jag är en nörd!

spenderat halva dagen till att ligga och kolla på oth , har jag väl börjat så kan jag verkligen inte sluta . det är förjävligt . men den är ju så sjukt bra . imorn ska jag ta tag i mitt liv och göra lite nytta . har saker jag borde gjort idag som ännu inte är gjorde , damn!
nu ska det slängas soppor , för äntligen är det sopptömning . haha!

jag avlider

det är alldeles för varmt . var jag än befinner mig så svettas jag . trots att det är öppet överallt , trots att jag sitter ute och trots att jag sitter i bilen med AC på . jobbigt! men jag ska väl inte klaga , för solen är underbar och jag älskar att den äntligen är här . men måste det var så varmt överallt ? haha .

30 juni 2o1o

vad ska man göra idag då ? solen skiner , det är varmt , men väldigt molnigt . funderar på om man skulle lägga sig ute ändå och läsa lite ? varför ligga inne och deppa liksom , haha . blev mer motiverad nu när jag skrev det här inlägget än innan jag började skriva det , så nu ska jag bajsa (haha) , hänga tvätt och slänga på mig bikinin!

tummen upp för eclipse!

godmorgon!
som ni redan vet så var jag på midnattsvisningen utav Eclipse och som dom lovat så var det helt klart den bästa av dom 3 filmerna som har släppts . kan inte riktigt beskriva med ord hur det var att se den , vad den handlade om . för jag var så inne i filmen att jag bara koncentrerade mig på den . men har ni inte planerat att se den borde ni göra det , NU!



eftersom att det blev sent i natt så är jag helt slut idag . riktigt jävla trött . tänker på stackars joel som jag tvingade med , han fick bara sova 3,5 timme innan han var tvungen att gå upp igen . usch! dagen ser i alla fall ut som vanligt , solen skiner och det betyder att jag kan bättra på brännan ännu mer :)

5:e säsongen avklarad

äntligen kan jag börja kolla på tv istället för att sitta framför en dator och med text . skönt . fast har börjat bli riktigt duktig på engelska nu . haha .
här har jag inte tid att sitta , måste väcka min pojk , klä på mig och sminka mig lite snabbt sen blir det bio :)

Så här söt var Melissa i lördags :) synd a...

img_6807 (MMS)

Så här söt var Melissa i lördags :) synd att bilden är tagen med mobilkamera annars hade den nog blivit riktigt bra :)


midnattsvisning!

för andra gången ska jag på midnattsvisningen utav the twilight saga (kunde inte uttrycka det bättre) . är otroligt pepp . läst om den nu och alla som sett den verkar tycka att den är kanon bra , den bästa av dom 3 som har släppts , så nu litar jag på deras ord .



ska ta och kolla lite på oth och sen slänga mig in i duschen för att sen orka göra mig i ordning . vet inte vilka som kommer vara där ikväll , kan ju vara någon man känner och då vill man ju inte se helt äcklig ut . haha

det känns bra nu

äntligen fått pengar . första gången på typ 1 år . fattar inte att det ska ta sådan tid . haha . ska bege mig in till kalmar för att ta ut dom och sätta in dom på kontot för jag har massa räkningar att betala . suck! hatar det . man får pengar men lika fort så försvinner dom . ett jobb hade ju inte varit helt fel . men hur ska jag hitta det ?

29 juni 2o10

godmorgon!
solen skiner idag också . är det varmt ute ? det antar jag . har inte hunnit ta mig utanför dörren än . trots melissas rastlöshet så har jag lyckats stanna inne . haha . har mycket att göra innan jag går ut , smöjra in mig med solkräm , blogga , läsa bloggar , läsa tidningen och äta frukost . här ska man inte stressa .
ikväll blir det mys med älsklingen . först ska jag försöka mig på att laga lasagne och sen ikväll ska vi på smygpremiären av Eclipse . joel är lite skeptiskt till detta eftersom att den börjar klockan 12 inatt och han ska upp och jobba imorn , men han får helt enkelt anpassa sig efter mig någon gång , haha .

solen kallar!

brun ?

