passa på när man har tid!

hej!

ursäkte uppehållet . trots att det är 20 timmar sen sist . haha . men jag har inte haft ork eller lust till att sitta vid datorn idag . vaknade med huvudvärk . kollade på film med mamma , trots att hon sova hava filmen . så jävla skönt att ligga i soffan en hel dag och tycka synd om sig själv . sen blev det nybakta bullar hos linda , riktigt mumsiga! efter det blev det helt ändrade planer . skulle ju träffat en annan linda , men så var jag tvungen att åka tillbaka tidigare än tänkt till vassmolösa . eftersom att joel glömde ta bort hemnyckeln när han lånade ut bilen . suck! så linda och jag får träffas nästa vecka när jag kommer hem :)

tror jag ska lägga mig i soffan och feta lite nu . vänta på att joel kommer hem , för han verkar inte kunna klockan!

oj då , var klockan så mycket

godkväll kära läsare!

haft fullt upp idag . därav försvann all min tid till att blogga . tyvärr . ibland måste man prioritera viktigare grejer .

hästarna hade ingen bra prognos . vill inte säga alldeles för mycket . men sjuka är dom i alla fall . förhoppningvis inget allvarligt , proverna ska tas efter påsk så då får dom svar .

jobbade sista dagen idag också . fan så skönt . nu kan jag umgås med melissa hur mycket jag vill . och med joel , och alla vännerna <3 slippa bo på öland!!

är hemma i högsby . ätit mumsig mat . tagit reda på tvätt och strumpor . nu slipper jag leva med ridstrumpor . haha . umgåts . ser att klockan är 22.22 . dax att sova lite kanske , börjar bli trött har inte riktigt fattat vad klockan är . imorn ska jag fika med mamma , linda och alexandra (tror jag?) sen ska jag förhoppningvis träffa linda :) kulkul! tänkte ta en sväng förbi solariet i högsby också , om det finns kvar ? börjat på min bränna nu inför beach 2010!

sova ?

40 graders feber och hosta!

godmorgon sunshines!

solen skiner . har varit kallt inatt . men nu är värmen påväg tillbaka igen . SKÖNT! jobbar sista dagen idag , det känns underbart . trots att jag kommer sakna alla hästarna något enormt , speciellt sherani . min lille bebisplutt :( jag vill köpa honom!!

hästarna är sjuka . i alla fall 2 utav dom . stackarna . veterinären kommer snart och då får vi se vad det är för fel . hoppas verkligen inte att det är något allvarligt .

ut i stallet igen , borsta lite hästar och sådär :)

annonsera mera ?

Annonser från BloggPartner

soffpotatis ?

jag är uttråkad . har ingenting att göra . sitter och funderar på vad jag har gjort hela eftermiddagen . insåg nyss att jag legat framför tvn från 3 till halv 8 . med en halvtimmes rast för att ta in hästarna . haha . fy fan så illa , en riktig soffpotatis är vad jag är . men det ska bli ändring på det så fort foten har läkt och jag inte har ont . ut och gå varje dag . och när jag har råd ska jag köpa skor så att jag kan ut och springa med melissa :)

nu ska jag gå och lägga mig . är fortfarande trött efter helgen . sov 4 timmar natten mellan lördag och söndag . ett par timmar mitt på dagen . och sen kunde jag inte somna igår kväll . haha . har lite att ta igen kanske , eller ? :P

vi hörs under morgondagen <3

vad tycker ni om min bikini ? RÖSTA!

Dl7CHz9W5#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


så här...

0-16298740f7950da088c9d56862000bcf.png

Kolla varifrån!

så här roar jag mig idag :)


jag luktar som en burk läderbalsam

putsat 3 träns nu . riktigt noga . tog till och med isär allihopa . inget jag gör ofta , brukar köra på en snabbputsning istället . haha . men hitills har det gått bra , inte lyckats sätta ihop ett enda träns fel . jag är stolt!

ett kvar . sen är det 3 sadlar kvar . undra vad som händer sen ?

trots smärtan så knegar jag på .

efter att ha försovit mig till klockan 07.10 (ska vara på jobbet 07.30) så är jag stressad som fan . ber om att få låna joel's bil eftersom att han har farthållare . men nä , han var sur och vägrade . bööög! fick köra så gott jag kunde , ont gjorde det . spänner ju så in i helvete . men bara att bita ihop .

nu har jag mockat och fixat allt . jobbigt att stå på ett och ett halvt ben . men sista dagen (förhoppningsvis) . skulle ju "lärt upp den nya tjejen" nämner inga namn . men hon var sjuk . känns ju typiskt när jag egentligen skulle ha slutat i fredags . suck!

ska putsa alla träns och sadlar idag . känns skönt att ha något att göra isället för att sitta och glo hela dagen . åker hem ikväll i alla fall . har inga grejer med mig hann ju inte packa ner någonting . haha .

en natt på akuten .

godkväll!

har inte haft ork eller lust till att blogga under dagen .

gårdagen var kanon . hade skit roligt hela kvällen . dansade röven av mig och söp lite för mycket . men det får man faktikst unna sig ibland :) måste i alla fall göras om inom en snar framtid :)

hamnade på akuten också . dansade för fullt , kände att det kom en flaska flygande men tänkte inte mer på det  förens det blev helt blött i skon och det började göra ont . kollade ner och såg att det var blod överallt . scarry! slapp i alla fall att sy ihop det trots att dom kunde ha gjort det . dom tejpade istället . så nu sitter jag här hemma och har ont som fan och kan fortfarande inte stödja på den .
vill tacka alla som hjälpte mig , killen från öland (kommer inte ihåg namnet) , sara , emil och henning , tack :) <3

eftersom att hela dagen har gått åt till att sova får jag se om jag kan somna ikväll . natti <3

björn rosenström...

