still awake

kollat in dom sista avsnitten på säsong 3 av OTH . har sett dom förut , men var tvungen att se dom igen . ska börja kolla på 4:e säsongen imorn . jag älskar verkligen gratis webtv ;)
nu väntar sängen , för joel eldar så att det alldeles för varmt för att sitta upp . vi hörs under morgondagen :)

fegis ?

det är lustigt att jag egentligen har massor att blogga om , men att jag inte vågar skriva om det . jag är för rädd för vem som ska läsa det . har så mycket känslor som egentligen behöver komma ut , men varför riskera något ? finns ju vissa som är väldigt glappkäftiga så man vet ju inte hur mycket man vågar berätta . tyvärr är det så illa!
käkat lite tacos ikväll . henning kom förbi på besök också . alltid lika trevligt . nu blir det kanske ut en sväng till hästarna , ska väl försöka longera trots att vädret suger rööv! får ju komma in till ett varmt hur i alla fall , här eldas det för fullt :)
I can't forgett!

deppig måndag!

vädret gör en ju inte direkt lyckligare . är så skönt med helger , alltid ha någon att prata med , alltid ha något att göra och sen kommer måndagen . alla börjar jobba och jag sitter här hemma helt själv och har skit tråkigt . inte undra på att man blir deppig .
ska försöka göra lite hushållsysslor nu som diska och laga mat . får se hur det blir med longeringen ikväll . kanske går i alla fall . vädret ska ju inte behöva hindre en , tycker man!

varför är det storm hela tiden ?

nu blåser det storm igen . jag som hade planer . först på att cyckla en sväng , ikväll skulle jag longera flugan (hästen som jag rider) och så skulle jag ta en promenad med melissa . men inget av det lockar för tillfället , åååh så jävla tråkigt väder det blev .
ska hoppa in i duschen nu , sen ska jag sätta mig framför OTH och mysa med lite gul kiwi och passionsfrukt . smasken! jag förtjänar det för idag har jag varit duktigt och skrivit CV och skickat iväg dom till olika ställen :D

sista maj!

sista dagen i maj . det betyder att det är officiellt sommar från och med imorn . har jag rätt ? kan hoppas att vädret också vill visa sina bästa sidor istället för moln och reng hela tiden . sol , sol och massor av sol . så man kan gå ner till havet och sola och bli brun och jaa . leva livet!
idag är jag morgonpigg . skulle gått upp 8 för att ut och gå , men det regnade då så jag sket i det och låg i sängen till halv 9 för då vaknade en hund för att döda mig . käkat lite frukost nu , äggröra . smaskens! ska troligtvis ut en sväng och leka med hundarna nu , annars har jag en hund som kommer skälla mig döv . haha!
hörs under dagen!

äckelgubbe!

fullt upp hela dagen . varit i högsby hemma hos mamma . varit hemma hos joel . varit på lantbruksmuseum . har helt enkelt inte haft tid för bloggen idag . som vanligt tyvärr . men nu är helgen över och det finns hur mycket tid som helst , i alla fall nästan . har inte så mycket inplanerat , rättare sagt ingenting förutom ungdomsmottagningen , ridningen och möte med arbetslivresurs . kommer i och för sig bli en hel del OTH , har blivit helt fast vid serien . är nästan lite desperat just nu , haha!
btw , var en äcklig människa som ringde till mig idag . var skit trevlig i början erbjöd ett bra jobb och sådär . tills han började ställa väldigt lustiga frågor och sådär . nä , usch .. knappt så jag vill prata om det . mår lite dåligt såhär i efterhand . tänk om jag inte märkt det och tackat ja .. vad hade hänt då ? usch .. nu vill jag inte tänka mer på det . nästan så man vill polisänmäla gubben!
söndagsmys med älskling ikväll . får se om det blir något mer bloggande , troligtvis inte . annars hörs vi imorn , med massor av blogginlägg :D

Hade så trevligt med sara igår att jag t...

Hade så trevligt med sara igår att jag totalt glömde bort bloggen . Vi var ute och red , grillade och kollade på black racet . Riktigt trevligt! Det är något vi måste göra om bruden ;) nu ligger jag i sängen är förbannat trött men kan inte somna om , ska en sväng till Högsby idag , fira mors dag och lämna lite grejer till mamma! Nu ska jag ta ut hunden innan hon dödar mig ;)


Jag är desperat . Har hittat en super gul...

Jag är desperat . Har hittat en super gullig bubbla som jag VILL ha nuuu! Synd att man inte har 50.000 . Gaah! Jag blir nästan lite galen , vill ha söt/ful bil . Den skulle vara helt perfekt för mig . Så om jag har någon snäll och söt bloggläsare som har lite pengar till mig blir jag lycklig , haha. Skämtar bara!


Lördagmorgon!

vaknade klockan 8 av att jag hade en hund som troligvis ville döda mig . gaah! blev galen , jag hade planer på att sova till 9 i alla fall . det sket sig! älskling kom hem från jobbigt och vi myste lite och så har vi ätit en mysig lördagsfrukost .
ska snart fixa iordning lite här hemma , för idag kommer SAAAARA :D haha . vi ska rida ut och snacka skit , grilla och ha trevligt . bara vi 2 . eftersom att ni andra inte behagar att svara på sms! (gäller inte alla , utan endast 2 personer) jag skiter i om ni blir sura för att jag skriver det här . vi försöker verkligen få en bra sammanhållning och så fort vi inte frågar er så blir ni sura . men varför är det alltid vi som ska fixa allting hela tiden ? ta tag i det själva någon gång istället för att gnälla hela jävla tiden!!!

bjuden på smaskig paj

låg inne och kollade på OTH , melissa tröttnade på att jag var lat så hon började skälla och springa och vara helt galen . så jag släppte ut henne och skulle sparka boll , 2 sekunder tog det innan hon hörde ellie och smilla så det var dags att leka igen , suck! haha . men det var kanske tur , blev bjuden på en super smarrig rabarberpaj . det satt fint i min tjocka lilla mage , haha! jag som försöker att dra ner på allt onyttigt , gick verkligen inte bra .
blir väl att hämta älskling snart , sen en snabb sväng till ikea för att handla åt mamsen . snäll som jag är :)

skrev hon svensk historia ?

hej bloggen!
fått höra att anna skrev svensk historia igår , första gången sverige inte är med i eruvison finalen . stämmer det ? i så fall är det jävligt coolt , på samma gång som det är jävligt pinsamt . låten suger , anna ser förjävlig ut och sjunger inte alls bra , så jag tycker det var rätt gjort . vissa tycker helt tvärt om . men jag bryr mig inte! hade svenska folket röstat fram manboy eller keep on walking hade jag varit med på noterna , men icke . this is my life , suger rööööv!
varit på möte på arbetslivresurs nu . segt . fått massa exempel på jobb jag ska söka nu . tänker inte säga vilka här , för jag vet andra som är arbetslösa och säkert läser min blogg . man vill ju inte avslöja sina kontakter , moahaha!
ska lata mig lite framför OTH nu , som jag gjort dom senaste dagarna . är inte helt frisk än , men helt klart på bättringsväg och det känns förbannat bra!