är det så här fint väder ett par dagar till kommer jag snart se ut som en ***** . hoppas ni förstår ? satan va solen tar , synd bara att jag alltid ska bli så jävla röd först trots att jag använder solskydd . men efter lite aftersun så brukar det bli bättre . det är nice! älskar verkligen vädret , hoppas verkligen att det håller i sig nu ett bra tag framöver , eller helst hela sommaren . fast i och för sig så hade inte lite regn varit helt fel , är alldeles för torrt i marken nu . våran gräsmatta ser ut som skit . inte ett dugg grön längre :(

Vi plockar ogräs på åkern :)

img_0199 (MMS)

Vi plockar ogräs på åkern :)


midsommar'10

godmorgon bloggen!
hoppas ni inte saknat mig allt för mycket , men har ägnat hela midsommar helgen till att umgås med mina vänner och bara ha det mysigt . så idag tänkte jag skriva ett riktigt långt inlägg och berätta om hela min underbara midsommar , den bästa någonsin!
fredag (midsommarafton): dagen började tidigt med att hämta bord och stolar . sen fort hem till vassmolösa för att
duscha och fixa sig för att sen åka traktor och vagn för att hämta björkris och plocka lite blommor . efter det blev allt
stressigt . duka borden , baka kladdkaka , hinna äta mat därimellan , fixa i ordning sig själv . men jag hann med
allting innan gästerna kom . förutom sara då som kom lite tidigare . sen blev det fest . alkohol , grillat , brännboll ,
live musik , vanlig musik , massa skitsnack , göra bort sig ett antal gånger genom att säga vissa saker alldeles för
högt , ha kul , få magkatarr , gå en långpromenad med melissa och sen till sist lägga mig i sängen för att sova lite
tidigare än alla andra . men en lyckad och rolig midsommarafton :) GRATTIS JOEL ÄLSK SOM FYLLDE 20 ÅR <3

lördag (midsommardagen): som vanligt så vaknar alla människor alldeles för tidigt . så klockan halv 9 (tror jag)
så satt vi nere i köket och käkade frukost , som bestod av tårta och mackor . haha . städa av ute i tältet lite snabbt
också , medans alla människor var kvar . tack! sen blev det tårta ännu en gång ute i gräset . planerade kvällen!
matilda , sara , lina och jag körde in till kalmar och käkade gyrostallrik på victoria , sen åkte lina hem och vi andra
åkte till city gross och inhandlade massa frukt och korv till kvällens grillning . sen åkte vi ner till havet och solade
, eller dom badade och jag solade . haha . sen blev det kväll och vi åkte ner till bottorpshamn och gjorde en fin
brasa där vi grillade korv , marshmellows och käkade massa exotiskt frukt . drack alkohol och hade enbart mysigt
. en riktigt ljummen kväll ;) grabbarna badade och körde lite båt . fy fan så kallt . haha . sen åkte vi tillbaka hem
till oss där det grillades korv igen och alkoholen flödade , haha . en annan var så trött att man bara ville lägga sig
för att sova , men icke . man var tvungen att vara social ett par timmar i alla fall :)

söndag: blev väcka riktigt tidigt (igen) och fick åka för att lämna tillbaka bord och stolar . sen bar det av hemåt
där vi bestämde oss för att åka ner till stranden och sola . låg där hela eftermiddagen , matilda och jag somnade i
solen så jag fick en ordentlig bränna på ryggen och låren . men förhoppningvis så blir det fint sen . haha . albin
var duktig och åkte till pizzan och köpte mat och dricka . så vi käkade och hade oss . sen blev det till att åka hemåt
igen för matilda skulle hem till sig och vi andra skulle sjösätta båten . vilket helvete , haha . eller nja .. det gick
väl riktigt bra . men endå . claesson , albin , joel och jag åkte en sväng på havet , jag blev livrädd och sjösjuk
men överlevde trots detta hela åkturen , vilket kändes som ett under . men nu vet jag i alla fall att jag vågar så
nu blir det att åka massor av båt hela sommaren . wiho! slutade dagen med att riva ner partytältet och packa ihop
det , sen äntligen blev det sängen!

helgen har tagit kol på mig så idag är jag verkligen helt död . men vad gör det när man haft så himla roligt :)
tack alla ännu en gång för en kanonkväll .

hade tyvärr inte kameran med mig så det finns inga bilder . vet inte hur jag lyckades glömma den hemma , men
ni överlever och jag med :)

Inte blivit mycket till bloggande idag men...

Inte blivit mycket till bloggande idag men har som sagt haft massor att göra . Nu är dagen över och sängen väntar , imorn blir en tidig dag ska upp och fira älskling och 1000 andra grejer , sen börja supa och vara glad :)


24 juni 2o1o

hälften avklarat . systemet tog tusen år . fasen vilken kö och så mycket folk på ett och samma ställe . ett under att inga flaskor gick sönder . men jag fick mina cider och joel fick sin sprit . så alla är nöjda och glada .
klänning var super fin , älskar den! kommer vara en storfavorit hela sommaren . snyggt med mina höga svarta klackar till också . kommer vara hetast av alla imorn , haha!
nu blir det in till stan igen och fortsätta att trängas med folk . hämta syrran , handla mat och lite annat smått och gott . åååh så underbart , NOT! håller bara tummarna på att det finns jordgubbar kvar till oss nu .