0a6a40a94931cd62c261353f2f1f0824.png

Kolla varifrån!

björn rosenström :) 


ses i dimman

peppar inför kvällen . sminket är på . kläderna på . maten i magen och alkoholen är på väg ner i magen den också .

nu ska vi köra förfest spelet en snabbis innan vi drar in till knodden :)

björn rosenström tonight!

troligtvis hinner jag inte blogga mer idag . ska till ikea nu , sen möta upp sara och gå på systemet , sola och åka hem till mig . käka mat och fixa oss inför en riktigt party kväll :)

är super sugen på att festa , var riktigt länge sen nu . dansa röven av mig ska jag göra i mina nya skor . kommer troligtvis vara död imorn . men det gillar jag!

kanske hörs sen , annars önskar jag alla mina läsare en underbar lördagkväll <3



gårdagens shopping!

godmorgon!

vaknade klockan 07,45 idag och var super pigg . hur normalt är det på en lördag ? haha . är fortfarande pigg i alla fall . ska ta tag och städa lite grann in tha house! började igår kväll . men känner att det är dammigt så jag måste damma . haha . fan så dryg jag känner mig . så slänger upp bilder på vad jag köpte igår istället :)

skor - din sko - 399:-


rosa klänning - gina tricot - 149:-


svart klänning - gina tricot - 199:-

köpte även en mascara , deo , nipplecovers , strumpbyxor och ett svart nagellack :)


plus 17 grader .

tro det eller ej , men på termometern (heter det så ?) stod det 17,3 grader . jag fick en chock , började undra om det verkligen stämde . kändes ju varmt i luften och så där . men ja , vad vet jag . eftersom att det stod så borde det stämma .

nu ska jag hoppa in i duschen , sen åka in till kalmar . småhandla lite och även köpa en förtidig födelsedagspresenten till min älskling melissa <3 11 april fyller hon 1 är , kan inte fatta att hon redan är så gammal . haha .

jag älskar våååren!

jag är så glad . våren är verkligen här nu . idag har jag kunnat rida i bara en fleecetröja . det var lääänge sen man kunde göra det . hästarna är lika pigga och glada idag . hoppade toga och riisika lite grann . till och med toga hoppade utan problem . (fast det var bara 30 cm kanske , haha) . riisika hoppade som en dåre på en oxer , ojoj! satt och funderade på hur länge sen det var jag hoppade en C-ponny . och jag kommer inte ens ihåg det . måste varit på fille tiden tror jag . känns ju hemskt att hoppa ponny är det mysigaste som finns ju . haha .

såg 4 fjärilar som lekte idag , det såg så himla mysigt ut . ville ta kort på dom , men är ju inte så lätt när man rider tyvärr . ska ta lite bilder nu innan jag åker hem :)

en liten sväng på easy boy sen sticker jag hem till vassmolösa!

26 mars 2o1o

godmorgon!

hade värdlens hemskate dröm inatt . vaknade klockan 3 av att jag stortjöt . skit läskig! vill inte ens prata om det för att det var så hemskt . mardrömmar borde vara förbjudna!!

sista jobbdagen för den här veckan , underbart! jag ska hem . städa och tvätta lär jag få göra . eller jag behöver göra det . börjar bli dåligt med rena kläder nu . haha .

 nähä , desto fortare jag jobbar detso fortare får jag åka hem :)

time to sleep!

duschen ropar sängen likaså . överväger i att skita i och duscha , och istället vänta till jag kommer hem imorn . fast tror inte jag klarar av det . känner mig riktigt äcklig . haha . det är lustigt . jag tänker inte på att jag inte duschar förens jag börjar känna att jag luktar illa . kalla mig inte äcklig för det är inte så . jag hatar att duscha! det är onödigt . eller nä , det är jobbigt . man får blött hår , man fryser efteråt och ja .. jobbigt är det!

men nä , jag har övervägt och jag ska duscha . sen sova . natti natti nu kära läsare <3



(missförstå inte mitt inlägg nu , jag duschar ofta , men inte när jag jobbar . känns onödigt , ingen ser mig , ingen ska lukta på mig och när jag duschar på kvällen tar det 10 timmar sen luktar jag häst igen .)


shopping sugen .

imorn får jag pengar . sugen på att spendera dom på en gång . har inget snyggt att ha på mig på lördag . så sitter och smider hemliga planer om att jag ska ta mig en tripp in till kalmar efter jobbet imorn . joel får inte veta för då blir han arg!! haha . fast får se om jag orkar/hinner . beror på när jag kan åka från öland . kanske ska ta en vit lögn ? är duktigt på det . moahaha!

en tripp till ikea hade ju inte varit helt fel det heller . men det kanske vi hinner efter joel slutat jobba på lördag ? behöver lite grejer till hemmet . gardiner och gardinstänger till exempel . blir galen på att det är så öppet och att det ekar i varenda rum . haha .

ut och fodra sen ta en välbehövlig dusch . mitt hår är riktigt ääckligt!

massa vårkänslor .

inte förens idag har jag fått vårkänslor . sett en fjäril . levande myror som försökte bygga upp sin myrstack . vårblommor och fåglar . massa fåglar som kommit tillbaka från värmen . hästarna är glada och pigga . till och med lilla snälla rolex gjorde glädjeskutt idag . är det inte underbart med våren ? <3




fortsätta rida hästar nu . passa på medans solen skiner :)

våffeldagen

godmorgon!

solen skiner idag . för tillfället i alla fall . får hoppas att det håller i sig hela dagen .

fan så varmt det har varit inatt när jag sov . svettades som en gris . hade jätte svårt att sova . jag vill inte ha kallt , men inte för varmt heller . skit jobbigt!

nähä . jag känner inte för det här idag . hatar våffeldagen . det är äckligt!!!!

mocka!

ibland så är jag så jävla smart .