Haha , i smyg är jag lycklig för att Anna ...

Haha , i smyg är jag lycklig för att Anna inte gick vidare ikväll :D


vårkväll

insåg nyss att jag endast haft äckliga rubriker idag . men i och för sig så är det ju så sant allt . ibland måste man vara äcklig också , om man ska tala sanningen!
snoret rinner fortfarande . men jag klagar inte lika mycket längre . inte över det , klagar mer på att jag är hungrig just nu . joel skulle komma hem klockan 8 . men icke . det är som vanligt alltså . vi som skulle ha myskväll ikväll . blir väl inget med det .
det här inlägger gjorde mig bara förbannad så nu ska jag göra något annat! (skulle även kommit en bild , men den vill inte som jag) GAAAAAAH!

snoret det öser ner!

efter en snabbrunda i kalmar så är jag tillbaka . uträttade lite ärenden och sen var jag på maxi och handlade . jag hatar verkligen att handla . tänkte att jag skulle handla mat för ett par dagar , men icke . blev bara för kvällen tillslut endå . fattar inte hur man gör , finns det en kurs i hur man handlar ekonomiskt ? hör av er isf jag behöver hjälp!
blev förbannad på apotekspersonalen också , suck! det enda som skulle hjälpa var nässpray dom visade typ 100 olika sorter jag lyssnade tacksamt tills hon frågade vilken jag hade och sa då att jag redan har 2 stycken hemma så jag klarar mig utan , haha! hade ju inte varit fel med något annat också , lite starka piller eller något ;) skoja! får väl helt enkelt knarka papper och nässpray ett par dagar ihop om att bli bättre!
förbannade skit , glömde köpa näsdukar!!

människobajs stinker!

varit ute med hundarna hela morgonen . lekt och busat . blev helt slut , jobbigt när man knappt kan andas . haha . sen stack smilla iväg , hon är alltid den som ska rymma och hon gjorde värsa äckliga grejen . RULLADE SIG I (troligtvis) MÄNNISKOBAAAJS!!!! skit äckligt luktade det i alla fall . jävla polaker som inte kan använda en toalett för att göra sina behov!
har hunnit bada melissa också , förhoppningvis så slipper jag bada henne för resten utav sommaren nu . såvida inte hon får för sig att rulla i bajs eller något liknande . usch!
ska försöka hoppa in i duschen nu , måste till apoteket och köpa något för min näsa . börjar fundera på om det är allergi och inte förkylning ? ska se vad som säger där inne , om dom kan hjälpa mig . ska handla lite mat också , för älsk och jag ska mysa idag :)

mycket dålig uppdatering

men har legat i soffan och varit helt död hela dagen . har verkligen inte orkat sätta mig och skriva ett blogginlägg , ännu mindre när jag inte har något att berätta . men lyckades ta mig upp ur soffan och göra mig iordning för en sväng in till kalmar med älsk . höl på att dö i bilen , varmt och så svårt att andas! har till och med lyckats att få i mig lite mat , räksallad bara , men är i alla fall bättre än att leva på nyponsoppa och glass , speciellt när jag är laktos intolerant . haha! magen har alltså inte mått som den ska idag .
nu blir det sängen tror jag , älskling borde komma hem snart så jag får lite mys . trots att han inte vill pussas när jag är sjuk .
ska försöka att vara med aktiv imorn , jag lovar :)

nyponsoppa och glass

godmorgon bloggen!
mått apdåligt hela natten . knappt kunnat sova för att halsen har gjort ont , eller kittlas ni vet som den gör ibland när man har ont i den . inte kunnat andas ordentligt . ville bara dö typ! idag är det inte bättre . hostar så att jag håller på att spy hela tiden . gaah! jag blir galen , varför ska jag alltid bli sjuk ? vill ha ett bättre immunförsvar , mitt suger! tacka vet jag nyponsoppa och glass , det känns skönt i halsen och samtidigt är det gott , mums!
blir bara att ta det lugnt idag . ska rensa min garderob och försöka sälja lite kläder på tradera . ska bara orka pröva allt och se om jag kommer använda det i fortsättningen eller inte , mycket svårt!

Får bli ett inlägg från mobilen . Kom hem ...

Får bli ett inlägg från mobilen . Kom hem efter ridningen och var helt död så orkade inte starta datorn . Nu väntar sängen och en bråkig pojkvän!


legat död hela dagen

förkylning sätter verkligen sina spår . är trött som attan och har fortfarande svårt att både andas och svälja . har legat framför tvn hela dagen och latat mig . har ju inte varit något kanon väder heller så fanns ju ingen anledning att deppa för det . har faktiskt hunnit med en promenad med melissa mellan regnskurarna . mötte även smilla och ellie som var ute på promenad dom också , med ägarna alltså . haha!
nu har jag lite disk att ta hand om , sen käka lite för idag ska jag till öland och rida :D

Frukost i solen!

img_6807 (MMS)

Frukost i solen!


förbannade hals!

godmorgon!
min hals tar död på mig . näsan likaså . förbannade helvete att man ska bli sjuk nu när det är så här fint väder ute . (ibland i alla falll) . blir till att ligga inne hela dagen , har ingen ork i hela kroppen , knappt så att jag orkar blogga . men jag vill ju inte svika mina kära , men få bloggläsare :)
ska försöka få i mig lite frukost tänkte jag , blir väl nyponsoppa och glass . det ända som går att svälja utan smärta!

life sucks!

idag är en sån dag man önskar att man gjort något vettigt med sitt liv . ångrar vissa val . hatar att leva och helst vill lägga sig att dö!
med dom orden så säger jag hej då! för idag alltså , inte för evigt . jag är inte självmordbenägen , haha! ska lägga mig och mysa framför en film och dricka varm nyponsoppa med glass . mums . har så ont i halsen och det borde dämpa smärtan lite tycker jag .
natti!

slumrade visst till .

satt här och kollade på OTH och somnade visst till . känner att en förskylning är påväg . halsen har svullnat och jag har jätte svårt att andas . är jobbigt som attan! men bara att kämpa vidare . ska kolla efter jobb nu . skriva CV och lite skit , har varit för lat för att göra det innan , utan söker bara jobb där man slipper skriva sådant . hrm latmask! men vill jag ha ett jobb så är det väl bara till att börja slita också!

det var ju tråkigt .