Sitter i ett tomt väntrum och väntar på at...

img_0188 (MMS)

Sitter i ett tomt väntrum och väntar på att mötet ska börja . Går livet ut på att vänta ? Det enda man gör är ju att vänta , man väntar på julafton , semester , födelsedagar , på att fylla 20 och massa mer . Vad är meningen med det ?


dagen startar med catfight

godmorgon!
mitt inlägg som jag skrev igår har tydligen inte kommit fram så hoppas ni inte tror att jag dog där på tåget . jag kom hem hel och belåten , men otroligt kissnödig . tog mig 5 timmar innan jag fick gå på en toalett , jobbigt värre!
riktigt skönt att sova i min egna säng och vakna av catfight itanför rummet . fattar inte hur 2 katter kan bråka så mycket , sen kom smilla drundranden och melissa flög upp ur sängen och var helt galen . sen blev hon lugn och nu har vi legat och gosat ett tag . snart börjar hon väl bli jobbig och vill ut . men idag får hon vänta tills jag är klar . haha .
dagen är fullspeckad:
  • möte på arbetslivresurs
  • hämta alkohol på systembolaget
  • handla massa grejer tills imorn
  • hämta paketet med min klänning
  • sätta upp partytältet
  • städa
där imellan ska jag försöka få på mig lite sol , hinna ta hand om min hund och jaa .. massor!

snart är det över

sitter i alvesta nu och väntar på att tåget ska komma . vilket är om ganska exakt 40 minuter . vad fasen ska jag göra i hela 40 minuter ? funderar på att gå till pressbyrån här brevid och köpa en tidning kanske . för batteriet i datorn dör snart och inte ett enda uttag verkat det finnas . fuck! tur att sista tågresan inte är allt för lång . 1,5 timme bara . förhoppningvis hinner jag läsa ut snabba cash under den tiden så jag kan börja läsa mina andra böcker . haha . läsnarkoman , javisst!
det roligaste med att komma hem är att jag har fått 2 paket . ett från bubbleroom och ett från systembolaget . perfekt! trodde inte något av det skulle hinna fram till midsommar , men det gjorde dom och är jag är glaaaad :D hoppas på kanon väder och kanon folk på fredag :)

på väg till smålandet!

hej alla VÄNNER!
då var jag påväg tillbaka till småland igen . tråkigt men skönt . saknat min lilla plutt melissa . hade verkligen velat ha med henne , men icke . hade varit jobbigt för henne stackarn . sitter i alla fall på en buss som ska ta mig till alvesta . ett helvete att hitta den här bussen , gick vilse en sväng i halmstad men tillslut hittade jag den , tänker inte berätta hur eller var för då lär ni väl tycka att jag är korkad . haha . klockan 7 är jag hemma i kalmar igen . sen har jag inte en aning om när jag kommer hem till vassmolösa . sånt som märks med tiden!
trots min tidiga hemfärd har jag hunnit med att rida carros stora ök . 174 hög . inte illa . att sitta så högt upp kändes som att man såg hela världen . haha . jag är van vid små ponnyer . men överlevde trots mina förstora skor eller ja rättaresagt var allt för stort förutom underkläderna . haha .
ska kolla in lite grejer på tradera nu när jag inte har något bättre för mig .

Vill egentliget skriva ett argt inlägg an...

Vill egentliget skriva ett argt inlägg angående en kommentar jag fick idag , men skiter i det eftersom att personen är alldeles för feg för att berätta vad han/hon heter! Berättar istället om vilken kanon dag vi haft . Handlat body butter , hallon . Åh äntligen , att man ska behöva åka till Göteborg för att hitta det . Köpte ett billigt linne , som förhoppningsvis är snyggt på , hehe . För 63 spänn var det värt . Aja , sen till det största på hela dagen Liseberg :D man blir verkligen som ett barn när man kommer dit . Allt är så jävla kul , balder , kanonen , flumride ååh allt . Om det inte varit så dyrt och långt att åka hade jag med glädje gjort det många gånger på sommaren . Det värsta av allt var väl kylan , tusan så kallt det har varit . Dom lovade sol , men vädergudarna var inte på min sida idag . Men det var flumride gudarna , vi skulle skitit i det men tog oss an den ändå , utan att bli ett dugg blöta . Otroligt! Var det för att vi åkte i båt 6 (mitt turnummer) och för att dom spelade Kent på radion innan eller bara ren tur ? Jag tror på det förstnämda . Haha . Fan va jag blarar och skitjobbigt att läsa lär det vara . Kan inte göra mellanslag när jag skriver på mobilen . Ska i alla fall försöka sova nu , är sliten efter en heldag i Göteborg , ska orka åka tåg i 6 timmar imorn också . Snaaaark!!