vad har jag att berätta ? ingenting faktikst . alltid blir det så här tråkiga blogginlägg . vill ha min kamera sladd , har massa fina bilder att lägga upp på bloggen . men det får tyvärr vänta , suck! eller just det , på fredag har jag tid med bilder . då ska jag hem och behöver ingen sladd för jag kan ha minneskort i datorn .. fan så smart jag är . det här gjorde mig genast lite gladare :)

eftersom att jag inte kan kolla på andra avenyn ikväll så får jag väl helt enkelt gå och lägga mig . fan att jag lämnade modemet till joel idag . grr!

kudden ropar på mig . natti natti <3

grey's anatomy

lustigt nog så tog det mig många år innan jag började inse att serien är bra . jag kollade på en del av första med syrran sen slutade jag eftersom att jag flyttade till ingeltorp och inte hade möjlighet att kolla på den . dåligt val! har insett att det är en av dom bästa serierna som jag sett . så jag får helt enkelt nöja mig med att kolla på repriserna på tv tills jag har råd att köpa dvd-boxarna!

10 minuter kvar!

lill-lördag!

kom just på att det är onsdag . mitten på veckan . betyder att det bara är 2 jobb dagar kvar . skönt det . för jag börjar redan bli trött på det . haha . knäna värker , nacken värker . min kropp känns som en gammal 90 årig tants kropp .

solen skiner och nu ska jag ut och rida i värmen .

EFTERLYSNING!!!

jag är sugen på att köpa en cyckel . en sån där äldre "kärringcyckel" . så därmed prövar jag att efterlysa en i bloggen . är det någon som har en som bara står och skrotar och skulle vilja sälja den för en billig peng . hör gärna av er , antigen via mejl [email protected] eller skriv en kommentar :)

varför ska jag alltid felbelasta mig ?

godmorgon!

ännu en regnig dag . men jag klagar inte för det , så länge det inte snöar så är jag glad . fast lite måste jag klaga , för jag hoppas inte det ska regna under dagen . jag hade ju tänkt rida ut med alla hästarna idag .

hoppningen igår gick jätte bra . eller nja , jag är nöjd i alla fall . var länge sen jag kände mig nöjd med en hopplektion , men igår gjorde jag det .

åkte hem till joel's föräldrar och betalade alla mina räkningar . skönt! passa även på att deklarera , ser ut som om att jag kommer få lite pengar i år också . känns bra . är välbehövligt .

nähä , ut och jobba . 5 dagar kvar!

onsdag - torsdag - fredag - måndag - tisdag!


jag är sugen på att festa!


ett snabb inlägg .

skriver ett snabbinlägg nu . grey's anatomy böjrar om 3 minuter . måste skynda .

ska hoppa ikväll . sen åka hem till baby , måste betala alla mina jävla räkningar . suck! hatar att vara vuxen .

nähää , nu hinner jag inte mer <3


blir så jävla förbannad!

åh tänker jag , idag ska jag betala mina räkningar . men inte i helvete går det . suck! allt fungerar ända tills jag ska logga in på min bank . det betyder att jag måste köra hem ikväll . låna internet till min dator och fixa det där . jävlaförbannadebajsskit!!!!!!!!!


och snuvan är tillbaka!

det räckte med att jag gick ut till hästarna på morgonen och fodrade sen satte snoret igång att rinna igen . förbannade skit . har varit så skönt mina lediga dagar när jag varit helt frisk , förutom lite hosta . ååh! och läkarna verkar ju inte förstå att det är ett problem för mig . så det blir väl att fortsätta knarka nässpray och snyta sig så att näsan är lika röd som rudolfs!

nu ska jag bege mig ut i ölands skogar . eller nä juste , öland har ju ingen skog . haha . whatever , ut och rida ska jag i alla fall . mysigt! får man lyssna på ipoden medans man rider ?

tillbaka på ön!

godmorgon!

idag är det ingen bra dag . det regnar . jag har ont i huvudet . är otroligt trött och saknar redan min älskling . jag gillar verkligen inte att jobba . eller jo det gör jag . men inte så långt bort . jag vill kunna bo hemma .

mobilbloggningen verkade inte vilja som jag ville igår . eller kunde inte skicka sms i huvudtaget . vet inte varför ? fast idag fungerar det igen . var väl bara något mysko med 3 igår kväll . (inget ovanligt)

ut och mocka lite kanske . sen ska jag rida . (trots att jag inte får , men får ju passa på nu medans jag kan)

jag vill dö!

förbannade huvudvärk . att den alltid ska komma på sämst valda tillfälle . gaah! jag blir galen .

sjukgymnastiken gick bra . ska träna på gymmet 2 dagar i veckan och 1 gång hemma . fy fan jag kommer dö . och dyrt är det också . bajs!

nähä . huvudet sprängs snart och jag måste köra tillbaka till vassmolösa . mobilbloggar unger kvällen <3

ett vanligt blogginlägg .

godmorgon sunshines!

det var ett tag sen jag la in ett riktigt blogginlägg . mitt internet krånlgar så jag kommer inte ut på det . därför mobilbloggar jag ibland . för att ni ska veta att jag lever . förhoppningvis så ordnar sig mitt internet nu till veckan .

back in högsby , ska till sjukgymnasten idag igen . suck . så jävla dyrt och så jävla tråkigt! melissa får stanna hemma den här veckan . ska jobba mina sista dagar på öland . skönt! så att man kan bo hemma och få ordning på torpet! lite gardiner och blommor hade ju inte varit fel , inte en soffa heller för den delen . haha . men det kommer , såsmåningom!

snart är det reprisen av gossip girl! så jävla jobbigt när man har en envis pojkvän som vägrar att ha tv-kanaler . "nähä du , det räcker med 1 , 2 , 4 och 6" så fan heller . 3an och 5an är ju dom viktigaste kanalerna!

men snart ska jag beställa tv i smyg ;) tihi!

God morgon...

528ce2437b0002d0f10d0d605c377784.png

Kolla varifrån!