mobilbloggade innan idag , men det visar sig att inläggen inte har dykt upp här på bloggen . synd! men tanke på att jag inte ville sitta vid datorn så mycket . men men . ni överlevde väl till nu ?
åt en super härligt frukost ute på altanen , keso knäckebröd med paprika och lite skinka , mjölk och kellogs special K med bär i . mumsigt gott var det . ända tills nu så har jag lekt med hundarna ute , har varit så otroligt fint väder . till det började regna . suck! verkar som att det kommer bli åska också . så idag blir det en inne dag , tråkigt nog!
ska rensa i min garderob också , sälja lite kläder kanske ? eller skänka bort dom ? har inte bestämt mig än , men kläder ska bort . har alldeles för mycket som jag inte använder längre . tråkigt nog!

sömntabletter ?

skriver ett litet godnatt inlägg så här framåt läggdags . är så jobbigt att gå och lägga sig vid den här tiden , för det har ju inte hunnit bli helt mörkt än och med tanke på mina sömnproblem så behöver jag ett mörker för att kunna sova . har faktiskt stora planer på att söka hjälp snart . sömntabletter hade ju inte varit fel . men ska se om det blir bättre nu när jag har planer på att börja "träna" och äta nyttigare . påbörjade det ju och sen så bara rann det ut i sanden som vanligt . får hoppas att det går bättre den här gången!
godnatt svenska folket!

gossip girl

enda sen jag såg programmet första gången så har jag varit fast vid det . sjukt bra! legat i soffan och kollat på dom 4 sista avsnitten nu . och jag började gråta 2 gånger . händer väldigt sällan nu för tiden , men det här avsnittet . det är så illa att jag knappt vill tro att det är sant . det har ju inte sänts på tv än , och gör inte det förens nästa vecka . men jag klarade inte av att vänta tills dess , som vanligt! vet inte vad jag ska säga , blev helt mållös utav allt . nu längtar jag verkligen till säsong 4 . för det kommer väl en sån ? 

äntligen!

att kissa var det skönaste jag gjort på länge . haha . fan så sjukt det låter , att prata om kiss . hrm! men men , man måste bjuda på sina känslor ibland! nu har magen gått ner till normal storlek igen . 
är hemma i vassmolösa igen . vad ska man göra nu då ? det ser förjävligt ut , jag är hungrig , har ont i huvudet , är förbannad och trött . ska nog ta en chips påse och lägga mig framför gossip girl avsnitten jag missat!

Det är hemskt att vara så kissnödig att ma...

Det är hemskt att vara så kissnödig att man knappt kan röra sig . För tillfället önskar jag att jag var en kille , så mycket enklare!


Sitter i bilen medans Joel och Poddie är v...

img_6807 (MMS)

Sitter i bilen medans Joel och Poddie är vid hamnen och kollar båtplats . Glömde att ta med koppel till Melissa , mitt nöt . Är ju så van att ha henne lös nu för tiden att jag aldrig använder det . Vädret börjar bli sämre , tror till och med att det bullrar lite längre bort , kanske blir åska idag också då ?


sommaren är här!

dåligt med bloggande nu i helgen , men har haft fullt upp . för jag har ett liv!

fredag: jag , matilda , sara och jenny var på ´07 student . så jävla varmt , brände axlar , bröst och näsa på en gång . käkade ute på mc donalds . åkte hem till jenny . åkte hem till mig . grillade med claesson och joel . åkte till öland . först till victor och sen till studentfesten . jag var nykter . alltid lika pinsamt . haha . var trevligt . åkte hem . deckade i sängen .

lördag: solar från klockan 9 till halv 6 . fick färg så nu är jag ganska brun . men har fortfarande bräna axlar . aj! käkar gyros tallrik där emellan och kollar lite på talang . åker till öland och hälsar på hästarna . åker hem till henning och grillar med grabbarna . åkte hem igen och deckade i sängen ännu en gång .

söndag: just det! det är söndag idag , totalt glömt bort det . haha . idag är det fint väder igen , bläser lite också . men blir nog inte så mycket solande idag . måste låta brännan på axlarna vila lite . det kommer ju flera dagar . ska hem till joel en sväng också . kolla när dom plockar isär min bil , snyft! sen tror jag att det blir grillning med grabbarna igen . (för ovanlighetens skull)

åskoväder!

godmorgon!
blev inte så mycket mer bloggande igår för min del . vi grillade och hade mysigt så jag hade helt enkelt inte tid . påbörjade faktiskt ett inlägg . men fick bloggtorka . fantasin bara försvann så då sket jag i det och tänkte , ni överlever nog över natten utan att jag skrivit ett sista inlägg!
inatt klockan 3 vaknade jag av att det skakade i hela huset . vet ni var det var ? åska! jag är livrädd för åska , tänker på allt hemskt som den kan orsaka . usch! kunde knappt somna om , men ville inte väcka joel heller , då hade han dödat mig . så det var till att lägga en kudde över ögon och ansikte , det blixtrade så mycket att hela rummet lös upp och mullrade så huset skakade . tvingade mig till att somna om genom att räkna får , det lyckades!
idag är det inte så fint väder dock . kanske blir bättre ? kanske sämre ? vad vet jag . förhoppningsvis så blir det varmt . så att man slipper ha jeans på studenten . haha!
nähä . kollade på klockan och insåg att jag har lite bråttom . ska på möte med en couch . eller nä , vet inte riktigt vad det är för något . jag hittar inte ens dit!

Smarrig smoothie . Hallon , blåbär , banan...

img_6807 (MMS)

Smarrig smoothie . Hallon , blåbär , banan och mjölk :) mums! Blir i och för sig godare när man har fil eller yoghurt , men inget sånt fanns hemma så det fick bli mjölk :) Satan så solen bränner .


smoothie .

nu ska jag göra mig en kall smoothie och sätta mig ute i solen ingen . måla naglarna i en mer sommrig färg kanske ? ska ju åka in på '07 student imorn , så lite fin måste man ju vara! vet i tusen vad jag ska ha på mig bara . har inga sommriga kläder här . tror att det mesta ligger hemma hos joel's föräldrar . kan ju hoppas på att vi ska åka hem dit idag . haha!

före och efter

långt och slitet
kort , lugg och inte så slitet . 
bilden är tagen i en jätte lustig vinkel (ser fet ut) . men pallade inte ta massor . är för varmt för att sitta inne vid datorn .

dagens outfit

linne - gina tricot . jeans - cheep monday . ballerina skor - björn borg .