nu drar vi till liseberg!

godmorgon alla sötnosar :)

en morgonpigg jessica här , helt utvilad idag . känner mig som en ny människa . solen skiner och vädret är underbart . har en känsla av att den här dagen kommer bli riktigt bra . har lite bråttom och här sitter jag och filosoferar lite grann . bäst att sticka . har inte mobilen med mig idag så blir inget mobilbloggande heller . vågar inte riskera att tappen den . haha .

ha en kanon tisdag alla vänner (och ovänner , haha)

äntligen framme!

började min resa från vassmolösa klockan 14.32 och klockan 21.19 var jag framme i varberg . med bil hade det tagit ungefär 3-4 timmar och med buss/tåg tog det 7 timmar . inklusive 1 timmes väntetid . fy fan , aldrig mer säger jag bara . ett helvete att sitta still så länge , tur att jag inte hade melissa med mig , hon hade aldrig överlevt .
nu blir det till att sova så jag är pigg till liseberg imorn . kommer bli en toppen dag , förhoppningvis inte allt för mycket folk och solen ska skina men inte vara för varmt , kommer bli great! får se hur mycket uppdatering det blir imorn , men som sagt ni vet var jag finns :)

Sitter i ett väntrum på centralen i Götebo...

img_0185 (MMS)

Sitter i ett väntrum på centralen i Göteborg . Är lite små scarry att vara helt ensam i Göteborg faktiskt , haha . Måste käka upp resten av min macka nu också , är lite små hungrig . Haha ..


Alvesta , Alvesta nästa . Att dom aldrig t...

img_0182 (MMS)

Alvesta , Alvesta nästa . Att dom aldrig tröttnar på att säga samma sak . Haha . Har sjuk tråkigt , orkar inte ta upp datorn för man vet ju aldrig om man behöver byta plats eller inte . Tusan att jag inte bokade en platsbiljett , fast iofs varför ? Onödigt att betala 80 spänn extra om det inte behövs , haha . Får fortsätta snacksa och läsa antar jag .


let's go to västkusten

snabb planering här . klockan 15.54 sätter jag mig på tåget och beger mig hem till carro . yey! blir en snabbsemester i ett par dagar bara . en tripp till liseberg imorn och ja , sen vet jag inte vad som mer händer . haha . kommer nog bli en riktigt trevlig weekend . sen blir det tillbaka hem och planera som tusan inför midsommarafton , hujhuj . stressigt värre . men skönt att komma bort från smålandet ett tag . kommer sakna melissa och joel bara .


lite bättre , lite stressad

alldeles för mycket bollar i luften på samma gång . magen skriker efter mat , har en väska som måste packas , en hund som måste rastas och ett hus som måste städas . eventuellt ett tåg att hinna med ? inte någon som har en bil att låna ut tills på onsdag ?


har inte tid med det här .


Vad gör folk på banken så här tidigt e...

Vad gör folk på banken så här tidigt en måndag ? :O förstår inte . Jag har bråttom . Tycker att man kan få lite förtur , eller kanske att dom öppnar fler kassor . Suck!


Dax för möte igen hos arbetslivsresurs ,...

Dax för möte igen hos arbetslivsresurs , yey! Det är ju så jävla kul , not! Är på kasst humör idag också , haft så himla svårt att sova inatt . 4-5 timmar max alltså , känns inte bra .


Här spelar vi kubb . Gissa vilka som vann ...

img_6807 (MMS)

Här spelar vi kubb . Gissa vilka som vann ? ;)


dagen börjar med sol

hej bloggen!

vaknade super tidigt , var nere i stallet och fodrade hästarna . kom hem och skulle läsa lite i snabba cash men läste väl 2 sidor sen låg jag brevid joel och snarka ända till halv 11 . förjävligt! hela dagen har bara försvunnit i ett naffs . tänkte ligga och sola lite (eftersom att det var sol när jag vaknade första gången) men solen försvann och himlen är täckt av gråa hemska moln . hoppas verkligen inte att det blir regn idag igen .

nu ska jag och darling in till kalmar en sväng och bara strosa och umgås , mysigt :)


har ångrat mig!