God morgon <3 idag är vi pigga och glada , eller inte . Haha


Införskaffat mig...

0-49c287d8e84f44afe5ef2ae2a97ff175.png

Kolla varifrån!

Införskaffat mig den här idag :) så nu kan jag mysa framför tvn varje dag :) 


dagen efter...

0-50ea2088d4c49d71021b275b0f9f3918.png

Kolla varifrån!

dagen efter mår man så här , haha . Men snart ska han upp för då ska vi gå långpromenad med Melissa :)


så här...

0-590b8c42ba3a7108af2a23874c8a3ead.png

Kolla varifrån!

så här går det när man börjar snapsa sprit klockan 2 på dagen . Haha . (det är Joel i sängen)


jag är...

0-718b74c3bfd03ba72ab6dc544bb57cc6.png

Kolla varifrån!

jag är duktig . Har lyckats göra en brasa :)


älsklingarna ligger...

0-38a220a5976f0fd1b2adcb21583d3b44.png

Kolla varifrån!

älsklingarna ligger och myser :)


det är...

-1c8eeb5bc5e08ef696ec21345ab72b9.png

Kolla varifrån!

det är tragiskt att man måste sitta och kolla på barnprogram , haha .


första natten .

godmorgon!

blev inte så mycket bloggande igår . men jag hade fullt upp i stallet hela dagen . sen åkte jag hem , där jag inte har något internet och ingen dator så hade ingen möjlighet . hoppas att ni inte blev allt för ledsna .

hade en mysig kväll med joel , henning , poodie och claesson igår . käkade pizza och kollade på film . lite jobbigt är det att vi inte har någon soffa ännu . men i början på nästa vecka så kommer det . det är hårt att sitta på stolar och kolla på film , haha .

sov första natten i nya huset . det var riktigt läskigt . haha . har ju inga persiener eller liknande för fönstren så man såg rätt in och det kändes inte riktigt bra . men tillslut somnade vi . älskar min hästen säng . har inte sovit så skönt som jag gjorde inatt på flera nätter . vilken skööön säng! vaknade mitt i natten och skulle kissa men var för rädd för att gå till toaletten . haha . fan vi måste skaffa gardin stänger så att vi kan sätta upp gardiner . jag kommer ju aldrig våga sova där själva annars . haha .

nu ska jag kolla andra avenyn innan jag ska packa lite , städa rummet och fodra hästarna . för att sen åka hem och städa :)

bilder på huset kommer så fort jag hittat min kamera sladd . eller om jag mobilbloggar . får se :)

gummistövlar is the shit

hm . vad ska jag skriva . är fortfarande på kasst humör . hatar den här dagen . fast nu tittar solen fram och det är rikigt varmt .  snön börjar smälta bort . vilket leder till att det är blött , riiiiktigt blött . jag älskar mina gummistövlar . det är inte många gånger man kan gå ut utan att bli blöt om fötterna . ska införskaffa mig ett par lite snyggare som man kan ha till vardags .

jag ska rida nu . 2 stycken pållar . unghästarna . mest för att dom ska få röra på sig och att jag är ridsugen idag .


jag sa att jag inte ville ha mer .

godmorgon!

SNÖ , SNÖ , SNÖ!!!! VEM I HELVETE BAD OM MER SNÖ ?? DEN JÄVLEN SKA JAG NITA . JAG MENAR ALLVAR . började nästan tro att våren var på väg men när jag gick upp i morse försvann det hoppet . jävla skit!

träningsvärk så in i helvete . orkar knappt röra benen . aj! snoret rinner , hostan ger aldrig upp , slemet som kommer vill liksom aldrig försvinna .

VILKEN SKIT DAG!!

men drömde inatt . en mysig dröm . en sån dröm man egentligen inte får drömma om , eller tycka är bra . men jag kan inte låta bli . ibland önskar jag att drömmarna man drömmer är sanna eller blir sanna . kommer dock aldrig att ske , lika bra det . men lite önsketänkade kan man ju ha .

ut och jobba . JAG HATAR SNÖ! JAG HATAR SNÖ! JAG HATAR SNÖ! JAG HATAR SNÖ! tror ni att gud förstår nu ? jag vill inte ha mer har jag ju sagt!

jag kommer att dö ..

.. i morgon . massa , massa ben . jag är klen i benen . var en annan sak när man gick på torpet . där hade jag benmuskler . dom försvann efter sommaren . förhoppningvis kommer dom tillbaka . ska ju snart börja gymma . moahaha . dressyr idag - red över bommar (låter skit töntigt och skit lätt) men inte fan var det lätt . skit jobbigt . hästkräket ville ju inte som jag ville och hoppade över dom istället . haha . han var rolig han . påminde ganska mycket om tamino .


chippen .

imorn ska jag åka hem . den här gången hem till vassmolösa/bottorp . känns lustigt att skriva så . men förhoppningvis så får jag sova där också . vet ju inte hur långt joel har kommit med inflyttningen .

nu ska jag sova . eller nä , jag ska läsa :)

spännande ..

det är alltid lika spännande att komma till aledal . få veta vilken häst jag ska rida . haha . känner mig som en liten snorunge som precis börjat rida när jag skriver sådär . men det är sant . för med min otur så lär jag väl få en häst som är 170 hög som dom senaste gångerna . haha .

jag längtar redan hem till sängen . är trött som tusan idag .

soooolskeeen!

det är så underbart . solen skiner , det är 8 plus , vindstilla och snön smälter . kan det bli bättre ? skulle knappast tro det . den senaste tiden har det varit så hemskt väder . men är våren på väg ? jaa , det ser ut så .

jag ska ut och gå lite med några hästar till . jag orkar inte rida idag . och longera är tråkigt . haha .

tisdagar äger!

godmorgon!

idag är jag glad . vet inte varför , kanske för att jag träffade älskling igår , kanske för att vi börjat flytta in i torpet , eller kanske för att det inte är så lång tid kvar ? bra fråga det där .