30 grader varmt i solen . Underbart! Tack ...

img_6807 (MMS)

30 grader varmt i solen . Underbart! Tack Birgitta för att mötet inte tog mer än 10 minuter :) nu blir det att ligga här sen ikväll blir det grillat med Joel :)


Sitter på arbetsförmedlingen och väntar på...

img_6807 (MMS)

Sitter på arbetsförmedlingen och väntar på min handledare . Segt . Vill hem och vara ute i solen .


a long , long time ago

but I can still remeber!
idag är det årsdagen på studenten . tänk att för exakt 1 år sen hade vi champangefrukost i matsalen , drack champange i hela skolan , var fulla och helt ostabila i benen i väntan på att få gå ut på balkongen och sjunga studentsången . det var en underbar känsla men på samma gång en väldigt hemsk känsla . känsla av att den gemenskapen man hade med alla på skolan bara skulle försvinna på några timmar . dom bästa 3 åren i livet skulle vara bortblåsta på bara ett par timmar . allt skedde så fort . man fattade det aldrig riktigt då . jag var en av dom som inte kunde gråta . men idag , när jag tänker på hur fort tiden har gått sen vi splittrades så är det nästan så att det kommer en liten tår i ögat! men jag har lärt mig att man inte ska glömma det som var bra . tänka tillbaka på det ofta . klasserna , lärarna , lektionerna .. allt! trots att man inte gillade det vissa dagar , man gillade inte vissa människor , man gillade inte vissa lektioner , man gillade inte heller alla lärare . trots allt det här så var det som bästa 3 åren i hela mitt liv , tack alla underbara människor som gjorde skolgången bra <3


hade velat ha en helbild på klassen . men tyvärr så är alla mina bilder försvunna! 


20 maj 2o1o

godmorgon bloggen!
idag verkar det som att det blir fint väder igen . är dock super trött och orkar inte göra någonting , för tillfället i alla fall . måste dock gå ut med melissa innan hon tar död på mig här hemma . skit hunden! alltid ska hon väcka mig och på en gång ska hon ut till smilla och leka . verkar inte som att dom kan vara ifrån varande , fast det är väldigt skönt . för jag slipper ju underhålla henne en hel dag . haha .
slänger upp lite bilder senare . och eventuellt en liten videoblogg på söta Cleo :)

Riktigt vidrigt!

img_6807 (MMS)

Riktigt vidrigt!


Ska prova att dricka kaffe nu , får se hur...

Ska prova att dricka kaffe nu , får se hur det går med den saken! Resultat kommer inom kort!


Sitter hemma hos Joels chef och är valpvak...

img_6807 (MMS)

Sitter hemma hos Joels chef och är valpvakt åt den här underbart söta Cleo :)


varnade er!

som jag sa igår så skulle det inte bli så mycket bloggande . bland annat för att jag skulle in till kalmar . skulle ju varit på arbetsförmeldingen , 2 minuter innan bussen kommer så ringer hon och säger att det måste ställa in mötet , gaah! vilket leder till en förbannad jessica . så hade jag kunnat stanna hemma ännu längre och slappa lite till . men åkte in till stan , träffade min syster och hennes polare . köpte (fick gratis , 3 för 2) ett snyggt sommrigt linne och 2 sommriga nagelack , kom fram till att jag bara hade mörka och tråkiga , ville ha 2 lite ljusare . ni får se dom senare!
varit hemma hos mamma också . dock fanns det ju inte så mycket plats att vistas på , alldeles för mycket renovering just nu . ska bli underbart när det är klart . jag riktigt längtar . men verkar som att jag blir så illa tvugen att komma hem och hjälpa till , suck!
nu ska jag dra i mig lite käk . ska vara valpvakt ikväll!

Käkat thaimat (hajmat) med syrran och henn...

img_6807 (MMS)

Käkat thaimat (hajmat) med syrran och hennes kompisar :)


jag som trodde solen bara var tillfällig .

men nu har den visat sina bästa sidor i 3 timmar . me like! har varit på promenad med melissa , i shorts . första gången i år . dock fick jag ha vinterjacka , haha , för att jag inte har någon annan för tillfället . men va fan , bor man på landet så behöver man inte se snygg ut . 
nu har jag ett hår att torka , ett ansikte att sminka (lite lätt , vill ju bli brun) och en kropp att klä på . svårt att veta vad man ska ha på sig en sån här dagen . får se om jag hittar något snyggt!

sommaren har hittat till småland!

godmorgon babes!
solen har hittat ut till vassmolösa , det är varmt och man kan gå i shorts . är det inte underbart så säg! jag är i alla fall överlycklig ,vilken tur att jag planerar att tillbringa nästan hela dagen i kalmar idag . så att jag slipper sitta inne och häcka . kan inte vara ute i trädgården eftersom att dom håller på att stänglsa . skönt med ett nytt staket .
kommer även ta lite bilder idag . men dom kommer nog inte upp förens imorn . för jag åker till högsby idag . ska klippa mig imorn bitti , skönt att slippa det slitna i håret , hatar när det börjar trasla sig i nacken . så jävla jobbigt! får se hur det blir med bloggandet idag . mobilbloggar eventuellt från staden :)
fan va dom bankar här ute , melissa blir galen och står i fönstret och skäller på dom . jobbigt om det ska vara så hela dagen och jag inte är hemma .
diska och damsuga . sen en varm skön dusch!

ni kanske undrar ..

.. varför jag inte lagt upp några bilder på ett tag . men det är så här: det finns ingenting att ta kort på . vädret suger och det ser bara grått och tråkigt ut ute . jag är för seg för att sminka mig och klä på mig något fint så det blir inga bilder på mig heller , tyvärr! dock ska jag försöka bättra mig , eftersom att jag själv ser att bloggen är skittråkig när man inte tar bilder!
har lyckats hinna med allt jag bestämt mig för att göra idag . en applåd till mig själv! har hunnit med allt det trots att jag legat och slappat i ett par timmar . huvudvärken vill ju aldrig släppa , så jag misstänker faktiskt att det är åska påväg ? det känns så i luften i alla fall .
älskling är iväg på jobbet igen , skulle vara hundvakt åt chefens valp . fast som tur är så är han snart hemma igen , vilket är skönt för ikväll känner jag mig ensam . melissa är så trött att hon bara ligger på golvet och flåsar vill inte ens ligga i soffan och mysa . den tråkmånsen!

vuxenlivet suger!

fy fan så tråkigt det är att vara vuxen . betala räkningar , diska , städa .. allt det där man sluppit i flera år . man är alltid pank (kan var så att jag är arbetslös också) men endå . jag hatar det! önskar att man var 6 år och inte behövde bry sig om någonting annat än leksaker!
varit på en långpromenad med melissa , ända till joel's jobb . riktigt jobbigt . tråkigt att ha henne kopplad hela tiden också . men det var skönt efteråt . sen har jag hunnit leka med melissa och smilla . sket i att kratta löv . fick någon annan till att göra det , moahaha! nu har jag lite disk kvar och att städa lite till . men tror jag måste vila mig lite , huvudet tar död på mig!

just nu hatar melissa mig

hon är förbannad på riktigt . står och skäller på mig konstant . arg för att jag inte vill släppa ut henne till smilla . hade gärna gjort det , men dom klipper gräset idag och då kommer hon jaga gräsklipparen istället för att leka med smilla . vilket jag ser som en stor risk! dom får helt enkelt leka sen , synd bara att melissa inte kan förstå det!

saker att göra .

godmorgon bloggen!
sovit som en kratta inatt . huvudet har gjort ont , ryggen har gjort ont och det värsta av allt är att magen har typ tagit död på mig . magkatarr igen . jag hatar det! varför är jag så känslig ?
idag har jag massor att göra .
  • städa
  • diska
  • tvätta
  • kratta resten av löven
  • ut och gå med melissa
allt det här trots att jag mår precis som jag gjort hela natten . men vi har inget att äta på eller med . huset ser ut som ett grustag . har ijnga kläder att ha på sig och löven måste bort innan dom kommer och sätter nytt staket imorn . baaajs! jag vill lägga mig och dö!

