sen sja vi tvätta bilarna och så hoppas jag på att han lägger på sommardäcken på min bil . och börjar fixa med den , för efter besiktningen ska den säljas :'(

GLAD PÅSK!


Joel leker...

271f67076aa2a81590a5d8c13b86be81.png

Kolla varifrån!

Joel leker hemma hos Poddie på Öland :)


stora städar dagen!

nja . inte riktigt kanske . har ju legat och latat mig framför 90210 fram tills nu . eller ja , en tur med melissa har jag ju faktikst gjort också :) så nu har jag bestämt mig för att börja städa som jag bestämde mig för att göra för typ 1 vecka sen , men aldrig riktigt blivit av .

so long <3

90210 maraton .

eftersom att jag är trött och riktigt lat idag så ska jag slappa framför 90210 säsong 2 . missade den på tv , så får helt enkelt kolla på webbtv . underbart! det är lite jobbigt utan text när melissa ligger och snarkar brevid , men va fan , jag fattar ändå .



ska ta en promenad med melissa nu , sen fortsätta kolla . det är underbart väder!!

2 april 2o1o

godmorgon!

idag är jag vaken tidigt . joel väckte mig , grr! bara för att han ska åka iväg på elmia och lämna mig ensam hemma hela dagen . dom har dock inte kommit iväg än , tror aldrig att dom kommer komma fram , moahaha!

jag vill kunna somna om , men det lär jag inte kunna göra . har jag väl vaknat så är jag vaken . klarvaken! får väl helt enkelt bli så att jag få lägga mig framför tvn och glo på barnprogram eller något annat skit , haha . eller så kan jag kolla på något bra på webbtvn kanske ? förslag ?

by the way , kom på att jag inte blev lurad en ända gång igår och jag lurades inte heller . skönt . känns som man äntligen har vuxit ifrån det nu!

frukost skulle ju inte sitta helt fel i alla fall , toast och o'boy :)

pastasås är min speciallitet

shit vilken underbar pastasås jag gjorde , för första gången i hela mitt liv . ost , skina och champinjoner . muma! jag är så nöjd över mig själv .

claesson har varit här , vi har kollat på sveriges värsta bilförare och maria wern . en riktigt mysig kväll . haha . joel var självklart också hemma , ni behöver inte vara oroliga .

nu blir det sängen , för imorn ska jag storstäda , göra köttbullar och biffar och en liten promenad och vädret tillåter:)

natti natti <3

bloggpartner

Annonser från BloggPartner

vårpromenad , bilder!

jag och melissa var ute på promenad . inte riktigt så länge som jag tänkt mig . men jag hittar ju ingenstans så man får ju leta sig fram . haha . hon var duktigt idag , hon sprang aldrig längre än 5 meter före , kom alltid när jag ropade på henne och gick fot utan att ha nosgrimma . riktigt stora framsteg!! har haft nosgrimma för att hon drar så mycket och jag ville inte att hon skulle få så mycket muskler i nacken att man aldrig kommer kunna gå fint med henne igen . bäst att förklara för vissa tror att nosgrimma är något dumt eller att hundarna är dumma , men det är för hundarnas bästa och inget annat!

snödroppar


åkrar

visst är jag duktig ? :)

melissa <3


längst där borta (man ser knappt jag vet) men där jobbar joel :)


melissa älskar raps :)

laddar upp bilder går segt idag . så ni får nöja er med dom här för dagen :) efter allt bus och spring så deckade hon i soffan . men har förflyttat sig in till sängarna . där hon väääldigt gärna ligger . för där ser hon allting så himla bra . haha . knashund <3






bilder från nya huset

före


efter


före


efter (ska införskaffa en skohylla!)


före


efter (gardiner kommer)


före


efter


hade ingen före bild så blir bara efter :)

så nu har ni fått se lite bilder ifrån huset . har ju inte riktigt allt vi behöver än , men pengarna är ju alltid ett problem . haha .


köpsugen ?

Annonser från BloggPartner

idag blir det bättre!

godmorgon!

i vanliga fall brukar jag stå och mocka den sista boxen vid den här tiden . men inte idag . så underbart . vaknade när joel åkte till jobbet . det spöregnade då tror jag , eller så var det innan ? somnade om igen och vaknade prick 9.30 av att melissa skällde på de utvecklingsstörda som är här nere på dagarna . suck! men solen skiner så det är bara att se glad ut .

ska käka toast till frukost nu , dock har vi ingen skinka men det får gå endå , ska kolla på new moon . och sen blir det en lååångpromenad med melissa , ska ta lite fina vårbilder också . eller i alla fall försöka :)

lovar att bloggandet ska bli bättre från och med idag :)

RSS 2.0