är till och med sugen på att jobba idag . för första gången . ikväll ska jag rida också . dressyr står på schemat idag . betyder att jag kommer ha en feeeeet träningvärk imorn , aaoouch! men det är skönt med träningsvärk .

nähä , ut i det vackra våriga vädret och mocka :)

blandade känslor .

så segt det är att inte få rida . jag bara går och slappar hela dagarna , skit tråkigt . eller nja , trots att jag inte får så rider jag 1 häst om dagen . mest för att jag inte bara vill lata mig hela dagarna . men snart är det över . blandade känslor där - ska bli skönt att flytta hem , träffa joel och melissa mer . och slippa ha ont i nacken så fort man varit ute och mockat . men jag kommer sakna hästarna speciellt sherani min lilla älsklings pojk .

snart är det ghost whisperer . sen släppa in hästarna och efter det åka heeeem <3


måndagar suger!

godmorgon!

eftersom att jag är på kasst humör idag så suger måndagar . måste gå upp tidigt , skrapa rutorna på bilen , sätta sig i den kalla bilen , köra till öland och jaa ... jobba!! förkylningen (observera stavningen , fått klagomål av mamma att jag stavar fel) släpper aldrig . hosta , hosta , snora och nysa . hela tiden . jag hatar det! hela dagen är förstörd .

fast ikväll ska jag hem till älsklingen igen . vi ska flytta in idag :) <3 (det betyder att jag kommer bli "kalmar-bo" istället för öland/halltorp/högsby bo . haha .

nu ska jag mocka baaaaajs!

söndagar suger!

jag HATAR söndagar! har säkert redan skrivit det men måste göra det igen . JAG HATAR DOM!

imorn blir det tillbaka till slitet ett par dagar till . ska pendla den här veckan också . måste ju vara med och flytta in (annars vet man aldrig hur det ser ut när joel har varit i farten , haha)

nu ska jag lägga mig i sängen och kolla film och mysa <3

vart tog fantasin vägen ?

jag har inte en aning om vad jag ska skriva . just nu skriver jag bara för skrivandets skull . att det kan var så här vissa dagar , att man inte vet vad man ska skriva om alltså och vissa dagar bara flödar idéerna . fast alla människor har ju bra och dåliga dagar .

nu ska jag gå och våldta något! moahahaha


söndag!

söndagar ska vara slappar dagar . man ska få sova hur länge som helst , ligga i pyjamas och mysa hela dagen . men icke! idag var det till att gå upp klockan 8 . joel hade bråttom hem . möte klockan 12 . men så ringer hon och säger att vi tar det lite senare . och så var min dag förstörd!

surar fotrfarande för att fel låt vann igår . fast det kan man ju inte sitta och deppa över så nu går jag och lägger mig!

varje år samma sak!

varje år är det samma sak med melodifestivalen . fast i år hade jag ett hopp om att rätt låt skulle vinna , speciellt när dom visade de utländska rösterna . då tänkte jag att eurovision är räddad . men icke! det går åt helvete . inget emot anna bergendahl men för min del så nää . jag ville ha salem al fakir eller erik saade till eurovison . får väl bara hålla tummarna på att det går bra för anna's låt .
att björn gustavsson var med i år var en hit . man kanske inte såg det så bra , men lika söt som alltid . mm <3







sängen ropar <3

vem vinner ?

fullt upp idag . packat massor . eller nja , blev inte så mycket men ett par kartonger och lite så . burit ut min hästenssäng . mm , kommer sova så gott i den framöver . löööv it! imorn flyttar vi in . eller ?

nu blir det lördagsmys . har precis ätit mammas goda "den där kycklingen" och så snart blir det melodifestivalen . vem tror nu vinner ? jag hoppas på erik sadee , söt och sjunger bra på samma gång . mm!


Alice i underlandet

bion igår var bra . inte riktigt som jag hade förväntat mig . men ändå helt okej . hade ju velat se den i 3D men eftersom att kalmar ligger 1000 år bakåt i tiden så har dom inte det , suck! men ni ska absolut se den om ni inte har gjort det . är det normalt att man inte märker av musiken i filmen ?

idag ska jag packa , packa och åter packa . inför flytten alltså . sen storstäda ut bland alla mina grejer som har legat nerpackade i 3 år .

får se om jag slänger in något mer inlägg under dagen . med tanke på att loverboy är här och han hatar att jag bloggar :(

I have a dream!

jag drömmde världens sjukaste dröm inatt . måste bara få berätta!

- det hela började med att jag skulle köra ner Talliban till skåne - en häst som vi ska avliva nu i veckan , pga. sjukdom - jag skulle köra honom till önnestad - där jag gick i skolan ett tag - dom tog emot honom och la honom i en krubba . jag var skit ledsen så linnéa och denice kom fram till mig . först så tröstade dom mig sen sa dom att allt var mitt fel att jag inte hade tagit hand om honom och bla.bla.bla. sen började det - dom skulle skjuta honom med bultpistol , han som sköt träffade helt fel så han ramlade bara omkull . sen lyfte dom honom i lastmaskinen och typ krossade honom . sen sköt dom igen och då träffade dom . någon frågade om dom inte skulle snitta honom i halsen så att blodet rann ut , men nä det skulle dom inte göra än . nähä? tänkte den stackarn . dom la honom i krubban igen och sen så bäddade dom ner honom jätte fint . sen efter det skar dom ett snitt i halsen . under hela sista perioden så levde han fortfarande och led skit mycket . det hela slutade med att jag stog och grät som ett fån och sa att jag var så ledsen att det blivit så här . men att han förtjänade att dö för att han hade sparkat mig i hagen .