Just nu sitter jag och Melissa i sängen o...

Just nu sitter jag och Melissa i sängen och väntar på grabbarna . Förhoppningsvis är dom hemma snart så att jag kan sova , vill inte somna innan dom kommit med risk för att jag inte ska kunna somna om igen . Kanske borde söka hjälp för mina sömnproblem ? För det är väl inte normalt att det ska ta mellan 1 och 2 (ibland mer) timmar innan man somnar ?


Mobilbloggar lite . Varit ute i trädgård...

Mobilbloggar lite . Varit ute i trädgården idag . Tagit bort staketet och krattat löv . Lekt med hundarna , som nu är helt döda! Blev även bjudna på pizza av Nina . Det var mumsigt! Nu blir det affären och umgås med grabbarna ännu en kväll!


16 maj 2o1o

godmorgon bloggen!

tog sovmorgon idag trots att jag vaknade redan vid 9 . men då var vädret så trist att jag låg kvar i sängen tills nu ungefär . när jag gick upp sken solen nu är det lika gråt och trist på himlen som det varit de senaste veckorna , suck! kan ju hoppas på att det blir bättre snart så att man kan få en fina bränna , annars så blir det solarie solande nu framöver , jag är alldeles för blek för att vistas bland folk , haha!

idag blir det väl att riva ner resten av staketet och förhoppningvis fixa lite i trädgården , det ser hemskt ut just nu . jag vill ha en fin trädgård . trots att jag hatar det , hatar att ligga och kräla i rabaterna och sånt där skit . tänker alldeles för mycket på eva trauore!


Alltid samma sak när man umgås med grabb...

Alltid samma sak när man umgås med grabbarna . Sitter i bilen och är sjukt trött , men ja .. Att se dom slå sina "kloka" huvuden ihop är i alla fall riktigt underhållande!


hotdogs ligger inte högt på listan

nä usch . vi grillade idag som sagt , tänkte att det kanske var gott med korv . men nä , det är verkligen inte gott . kött ska det vara , rent kött . hatar ihopknölade köttrester , urk!



nu kollar jag på sommarkrysset ihop om att vinna lite pengar , men det sket sig . varför har jag aldrig tur ? :(

fint väder ?

mitt bloggande har inte varit på topp idag . men är ju så fint väder . eller nä just det , jag bor i småland . det rengar och är helt disigt ute . man ser ju knappt handen framför sig . ibland önskar jag att jag bott kvar i stockholm , eller kanske att jag flyttat dit . men är alltid smart att vara efterklok!

min dag har ägnats i verkstaden med joel . skit tråkigt . men ändå bättre än att sitta hemma helt ensam och häcka , vilket jag gör alla andra dagar i veckan .

trots det här dåliga vädret så blir det grillat ikväll , grillad korv i och för sig , men det duger det också . ibland! har ju godis och chips jag tänkte vräka i mig framåt kvällen . haha


14 maj!

jag hann städa innan joel kom hem , tack gode gud för det . sen blev det till att riva staket hela eftermiddagen . därav mitt ouppdaterande utav bloggen . sen fredagsmys .

nu verkar det som att det blir sängen eftersom att min pojkvän är lat och vill sova . så jag får väl ligga och läsa istället . som vanligt , haha!

bloggar mer imorn , har inte så mycket att berätta nu!

natti natti <3

jag kommer bli dödad!

av min pojkvän . han tycker jag är lat . vilket är riktigt sant . hela dagen har jag legat i soffan . lovade och städa , vilket inte har blivit av än . men om jag skyndar mig så kaanske jag hinner innan han kommer hem från frisören . är ju bara lite disk och damsuga som behövs göra så jag borde hinna!
ciao!

bella&tyra show

för första gången någonsin har jag kollat in showen . gårdagens avsnitt när kissie var med . (eftersom att jag tror att många av mina vänner kanske inte är så insatta i det här med bloggar så är det inlägg inte så intressant för er) har egentligen inte så mycket att säga om det . showen var väl inte riktigt som jag trodde att den skulle vara . jag hade fått en helt annan bild om den . dock så gör dom det riktigt bra , bella och tyra alltså . men att dom bjöd in kissie trots allt hon snackar om dom förstår jag inte , inte heller att kissie kommer . hade jag varit hon hade jag ju aldrig vågat dyka upp , speciellt inte efter det där påhoppet i hennes videoblogg - där hon både snackar skit om sin manager , bella och tyra . bara massa skitsnack .
när jag har tid ska jag även kika in alla andra programmen , spännande att se hur personerna är i verkligheten!

mitt internet fungerar!

hej bloggen!
nu är jag tillbaka på riktigt igen . internet fungerar igen , jag är pigg och glad! dock så har jag inget att blogga om . när vädret är så här kasst så liksom bara försvinner all fantasi . jag behöver sol och värme!
eftersom att jag inte bloggade så mycket igår (med pga. att jag var bakis och för att vi hade besök hela dagen) så ska jag berätta lite om onsdagen . eller det jag kommer ihåg av onsdagen , vilket är alldeles för lite . vi förfestade här hemma , alla brudarna var här . för första gången på riktigt länge , som vi träffades allihopa sådär länge :) vi grillade , det åskade som fan och regnade , usch! drack alldeles för mycket här hemma som vanligt , att shota är inte bra . men det är effektivt ;) resten av kvällen är nästan helt svart . jag dansade i alla fall så att svetten rann och jag hade träningsvärk i hela kroppen . nähä . finns väl inte mer att säga än att det var en riktigt lyckad kväll . trots att jag drack alldeles för mycket , slarvade bort hemnyckeln och klämde fingret i ytterdörren .
nu ska jag fortsätta med att kolla på OTH samtidigt som jag städar det som vi inte orkade igår!

Joel är inte pigg idag ;)

img_6807 (MMS)

Joel är inte pigg idag ;)


Att jag bloggade mitt i natten har jag ing...

Att jag bloggade mitt i natten har jag inget minne av . Men en sån här dag mår man som vanligt som man förtjänar . Fast inte så hemskt bakis som jag borde vara . Det var nog allt vatten jag drack igår , gott! Kvällen var trevlig , eller ja det jag minns . Med säkerhet kan jag säga att det blev mycket dans , det känns i benen och fötterna , ajaj! Inte bra att dansa runt konstant i ett par 13 cm klackar . Nähä jag tror att jag behöver något i min magen den skriker typ efter mat .