som sagt har jag varit hemma hos mamma hela dagen , därför har jag inte uppdaterat bloggen så mycket . åt frukost , var ute och gick , käkade jordgubbar och glass (big misstake) och umgicks . alltid trevlig att träffa familjen , synd att jag inte har egen bil bara . hade ju kunnat köra hem lite oftare då!
nu ikväll så har jag varit hos frida och grillat . hon fyller ju 20 idag . men blev bara en snabbis eftersom att jag hade annat att göra , och var helt opepp . nu vill jag bara lägga mig och sova . men älskling , david och henning kommer väl hem snart . suck! haha
och till sist , angående prinsessbröllopet . jag har varit helt emot det fram tills idag . jag kollade på det och allt var så himla vackert . klänningen var vacker , alla människor var vackra , musiken var vacker . ja allt! kunde inte låta blir att bli lite avundsjuk på det hela , skulle också vilja ha ett så stort och påkostat bröllop .

snart är det över!

godmorgon!
klockan är inte ens 9 (när jag börjar skriva) och ändå så är jag hur pigg som helst . har en hel dag framför mig att slå ihjäl , blivit lite ändrade planer . så nu ska jag bege mig hem till högsby en sväng . träffa mamma , smirre , syskonen ? mormor och morfar . yey! inte det roligaste kanske , men har man inget bättre för sig så får man passa på .

ikväll ska vi till frida som fyller 20 idag . GRATTIS :) blir nog trevligt . ska inte följa med ut eftersom att jag måste vara lite hästvakt åt dom stackars sjuka hästarna . inte det roligaste kanske , men har man lovat så har man . that's life!

sitter och är lite småglad så här i smyg . idag är prinsessbröllopet! jag hatar det och tycker det är otroligt mycket uppståndelse runt det hela . varför ? dom är väl precis som oss andra människor , bara en gnutta rikare och har lite mer makt . men vadå ? man behöver ju inte överdriva . det är säkert jätte kul att dom gifter sig och blablabla. men det behöver ju inte stå om det precis överallt , eller hur ? tack gode gud för att det är över imorn .

timmen är slagen

nu slutar jag för dagen . hm . aja , tyckte det kändes riktigt bra att skriva så . tror att jag måste försöka sluta med att skriva och säga vad jag tänker och tycker . alltså helt enkelt börja tänka mig för innan jag gör något . haha .
legat i soffan och latat mig framför oth nu . 5 avsnitt bara nu ikväll . vill egentligen fortsätta kolla men får nackspärr och så behöver jag sova . har stora planer inför morgon dagen . woho! berättar ingenting just nu , får ni kanske veta imorn . i fall det blir av vill säga . är ganska duktig på att lova saker och sen inte göra det . hrm!
natti natti kära bloggläsare <3

midsommarklänning

äntligen har jag vågat köpa en klänning som är lite mer sommar . alltid har det varit svarta klänningar och ingenting på . nu satsade jag på vit/rosa/blommig klänning . förhoppningsvis hinner den komma till midsommar . annars blir det en akutrunda in till kalmar för att skaffa något fint :) 





Melissa deckade på ryggstödet :)

img_0179 (MMS)

Melissa deckade på ryggstödet :)


blir aldrig som planerat

planerade att vara ute med hundarna till 3 och sen fortsätta att städa . men hur gick det ? för 10 minuter sen kom jag in . suttit och snackat skit med nina , druckit mineralvatten och ätit vattenmelon . riktigt trevligt . fint väder blev det också . visst det blåste lite grann men inget man ska klaga på när solen visar sig . nu sitter jag här med tusen saker att göra , har verkligen ingen ork och vill bara sova . men icke , tvätten ska hängas , huset städas färdigt plus 1000 andra saker . varför alltid ha massa måsten ? tvätten ska jag hänga , men fan sen ska jag ta helg och bara ta det lugnt ända tills jag tröttnar på det!!

Hundarna är utslagna , och ja , solen skin...

img_0173 (MMS)

Hundarna är utslagna , och ja , solen skiner :)


jag är så duuuuktig!

hmm .. vad var det jag ville skriva ? ibland så tappar jag verkligen allt , sitter och funderar ut något skit bra och så när jag öppnar bloggen så är det helt tomt . förstår verkligen inte . men eftersom att jag inte har något bättre för mig så skriver jag ett alldeles meningslöst inlägg om ingenting , mest för görandets skull . intressant va ? haha .. 
har städat lite nu , tvättat och diskat . är så jääävla duktig . ska ut och hämta posten , ta ut smilla och ellie så att dom får leka ett litet tag . kan dom behöva . haha . melissa börjar bli riktigt jobbig .

höst eller sommar ?