hel mysko . sen kom det sjukare och sjukare drömmar hela tiden . om massa killar som ville ha sex med mig och för att se vem som skulle få det så skulle dom slåss .. aa massa massa sjuka saker . usch!


spoooky!

var ett snabb besök på ungdomsmottagningen idag . riktigt skönt . en trevlig tant var det också , dom brukar vara så himla tjuriga , men hon var så gullig och snäll :) så nu har jag östrogenfria p-piller . ska se om det fungerar bra eller inte . håller tummarna för det!




håller på och peppar inför bion . blir lite thai mat innan . buffé , var skit länge sen . så tjejer när alla har tid så får vi fan träffas och åka dit och käka lite , okej ? ;)




och precis när jag skulle skriva det här inlägget så händer något läskigt . joel har ljus på sitt skrivbord i en sån där förpackning från ikea . jag rör inte ens på bordet men 4 ljus bara ramlar ut . läskigt . jag blir fan rädd . hatar att vara ensam hemma . trots att det är mitt på ljusa dagen :P

förbannad!

godmorgon kära läsare <3

jag har inte haft tid ork eller lust att blogga de senaste dagarna . jag kom hem till högsby i onsdags och skulle till läkaren med mitt huvud och min täpthet i näsan . nähä sa dom - späningshuvudvärk och förskyld . men spänningarna i nacken är borta och huvudvärken är fortfarande kvar . mysko! snuvan försvann så fort jag sovit hemma 1 natt . men det var ju bara förskylning . det är mycket lustigt att den bara uppkommer när jag kommer tillbaka till öland och är i stallet , mysko!

nu är jag hos joel . ska in till ungdomsmottagningen alldeles strax . nya p-piller kan ju vara bra då mina har varit slut i 2 månader - inte bra , inte bra! sen tillbaka till joel och mysa med melissa . sen blir det bio med syrran - alice i underlandet - sen tillbaka till joel , hämta hund , bil och joel . sen hem till  högsby och packa . mycket köra bil idag . men va gör det när bensinen är så billig - NOT!

aldrig i hela mitt liv ..

.. har jag sovit så dåligt som inatt . somnade runt 10 tiden . klockan 00.00 - 01.00 - 2.00 - 3.30 - 4.10 - 5.15 - 6.15 - 7.00 - 7.17 har jag vaknat . inte bara vaknat till och somnat direkt . nej jag har vaknat och legat vaken . för det första för att jag är så täppt i näsan och i halsen . jätte svårt att andas . sen så har jag så ont i nacken att jag tror att jag ska falla ihop och dö .

så nu ska jag försöka få tag på en läkare och hoppas på att jag får åka dit så fort som möjligt . eller nä , först ska jag ut och mocka så att det är färdigt . sen ska jag inte vara inärheten av hästarna på hela dagen . blir mys framför tvn/datorn .

håll tummarna för att jag överlever mockningen!


ska man...

7558ea797eef204d10d3b5e1468f0da1.png

Kolla varifrån!

ska man behöva se ut såhär när man sover eller ? Hahaha


atlaskota och höallergi .

hoppningen gick åt fanders idag . kunde inte koncentrera mig , hade ingen ork och en alldeles för stor häst . haha . jag klarar fan inte av att rida hästar som är över 170cm höga . men iofs så gick det hyffsat bra . är nöjd ändå .

läst lite på internet nu angående min nacke . alla symptomen jag har tyder på att min atlaskota är sne . ont i knäna , höfter , nacke , huvudvärk , migrän .. m.m typ 15 av 20 symptom stämde in . så imorn ska jag ringa läkaren och be om en tid så att jag kan få kolla upp det . sen hoppas jag att jag får ta prover och se om jag har höallergi . mycket problem just nu . men inget att göra åt . bara att försöka se glad ut och göra så gott man kan .

om man skulle göra sina sjukgymnastik övningar och sen sova . natti natti <3

min favorit...

01e76b4b3695b2fa7d364658e6901ed8.png

Kolla varifrån!

min favorit sherani njuter av det härliga vädret :)


hööpperkompis!

halva dagen avklarad . jag nästan lider . är skit segt att inte kunna göra något . bara longera , och hur kul är det på en skala från 1-10 ? så nu ska jag ut och plåga mig lite till . haha .

får försöka njuta av att snön smälter och att solen skiner istället .



ska hoppa det här kräket ikväll med ;) kulkul!

varmt idag...

7261264e10f0c88782f3ccdcf35eee42.png

Kolla varifrån!

varmt idag :)


zzzzzznark!

godmorgon!

nu har jag hunnit släppa ut hästarna , äta frukost OCH haft morgon gymnastik och klockan är inte ens 9 . det är inte illa . haha . nu ska jag springa ut och mocka och dona . helst vill jag ligga i sängen hela dagen då jag inte känner mig helt frisk . men bästa att jobba hårt nu tills jag slutar för sen är jag arbetslös igen . (ganska skönt faktikst , ett tag i alla fall) jag kan ju koncentrera mig på flytten då i alla fall :)

hörs lateeer <3

migränen kommer smygande!

lugn dag idag . eller ? joo . som fan . tog lite extra ledigt och kom med en bra ursäkt . var inte sugen på att jobba idag . så stannade hemma i högsby och kollade på gossip girl och wallander . haha . umgicks med min älskade hund <3

nu har jag migrän och en lustig smärta i kroppen . som liksom flyttar sig . kan inte riktigt beskriva den . men ont har jag . så idag skiter jag i mina sjukgymnastik övningar och sover istället . godnatt <3

i'm back!

helloooo!

efter en helg med massa saker att göra så är jag tillbaka . helgen har korfattat sett ut såhär: soova! mys . mat . godis . film . melodifestivalen . krossa en ruta . laga min bil . ha sönder min bil . dop . mys . och ännu mer sova!