Fulix ;)

img_6807 (MMS)

Fulix ;)


Nu super vi . Ses i dimman :) <3

img_6807 (MMS)

Nu super vi . Ses i dimman :) <3


Klädproblem , har hela garderoben proppfu...

Klädproblem , har hela garderoben proppfull med kläder men ändå inget att ha på mig . Önslar just nu att jag var 170 lång och smal . Känns som att det är lättare att hitta snygga kläder att ha på sig då . Ska slänga ut hela garderoben ihop om att hitta något som passar och är snyggt :)


Nu är det säkert många som undrar hur d...

Nu är det säkert många som undrar hur det gick med Melissa idag . Lyckligtvis så gick det bra , det var symptom på skendräktigheten . Skönt så att man slapp massa dyra kostnader och självklart inte bara för kostnaderna utan att min älskling är frisk :) mamma och Kerstin är på besök . Så ska vara social och sen peppar vi för fest :D


Dagens outfit  Jeans - diesel  Vit basli...

img_0089 (MMS)

Dagens outfit  Jeans - diesel  Vit baslinne - Gina tricot Disney tröja - bik bok


Lyckades somna om efter mycket om och men ...

Lyckades somna om efter mycket om och men . Riktigt skönt i alla fall :) vaknade innan alarmet ringde så jag slapp irritera mig på det , vilket tyder på att jag är riktigt glad idag . Har städat hela huset också , det vi inte hann igår . Men tyvärr så blir det väl skitigt på en gång , är jobbigt när man har hund för man får ju dammsuga varenda dag om man inte vill gå på en sandstrand inomhus , haha . Nu ska jag slänga mig i duschen och raka benen och sådär . Gör så mycket som möjligt innan vi åker till veterinären :)


Godmorgon!! Sovit gott inatt ? Jag är va...

Godmorgon!! Sovit gott inatt ? Jag är vaken tidigt idag , fick köra älsk till jobbet eftersom att klanten försov sig och inte hann cyckla , suck! Nu ligger jag i sängen och kan inte somna om , men vill sova en timme till i alla fall så får väl tvinga ihop ögonen och tankarna mot sömn ;) haha


Ponnyridning idag också . Alltså kan int...

Ponnyridning idag också . Alltså kan inte låta bli att berätta ännu en gång att det är skit kul att rida ponny . Haha :) gick i alla fall hyfsat bra och är super nöjd :) nu blir det hem till mer disk och städning , imorn kommer tjejerna och det kan ju faktiskt inte se ut som ett bomdnedslag . Haha . En dusch skulle ju inte heller sitta fel , är inte van vid att det är så här varmt ute när man rider så olyckligtvis har jag alldeles för mycke kläder på mig .


Lagade super smarrig kyckling ikväll . Ä...

Lagade super smarrig kyckling ikväll . Äntligen så börjar jag lära mig att laga mat . Bättre ska jag bli . Nu väntas det tidning . Skönt . Fint väder nu ikväll också , det gillas skarpt!


Mitt internet är inte på min sida idag ....

Mitt internet är inte på min sida idag . Bara lägger av att fungera efter ca 2 minuter . Jävla 3 dongel!!! Får helt enkelt mobilblogg till efter helgen för det lär väl inte fungera förens därefter tyvärr . Ska ställa mig framför berget av disk , buhuu!


dubbelbokning!

så när man äntligen fick tag i veterinären så fick jag en tid imorn . klockan 1 . imorn klockan 1 ska jag vara på arbetsförmedlingen . förbannade skit! fast melissa är faktiskt viktigare än af . trots att mamma säkert hade kunnat åka med henne till veterinären , men jag vill vara med . det är ju min hund . sen vet man ju inte vad som händer riktigt , fall det är något allvarligt . usch!
nu ska jag slänga i mig lite käk innan jag åker till banken och tar ut lite pengar . måste ha råd med att betala veterinären . köpa mat . betala räkningar . festa & köpa alkohol . tanka bilen . suck! varför i helvete måste allt var så dyrt ?
dagen blev inte som planerad . skulle gjort allt mycket tidigare . men fastnade nere i stallet med melissa och smilla . dom hade så kul att jag inte bara kunde sticka därifrån . sen är det ju alltid skönt med lite luft :) nu är jag lite stressad dessvärre . men va fan , jag hinner . jag hinner alltid allt :D

11 maj 2o1o

godmorgon , sovit gott ? det har inte jag!!

fasen vilka drömmar jag drömt inatt . är ju helt sjuk . vill inte berätta om dom , för det skulle vara pinsamt , men shit alltså , jag mår nästan dåligt när jag sitter och tänker på det här och nu . och för sig så var liiite , men ytterst lite av drömarna väldigt behagliga och mysiga . men resten var hemskt!!
nu blir det till att ringa veterinären . suck! jag hatar verkligen att ringa till dom , speciellt när jag har svårt att förklara hur det känns och ser ut och blablabla! men måste göra det för jag vill inte att min älskling ska må dåligt . 

time to sleep

sängen väntar . efter en hektisk dag :) 

dagens


kofta - gina tricot
baslinne - cubus
lackleggins - gina tricot


vid mina ärenden idag så matchade jag med skinnjackan och convers . från början även en tjock halsduk då jag tyckte det var kallt! men sen kom solen och jag tog av den :)

punkt punkt punkt

att träffa morfar idag kändes läskigt . att se en sjuk människa ligga där i en sjukhus säng är aldrig roligt . som tur är så får han snart åka hem , förhoppningvis så blir han även helt bättre snart . tanken på att han kanske inte kommer leva så länge till är skrämande! nä . vill inte skriva mer om det nu . 


af var lika tråkigt som vanligt . egentligen vet jag inte varför jag går dit . tycker ju inte att man får sådär jätte mycket hjälp . fast man kanske får mer i kalmar än i högsby ? kan ju hoppas i alla fall . ett jobb och lite pengar hade ju inte varit helt fel .

nu sitter jag hemma . är skit orolig för melissa . hon har fått en lustig knöl på buken , brevid ena tutten . den känns helt mysko . börjar bli lite orolig att det är en tumör ? med tanke på att hon skenvalpade och producerade massa mjölk . eller juverinflammation ? har inte en aning . ska ringa veterinären imorn .

funderar även på vad jag ska käka idag . min matlust är som bortblåst . höll på med någon diet eller något , eller nja .. försökte att äta vid samma tidpunkter varje dag . i förra veckan sket det sig eftersom att jag aldrig var hungrig . lite scarry . försöker att äta i alla fall , trots att jag blir äcklad och mår skit illa . blää!

i'm back!

morsning!

helgen har varit kanon . att umgås med alla dom bästa en hel helg är verkligen kul :) dock tar det på krafterna . var så trött igår att jag bara ville lägga mig och dö! men fastnade framför wallander och den var alldeles för spännande för att somna framför . deckade direkt när jag la mig i sängen i alla fall . sköönt! sov till halv 11 och det är rekord . var riktigt länge sen jag sov så länge .
andra planer för dagen är att jag ska till morfar en sväng på sjukhuset och sen arbetsförmedlingen . suck! hatar det . men måste . känns så jävla tråkigt att aldrig få några pengar så nu ska jag söka jobb!