godmorgon!
vaknade alldeles för tidigt och bestämde mig för att somna om , ända tills jag fick ett sms om att jag var tvungen att gå ut . haha . smilla var riktigt leksugen . trots höstvädret så tvingade jag mig ut . fan så kallt det var eller , blåste ju typ storm . faan! jag som hade planer på att ut och springa lite i eftermiddag , men blåser det så här mycket så vägrar jag . inte för att det är jobbigt utan jag får så jävla ont i öronen av vinden . mår apdåligt av det!
det blir städning idag . huset ser ut som ett bombnedslag och jag börjar bli trött på det . förstår inte riktigt hur man lyckas stöka ner så himla mycket efter bara ett par dagar ? någon annan som har samma problem som oss ?

season 5

det går undan här . bara på några veckor så har jag lyckats kolla på säsong 2 , 3 och 4 . idag började jag på säsong 5 . känns lite läskigt för jag är nästan beroende , har jag börjat kolla kan jag verkligen inte sluta . när jag inte har tid att kolla så längtar jag verkligen efter att få lägga mig med datorn i knät och börja kolla . det känns nästan förjävligt , haha . men det är ju så himla bra så jag kan inte sluta . så nu blir det sängen för att fortsätta kolla tills älsk slutar jobba , fall det inte blir för sent i natt vill säga . natti <3

Hämtat ut 2 nya böcker idag . Bree Tanners...

img_0177 (MMS)

Hämtat ut 2 nya böcker idag . Bree Tanners andra liv och 3 sekunder . Blir mycket läsning i sommar , älskart!


Åker traktor och vänder hö tillsammans med...

img_6807 (MMS)

Åker traktor och vänder hö tillsammans med älskling :)


Gissa vad jag gör nu ? ;)

img_0175 (MMS)

Gissa vad jag gör nu ? ;)


blev inte så mycket solande

tänkte sola så satte mig en en brassestol , 10 minuter tog det sen började jag koka . går verkligen inte att sola på baksidan av huset , helt vindstilla så man bräns ju upp . haha . gick istället ner och kollade på när dom röntgade flugan . så nu håller vi tummarna på att det inte är något allvarligt . vill ju ha en häst att rida , sen är hon alldeles för fin och ung för att avlivas .

som vanligt ..

jag lovar massa saker som jag ändå inte kan hålla . ska verkligen sluta lova att jag ska uppdatera mera för i slutändan så blir det inte så . jag har inte tid hela tiden , massa andra grejer att göra . fast egentligen inte . men datorn fungerar inte i solen så kan inte ha den ute heller . men bättring ska det bli , minst 1 inlägg om dagen .
varit fullt upp i ett par dagar nu , varit med sara på jobbet . ridit frieser hästar . vilka tjockisar dom är , har fortfarande träningvärk , haha . umgåts massor med sara . och ja , egentligen vad har jag gjort ? kommer inte riktigt ihåg . måste även nämna att jag köpt ett neonrosa skal till min iphone , jag älskar det! ska köpa några fler nu när jag äntligen börjar få in lite pengar . hittar massor med fina som jag vill ha :D
nu ska jag ut i solen igen , måste ju bättra på brännan rejält nu inför midsommar :)

tacos&marianne

en riktig salig blandning . inte det nyttigaste kanske . men tar man bort brödet i tacosen och bara äter grönsaker så är det ju ganska nyttigt , eller hur ? och ett par godisbitar på det har ju aldrig skadat någon , haha .
nu kommer sara :D

kasst humör

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Godmorgon! Dagen suger balle , är trött ...

Godmorgon! Dagen suger balle , är trött som attan , vill verkligen bara lägga mig i sängen igen . Sova bort hela den här dagen , men icke . Möte på Arbetslivresurs , banken och till sist systemet och beställa alkohol till midsommar . Sen äntligen får jag komma hem . Om solen skiner så ska jag lägga mig och vila ute , annars blir det en soffpotatis dag , det får jag för min mage är fortfarande inte helt okej .. Ajaj! En dusch behövs , vi hörs framöver!


min mage mår inte bra

det är sjuk välmåendet kan ändras fort . ena studen mådde jag jätte bra och allt , sen vände det på bara några sekunder . så nu vill jag bara lägga mig och kräkas , mår hemskt illa . magen är verkligen inte på min sida idag . vill inte gå och lägga mig än heller , måste vänta på att älsk kommer hem . får hoppas att jag inte fått magkatarr , brukar börja såhär .. gaah!

Vilken härlig dag det har varit , solen s...