idag har jag huvudvärk och är trött som fan! varit hos sjukgymnasten som har skällt på mig för att jag rider så mycket . från och med idag och 2 veckor framåt så är det ridning 1 gång i veckan som gäller . annars kommer mina knän aldrig bli okej . i smyg så tackar jag henne . för det betyder att jag inte kan jobba kvar . moahaha! inget fel på mitt jobb . tycker bara inte att det är kul att jobba med hästar . så om någon som läser min blogg och är arbetslös för tillfället och behöver ett jobb från och med nu till och med maj så hör av er till mig . här behövs det hjälp!

nähä . vad gör man nu då . jag vill åka hem igen . speciellt hem till melissa , hon blev så himla glad när jag kom hem . sen har jag fått höra att hon bajsar inne utanför min dörr bara för att hon är sur för att jag inte är hemma , dumhund!

svårt med rubrik idag!

ingen fantasi . den blev som bortblåst , haha . ridit 2 stycken innan lunch , 1 kvar . skönt blir en snabb tur runt byn bara . palla rida ordentligt i ridhuset när det är sånt här underbart väder! ser ni , jag klagar inte på snön eller blåsten . idag älskar jag solen . ingen vind . snön skiter jag i bara det inte kommer mer . en nackdel med solen är att jag får fränkar . massor! det syns redan nu . fy fan . visst dom är säkert fina , men inte när man har världens hemskaste hy . helt röd , torr och finnig! ska inte överdriva . haha . men röd och torr är jag , svider som faaan rent ut sagt .

nähä , ju mer jag skyndar mig desto fortare kommer jag till min älskling . troligtvis så kommer jag inte blogga mer under dagen . ska tillbringa så mycket tid jag bara kan med att mysa tillsammans med joel . man får ju passa på . ikväll blir det melodifestivalen och goooodis :)


ha en underbar lördagkväll <3

6 mars 2o1o

godmorgon babes!

jag är trött som en rööv! vill ha sovmorgon , ligga och mysa med älsk hela morgonen och melissa . när kommer man ha tid med det ? aldrig! hatar det här . vill inte jobba , jag vill vara rik och klara mig utan jobb . haha . nä skoja bara , jag vill jobba . men inte med hästar . det är inte kul . bara jobbigt skitgöra hela dagarna , suck!

fan vad jag gnäller hela tiden , inte meningen . men jag har ju så jävla tråkigt hela tiden . så nu ska jag ut och mocka 11 boxar med skit och sen rida 4 hästar lite snabbt innan jag beger mig tillbaka till sverige för att ha en ordentlig myskväll med älsklingen . synd bara att jag inte kan ta dit min andra älskling , melissa .. snyft . saknar henne massor!

ha en underbar solig , blåsig och kall dag <3

go on my child!



så underbar låt . väcker dock minnen . snart 1 år sen . allt förändrades . hela mitt liv . mitt förhållande . ja allt! att alkohol kan försöka så mycket . det värsta av allt var att jag inte ångrade något . och ännu värre är att jag fortfarande kan tänka på det . usch . jag gillar inte att prata om mina känslor . men usch , jag mår dåligt nu . eller nä , jag mår bra . mitt och joels förhållande är väl bra nu , eller ?

1 år sen jag sålde min älskade tamino också . jag ångrar det . visst jag hade inte tid vid studenten och det . och jag hade helt klart inte haft råd att ha kvar honom . men det känns i hjärtat .

önskar att man kunde få saker ogjort!



sommaren'08


rablo och tamino sommaren'08

nu jälvar!

försökt ladda upp bilder hela dagen . men det vill inte fungera . jävla skit mobilbloggning . så jag har gett upp . hade bilder på håret som jag ville visa er . men helt enkelt så får ni vänta tills på söndag då jag planerat att fixa det igen . som ni kanske fattar så orkar jag inte tvätta det när jag jobbar . varför slita på det i onödan liksom . efter 2h så skulle det ändå vara svettigt och äckligt igen . haha . jag äger på att resonera!

fick en mysko känsla i knät när jag gick ut och fodrade . så jävla ont gjorde det . fast ska jag vara ärlig så hoppas jag att jag har ont imorn också . får då slipper jag nog att rida . moahaha! betyder alltså att jag kommer hem fortare!

nu ska jag fortsätta spela scrabble , eller varför inte hänga gubbe ;)

fredagsmys!

done working for today! eller något i den stilen , min engelska suger nu förtiden . men det var 4 år sen jag läste engelska sist (eller?) så nu sitter jag här på öland . helt ensam tillsammans med en äldre dam (läs kärring) . men vad gör man ? jag har ju inte så mycket till val . är rätt sugen på att åka hem till älsk , men är så jobbigt att pendla fram och tillbaka . så helt enkelt så får jag gå och lägga mig vid 8 och läsa min bok . bara för att ha något att göra . synd att chockladen snart är slut , men förresten .. tror att jag har en påse med hjärtan ni vet såna där goda chips liknande grejer .. måste undersökas!

jag vill ha mat!


jag vill inte mer!

så jävla seg idag . det snöar så inåtahelvete ute . vem fan bad om mer snö ? inte var det jag i alla fall , men jag har mina aningar . så nu vill jag inte jobba mer idag . men tydligen så måste jag det , tyvärr . ligga i sängen och bara slappa hade ju inte varit helt fel . speciellt när jag inte mår bra idag heller . trött , har ont i huvudet och ja i hela kroppen helt enkelt . jag vill ha helg och vara ledig . men icke , jag jobbar imorn också . men inte söndag/måndag . soooovmorgon!