Bion sög . Hemma nu . Ska lägga mig framfö...

Bion sög . Hemma nu . Ska lägga mig framför Wallander och sova!


Bio ikväll :)

img_6807 (MMS)

Bio ikväll :)


blogglusten är som bortblåst

som vanligt när det är sånt här kasst väder så försvinner blogglusten . skit tråkigt både för er och för mig . men inte så mycket att göra åt .

idag städar vi i alla fall . och sotar skortstenar . som jag trodde så hade vi en fågel i våran . nina hade en hon också , den flög iväg . det gjorde inte våran . så på måndag kommer sotarn .

ikväll blir det grillning hos jenny . imorn blir det tävling med jenny och sen på kvällen ut och käka och umgås med brudarna :) mobilbloggar så mycket jag orkar och hinner :)


Man ser dom knappt . Men där borta står de...

img_6807 (MMS)

Man ser dom knappt . Men där borta står det 2 tranor och dansar för varandra . Skit häftigt har aldrig sett tranor innan!


tidig fredag

tror att det blir sängen tidigt idag . har så mycket jag ska hinna med i helgen så tänker så här: sova ikväll och orka mer i helgen! troligtvis lär bloggen bli lidande också . tyvärr! men är ju inte så jätte trevligt att blogga när man umgås med sina vänner , som man knappt träffar annars . men lite mobilblogg ska jag hinna med emellanåt :D

bjudna på middag

varit hos joel's föräldrar nu . blev bjudna på god middag . så idag slipper vi både laga mat och diska . underbart! hade spekulanter på bilen också . dock skulle dom fundera på saken , den var lite för rostig . imorn kommer det en annan snubbe och kollar . håller tummarna på att han köper den . vill helst bli av med den så snart som möjligt . haha . 
fredagsmys . nu postkodmiljonären sen talang . tror att jag kommer somna för är så förbannat trött . man blir trött när det är såhär dåligt väder , suck! tydligen ska det hålla i sig hela helgen :(

stooorm!

jaha . denna dagen har bara rusat iväg . klockan är redan 4 och som vanligt har jag inte gjort något vettigt . varit en sväng i nybro och hämtat registreringsbevisen till bilen . fan så segt det är att köra bil när det blåser , känns som att man ska blåsa av vägen . haha .
nu ska jag hämta joel på jobbet sen ska vi hem till hans föräldrar och städa bilen . och hålla tummarna på att jag blir några tusen rikare ikväll . haha!

underbart väder!

hej snyggingar! 
idag är det kanon väder , tycker ni inte ? nä , skojja bara med er . vädret suger och man vill helst bara ligga inne i sänge hela dagen . trots att det var min tanke så har jag hunnit varit ute och busa med smilla och melissa . fått 2 jätte fina teckningar från en av omsorgstagarna (heter det så?) . ska köpa en ram och rama in dom sen :) ska ta en bild på dom sen så att ni får se . dom är så gulliga och snälla . nästan så att jag kan tänka mig att jobba med dom :) har fått i mig lite frukost , har dock lite av ägget kvar . har ju tusen saker att göra samtidigt så det tar ett tag innan man får i sig något , haha . 
idag blir pärlan såld . la ut den på blocket igår och redan ringt massor av personer . så troligtvis så blir jag av med den redan ikväll . kommer sakna den något enorm . men ska i alla fall köpa mig en cyckel för pengarna så att jag kan ta mig någonstans . haha . buuuuhuu! fäller nästan en liten tår . är lite sorgligt . men jag har varken pengar eller lusten till att fixa bilen så att den blir körduglig . tyvärr!

storstädning AB

nu blir det storstädning i hela huset . rent ska det bli och lukta gott ska det göra . (äntligen) haha . sen ska jag laga till mig lite ägg och äta breakfast to dinner .

piggare idag ..

.. men fortfarande trött . har varit på auktion hela dagen med joel , skit kallt och skit tråkigt . men ville ha lite sällskap under dagen . trött på att bara ligga hemma och lata . haha . sen blev det en sväng runt aa jag vet inte ens vart vi var . men typ överallt . en sväng till kalmar . käka på mc donalds . inte lika gott som vanligt , hade helst velat spy lite efteråt . är fasen inte gott längre . haha . efter vi kom hem så åkte joel igen . iväg hem , skulle fixa med sin grävmaskin och här blev jag lämnad ensam . ihop om att få sova lite framför tvn . men icke , för nu kommer snart gustaf , jocke , victor och kanske mamma också . morfar ligger tydligen på sjukhus igen och är jätte dålig :( innan dom kommer måste jag städa iordning lite , ser ju förjävligt ut här hemma . haha

dagens outfit x3


tisdag:
kofta - gina tricot
blått baslinne - cubus
lackleggins - gina tricot
raggsockor - city gross
skor - convers
flätat skärp - gina tricot
onsdag:

skinjacka - bruno z
blått baslinne - cubus
lackleggings - gina tricot
skor - convers
dagens:

tröja - studenten'09
baslinne - gina tricot
jeans - cheep monday

inte pigg idag

är helt slut . har träningvärk . inte för att det är problemet , problemet är att jag har så ont i huvudet att jag bara vill lägga mig ner och dö . (därav ouppdaterad blogg) ska få i mig lite rester från igår . sen lägga mig framför en film och vänta på babe . 
om huvudet inte tar död på mig så kommer jag tillbaka ikväll :)

5 maj 2o1o

godmorgon . eller godförmiddag kanske ?
varit ute på långpromenad med melissa . träffade även molly och hennes matte så dom fick busa av sig lite . och sen så är det alltid trevligt med lite sällskap på promenaden :) synd att vädret är värdelöst idag . hade tänkt kratta lite löv i trädgården idag , men det får vänta tills en annan dag .
jag undrar fortfarande vart jag lagt min kamera . kan verkligen inte hitta den , blir nästan lite ledsen . men eftersom att vi planerar att storstäda ikväll så lär den förhoppningvis dyka upp .
ska gräva ner mig framför en film nu tror jag . är trött och seg . har en smygande huvudvärk som troligtvis kommer bli värre . fasen att man har en hund som ska vakna tidigt varje morgon . jag vill ha soooovmorgon!!

förlagt min kamera

blir ingen dagens outfit . kommer inte ihåg vart jag lagt min kamera och hittar den inte heller lustigt nog . ni får den imorn istället.
har varit på ikea och införskaffat lite gardiner och blommor idag . känns mycket mysigare här hemma nu . trots att det ser ut som en bombnedslag . dax att städa lite imorn kanske ?
så har jag hunnit med att rida också . idag kändes det som att vi var små barn som red runt på ponnies . skit roligt . men svårt att hoppa höga hinder med en ponny . ska jag vara ärlig så har jag aldrig hoppat över 70 cm med en ponny . haha . idag var det nog 95cm tror jag . känner mig stolt :D vill rida ponny fler gånger .
orvar :)
nu blir det andra avenyn och lite käk . jag håller på att laga mat , kokt potatis , sjömansbiff och brunsås . mumma!