Vilken härlig dag det har varit , solen skiner det är 23 grader varmt och blåser varma vindar . Älskart! Varit nere vid havet och badat halva benen med smirre och Melissa , det var härligt . Inte så kallt i havet heller som man tror , hade jag inte varit en sån fegis så kanske man hade tagit sig ett dopp . Haha . Nu har sara åkt hem , ska nog en sväng till Högsby och lämna tillbaka smirre . Ska faktiskt bli skönt att slippa honom , haha .. Inget illa menat mamma ;)


Godmorgon! Här har vi hundmys i sängen . K...

img_6807 (MMS)

Godmorgon! Här har vi hundmys i sängen . Kräken väckte mig klockan 8 , ville verkligen skjuta dom båda 2 . Men ångrade mig när dom la sig och sov igen . Nu ligger vi i sängen och myser allihopa , hungrig som fasen så funderar på att kliva upp nu . För en gångs skulle skiner ju solen också och en sån fin dag kan man ju inte slösa bort på att ligga i sängen , eller ?


Ny slingat hår . Grillat . Hänga med gra...

Ny slingat hår . Grillat . Hänga med grabbarna i Torsås . En alldeles för snabb fylla . Några pinsamma SMS , Senare så ligger man i sängen . Sara har deckat i soffan , snarkar just nu alldeles för mycket . Men älskar henne ändå . Behöver lite gos med älskling blir det till att vandra in i drömmarnas land , för jag är riktigt trött . Vi hörs förhoppningsvis i morgon , fall jag lever!


Snygging ;)

img_6807 (MMS)

Snygging ;)


Mina nya vita Convers! Äntligen säger jag ...

img_0166 (MMS)

Mina nya vita Convers! Äntligen säger jag bara , har längtat hur länge som helst för att ha råd med att köpa ett par nya . Dom kommer användas flitigt under sommaren kan jag lova er .


Fullt ös hela morgonen , promenaden jag pl...

img_0165 (MMS)

Fullt ös hela morgonen , promenaden jag planerade slutade med att jag fick jaga smirre i hästhagarna , jävligt smidig hund det där . Kan ju inte ens öppna dörren innan han är borta :P Melissa jagade honom också tills hon gick emot elstängslet nu så ligger Hon och tycker synd om sig skälv , stackarn! Jag ska ta och bädda sängarna , vika lite tvätt och kanske platta håret . Snart kommer Sara också så måste hinna klart innan hon kommer , haha .


nu blir det sängen

en varm skön dusch , ny rakade ben och väldigt insmord med passionsfrukt från body shop . luktar muma! ligger i sängen och bloggar så här innan natten faller in . har schemat fullspäckat inför morgondagen . eller nja .. ska ut och gå med båda hundarna , longera eller rida , sara kommer , matilda kommer , sen ska vi till emil och grilla lite . blir nog trevligt .
nu börjar det bli jobbigt är så otroligt trött , får väl hoppas att grabbarna och hundarna kan vara tysta bara . vilket är väldigt tveksamt . suck! kanske hörs under morgondagen , joel ska ha med datorn till stockholm den lilla jäveln , vet inte riktigt hur han tänkte att jag ska klara mig . menmen ..
natti natti <3

har lyckats med några inlägg

så här många inlägg på en dag var ett tag sen . men som sagt har inte tid att sitta framför datorn hela tiden och jag satsar inte på att få någon stor blogg utan skriver för att jag tycker det är kul :)
varit ute och longerat flugan nu . en snabbis i alla fall , så som dom sprang i hagen innan så är det ett under att hon orkade galoppera , haha . med tanke på den tjockis magen , men snart är den borta . får vi hoppas i alla fall .
nu ska jag ta och "käka" lite och kolla på oth , för nu är joel inte hemma så får jag kolla på det .

kajor i spisen

vilken dag det har varit , haha . ända fram tills nu på eftermiddagen har det varit lugnt . men sen då jävlar började det var ett himla liv i öppna spisen . shit tänkte jag , nu kommer det flyga ut 10 kajor när jag kollar på tv . joel den lilla mördaren gjorde en brasa och hoppades på att dom skulle flyga ut , men icke . istället ramlade det ner en liten stackare . fy fan så hemskt det var . den låg och brann , den ville liksom aldrig dö . jävligt seg om jag får säga det själv . hade ju inte en aning om hur vi skulle få ut den så tillslut fick nina komma in och hjälpa oss , haha . bar ut den i en påse och slog sen ihjäl den med en sten . äh fy fan , hemskt var det faktikst .. men komiskt på samma gång . synd bara att den var en liten unge , får lite dåligt samvete då . men whatever , en kaja mer eller mindre ;)

11 juni 2o1o

Godmorgon!
har varit vaken ett tag . men som dom flesta kanske vet så har jag hund och där med inte tid att blogga på morgonen , måste ut med henne på en gång , annars river hon huset . nu är smirre här också (mammas hund) så det blev 10 gånger värre imorse , jag undrar hur jag kommer överleve helgen med 2 galna hundar springade runt fötterna hela tiden , suck!
idag är en riktig slappar dag . tråkigt väder och inte lust med att göra någonting . blir eventuellt en sväng ner till stallet framåt kvällen . om flugan är normal , hon verkade lite lustig innan idag ? får hoppas att det bara var något som bet henne .