Farsan!

godmorgon!

efter en tidig morgon så är jag tillbaka på öland . suck . kallt som attan idag , -10 grader . br! jag kommer helt klart frysa ihjäl idag .

bion igår var helt okej . riktigt sorglig , kunde knappt hålla tårarna inne där på slutet . jag har blivit alldeles för blödig! mysigt att träffa älskling också , kunde till och med sova i samma säng inatt . trots att vi aldrig kan göra det annars . mysmys!



nähä , bege med ut och mocka nu! JIPPI! NOT!


träffa älskling!

nu ska jag åka till joel . ska på bio ikväll :)
så hinner inte blogga mer ikväll , eller kanske mobilbloggning , får se om jag har tid :)

saknar min älskling .

söndag - måndag - tisdag - onsdag - torsdag! det är många dagar . jag vill ha kärlek . mysa och umgås . funderar på att åka till honom ikväll . trots att jag egentligen inte orkar gå upp klockan 6 bara för att köra till öland . men vad gör man inte för kärleken ? joel nilsson <3


rida 3 hästar till nu då . har redan träningsvärk . speciellt i axlarna . inte för att jag rider med axlarna , men jag skjuter fram höger axel hela tiden så jag får skit ont i den .


somnade framför AA!

godmorgon!

lovade er bilder på mitt hår . men jag somnade framför andra avenyn och när jag vaknade i morse var det inte alls lika snyggt som igår så nu får ni vänta tills jag orkar tvätta det och fixa i ordning det . hoppas ni överlever ;) ännu en solig och blåsig dag på öland . jag har tröttnat på det  , så inåtahelvete!! jag vill ha bara sol och ingen förbannad blåst . gaah! sen vill jag att snön ska försvinna så att man slipper att sitta och tragla hästarna i ridhuset , så jävla tråkigt . gnällig idag ? ja! men det finns anledningar , inget jag vill berätta nu . kanske framför , kanske inte . sånt som märks .

nu ska jag i alla fall sticka ut i skit vädret och mocka skit! have a nice day <3

ätit alldeles för mycket mat!

ojoj . fortfarande lika kallt . dörrjäveln blåser upp så på mitt rum känns som att det är 100 minus . inte för att jag varit med om sån kyla , men jag gillar att överdriva ;) . jag hoppas i alla fall att datorn ska avge lite värme innan natten . för annars kommer jag ligga och frysa ihjäl , som igår kväll . då var det kallt , brr!

nu har jag smäkt i mig en hel burk med goulasch(stavning?)soppa med cream fresh , 2 pannkakor med grädde , socker och äppelmos . snacka om att jag är mätt . men efter soppan så var jag så himla sugen på pannkakor så jag kunde inte låta bli . slutar dock med uppknäppta byxor och otroligt illamående jessica!

ska lägga upp bilder på mitt nya hår sen :)

ölänska bönder!

ojoj , har varit och hämtat hö i egby idag . alltså shit va ölänningar pratar lustigt . jag har nog aldrig riktigt fattat det . men haha , det var värre än nybromänniskor .

hatar att jobba på öland! solen skiner , men fy fan så det blåser kallt!!!!!!

mocka , mocka , mocka!

trots att jag är seg idag och mockade extra sakta så tog det bara 10 minuters extra tid . hallå , min plan var ju att vara färdig vid halv 11 . men icke . haha . ska snart åka iväg och hämta mer hö , suck . måste man bära det också , min rygg som redan är död . jag måste verkligen lära mig att inte spänna axlarna hela tiden för att det tar död på mig . ska kolla med min sjukgymnast på måndag om hon har något bra tips på hur man kan göra för att slippa ha ont hela tiden .


idag skiner solen föresten . så himla underbart . det känns inte ens att det är minus grader ute . fast ett par plus grader till (ett par sisådär 20 grader) hade ju inte varit helt fel . jag längtar till sommar'10!

3 mars 2o1o

godmorgon!

hade ingen blogglust igår . och inte i förrgår heller . så jävla trött på allt . ville bara lägga mig ner och dö . så i princip så gjorde jag det :P haha .

nyklippt och nyfärgad . slipper ha cm lång utväxt och ja , jag älskar mitt hår!

egentligen har jag inte tid med att blogga nu , ska ut och mocka i stallet . så jag kommer tillbaka i eftermiddag <3

jag ser de snöar ..

.. jag ser de snöar , det var väl roligt , hurra! eller inte , fy fan . jag trodde att det var påväg bort nu när jag går ut till bilen så har det kommit 2 cm än så länge . förfan . jag kommer döda om det kommer mer snö inatt . det betyder att jag kommer behöva skotta bort en vall imorn för att komma ut . gaah!





jag är hemma i högsby nu i alla fall . det första som händer mig är att min älskade hund biter mig i ögonbrynet . hon protesterar för att jag inte är hemma längre . fy fan . ont gjorde det och blödde gjorde de också . aj! men 4 veckor kvar på jobbet sen så slipper hon vara hemma här utan mig och jag slipper bo på öland!

nu ska jag skita i det här och gå till sängs , är ju van att ligga där vid den här tiden på dygnet haha . det är förjävligt , för 3 år sen så var man vaken till 3 på nätterna utan problem , men nu .. illa illa!


godnatt <3

first time!

lunch dax . eller i och för sig är lunchen slut om 10 minuter . jag är redan trött i kroppen . mockade på rekordfart idag , är lite imponerad över mig själv , haha . ridit 2 hästar nu innan lunch , bara 3 kvar . jag som har ont i knäna idag . ramlade av rolex också , eller nja .. vet inte vad man ska kalla det . landade på knäna i alla fall , riktigt riktigt ont gjorde det . men båda överlevde . ni skulle sett hur skuldmedveten han såg ut , stackars häst . haha .

nu ska jag skynda mig ut så att jag kommer hem någon gång :)

1 mars 2o1o

godmorgon!

första vårmånaden idag , eller har jag fel ? men inte är det vår inte .. eller jo . om vår betyder spöregn . suck . massa massa slask överallt . mocka och rida står på schemat idag . suck . kommer bli blöt . jag hatar att var blöt . men jag jobbar hårt och snabbt så kommer jag hem fortare idag . har hört rykten om att det är dåligt väder på väg också , usch fy och blä!

RSS 2.0