åt helvete!

fan också . bilen var inget att ha . haha . 13 stycken 2or . det mesta var rost problem . men ändå . så illa trodde jag inte att det var . fick i alla fall köra hem dem , men det var knappt . så nu blir det skroten för min pärla , om inte joel ska köpa dem vilket han överväger . moahaha! 
staden väntar ännu en gång . dagens outfit kommer upp senare :)

effektiv förmiddag

har hunnit ut och gå en långpromenad . träffa grannarna och prata med dom . städa bilen . dock inte så noggrant eftersom att det började regna . kollat alla lampor på bilen . fyllt på spolarvätska (vatten och rengöringsmedel) haha . funkar nog lika bra . duschat och nu sitter jag här i morgonrock . ska slänga på mig lite kläder och torka håret , sen bege mig mot staden . är skitnervös . bajsar nästan på mig . haha! men håller tummarna och hoppas på det bästa! 

4 maj 2o1o

godmorgon bloggen!

idag vaknade jag ovanligt tidigt , redan vid halv 7 . hade lite panik för att jag trodde hela tiden att joel stängt av sitt alarm och skulle försova sig . men det hade han självklart inte . men visst är det jobbigt att vakna sådär på morgonen och ha lite smått panik för någon annan ? haha .

ska besiktiga pärlan idag . har en svag känsla av att det inte kommer gå sådär bra som jag vill att det ska göra . så är jag livrädd för att åka dit helt ensam . haha . men är man en ensam stackars liten tjej så kanske dom har lite överseende ? ;) vem vet . sen ska jag till arbetsförmedlingen i kalmar också . kan vara på tiden . om jag vågar . är så jävla rädd för att prata med folk . även att jag är 20 år . växer nog aldrig ifrån det .
annars ser tisdagen ut som vanligt . leka med hunden . laga mat till älsk . åka till öland och rida . komma hem med en hemsk träningsvärk och sen lägga sig i sängen och vara död tills imorn . ska försöka att komma ihåg att kolla på andra avenyn idag . är så jobbigt att kolla på webbtv . 

nu blir det frukost . gossip girl och sen en dusch!

dagens outfit

randig tröja - gina tricot
svart linne - h&m
lack leggins - gina tricot
raggsockor - gity gross
dagen har spenderats med sara . haft mysigt . ätit thai mat (hajmat , uuhhuuaa!) kollat på film . käkat chips och dipp . gått ut och gått med melissa . och haft allmänt trevligt . är alltid kul att träffa människor istället för att sitta hemma ensam hela dagarna .
nu sitter jag och surar för att min pojkvän sviker mig , som vanligt! han lovade mig att hjälpa mig att fixa bilen inför besiktningen imorn , men har fortfarande inte slutat jobba . elakt! kan ju inte åka med den så som den ser ut nu , alldeles skitig och dan . jag skulle ju inte vilja sätta mig i den om jag var en besiktningsman . urk! 

valborg'10 i bilder


3 maj 2o1o

godmorgon bloggen! 
blev inga bilder igår . henning stannade kvar ett tag och vi kollade på humorgalen . klockan blev 10 jag och melissa behövde bade så helt enkelt fick det bli så att bilderna får vänta tills idag .

kommer upp en film med dom , för att det går fortare än att ladda upp massa bilder :)


blir inte så mycket bloggande idag . sara kommer hit och vi ska ha mys dag :)

snart kommer min kamera

och då kommer det massa bilder från valborg . så ska jag berätta lite vad vi gjorde också så där :) 
har varit ute och ridit med nina nu , synd att det blåser så kallt ute bara annars är det super skönt . fattar ni att man ha få håll bara av att skritta ute i skogen , haha . fy va fort det gick , dom var pigga som attan . men flugan är lite krasslig tror vi så förhoppningvis så kommer "lasermannen" hit imorn och kollar på henne . sen ska vi börja träna mer och mer . längtar . 
ska laga något att äta sen duscha både mig och melissa hon ser ut som FAAN! usch det är hemskt , haha .

det går inte bra för mig

försökte somna om i morse . gick inte bra . melissa sprang runt och skällde som en dåre . gaah! att hon aldrig ger sig heller , hur arg man än blir . nu har hon i alla fall varit ute och lekt med smilla och nelli jätte länge . så hon ligger helt död . hoppas att det håller i sig tills vi ska ut igen .
för idag ska jag rida . eller vi ska rida . ska även hjälpa till och mocka och sådär . känns riktigt skönt , att göra lite nytta .

i'm alive

godmorgon!

egentligen hade jag velat sova längre idag . men för det första fick jag ett sms och då vaknade ju melissa så det var bara att knalla sig upp ur sängen och ut och leka lite med smilla , för så klart rymde hon dit på en gång . haha . inget som förvånar mig .
mår fortfarande inte helt bra , tror det är sömnbristen för det kan inte vara alkoholen för så mycket drack jag inte , haha . nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på fantomen på opera försöka sova lite till också . äta frukost ? är fasen inte sugen på det .

Mått alldeles för dåligt för att ha ti...

Mått alldeles för dåligt för att ha tid med bloggen idag . Nu är vi på 26 års fest hos Joels bror . Jag är trött , har ju ungefär 9 timmars sömn att ta igen imorn , tur att det är söndag . Bilder från gårdagen kommer imorn , glömde min kamera hemma hos Henning . Godnatt , vi hörs så fort jag vaknat imorn <3


Godmorgon . Dagen mås som man förtjänar...

Godmorgon . Dagen mås som man förtjänar . Värre än någonsin , huvudet sprängs . Men kul hade vi i alla fall . Dygnandet gick inte så bra somnade vid 6 tiden . Nu ligger alla här i sofforna hos Henning , jag vill fortfarande åka hem men lär väl inte bli på ett tag tyvärr .


Klockan är halv 5 . Jag vill hem till min...

Klockan är halv 5 . Jag vill hem till min säng och sova . Jag , Claesson och sara försöker at dygna . Trött som fan . Men jag ska vinna , haha . Kollar på jalla jalla men aa den är tråkig . Jag är full . Inlägget blir mongo . Jag saknar min älskling som sover i samma säng som en annan tjej . Grr!


RSS 2.0