jag är en svikare , jag vet .

har verkligen inte haft tid eller ork till bloggen . varit trött på datorn i huvudtaget . har gjort massa andra saker som känns betydligt mycket bättre , men det ska bli bättring framöver det lovar jag . trots att det är sommar och man inte ska sitta inne vid datorn , men så mycket jag har tid och ork till :) 
just nu så har jag migrän så orkar inte skriva mer , sängen är varm och lockande . så natti natti <3

möhippa

godmorgon!
sa ju att det inte skulle bli så mycket bloggande igår , hade helt enkelt inte tid . men det är sånt ni få men älskade läsare får tåla ibland .
var som sagt på möhippa igår . paddla kanot , vilket var sjukt läskigt . haha . sög verkligen på det också , fattar inte riktigt hur vi kom fram utan att välta kanoten , får dåligt gick det . fikade ute på svinö . åkte hem till halltorp och snacksade lite sen åkte vi in till byttan i kalmar . käkade smarrig pasta , drack goda granatäpplecider och super goda mojitos . ska defenitivt åka dit fler gånger . var en trevlig kväll i alla fall :)
idag är en sån dag som man mår som man förtjänar , lite illamående och sjuk trött . trots detta var jag vaken strax efter 8 utan problem . det måste vara fel på mig . haha . nu blir det väl äntligen frukost , håller ju på att svälta ihjäl här i sängen .

God förmiddag! Varit ute ett tag på morg...

God förmiddag! Varit ute ett tag på morgonen och busat med hundarna . Ätit frukost på verandan och tagit en dusch . Sminkat mig lite lätt för nu ska jag in till kalmar och på möhippa . Får hoppas det blir trevligt , börjar bli lite nervös nu faktiskt .. Haha! Är så jävla feg när jag ska träffa folk :P får se om jag mobilbloggar något under dagen , kanske hinner med det också . Annars hörs vi när jag kommer hem ikväll :) ha en fin lördag och sitt inte inne hela dagen när det är såhär underbart väder :)


sex and the city 2


så har man sett den också . har inte så mycket att säga om den , bra men långtråkig . ett tag önskade jag bara att den skulle ta slut , men ganska snabbt så hände det grejer som gjorde att man vaknade till igen . men aa , läst lite om den , alla säger att den ska vara då kass . men nä , det var den inte . absolut sevärd .
nu väntar min förhoppningvis svala säng , är trött så in i bomben . natti natti <3

Nu blir det bio :)

img_0128 (MMS)

Nu blir det bio :)


Står och väntar på bussen , drygt som tusa...

img_0127 (MMS)

Står och väntar på bussen , drygt som tusan men utsikten är fin i alla fall :)


inte mycket tid

idag ligger bloggandet nere , men att vara hundvakt är riktigt krävande . har inte tid att sitta vid datorn , nu har hon i och för sig somnat , vilket inte är bra . ska bara ha henne i en och en halv timme till och jag lovade att hon inte skulle sova något , shit!
ska sminka mig lite nu och sen åka tillbaka till karlsborg , sitta där en timme och dryga innan bussen går . segt! men vad gör man inte , haha . förhoppningvis så hinner jag blogga efter bion , om jag inte har en pojkvän som är gnällig ;)

Hej bloggen . Riktigt varmt idag också , ...

Hej bloggen . Riktigt varmt idag också , åtminstone i solen , när det blåser är det inte riktigt lika varmt . Hundarna är jobbiga , Melissa är aggressiv som vanligt , förstår inte varför . Jag ville kunna laga käk men icke dom har ju ihjäl varandra när dom är själva inne , suck! Älskling kommer i alla fall hem snart så det blir lite mat och jag ska hinna sminka mig och så inför bion kväll :)


och nu så vill jag sjunga att sommaren är här

för mig är sommaren här på riktigt . varit ute nästan hela dagen , har inte fått något vettigt gjort . men va fan , är det sommar så är det . haha . till och med kunna gå med shorts utan att frysa tills nu och det menar jag med till halv 10 , ungefär . i lööööv it!
har hunnit med att longera flugan också , riktigt lydig häst . bättre än kikis hästar som bara springer runt och är galna hela tiden , haha . det var elakt , men sant! blir till att ta tag i det här nu , på allvar . blir longering och ridning konternuelrligt nu framöver , så snart kanske jag har en hopperkompis ? vem vet . jag hoppas i alla fall , skulle vara riktigt kul att kunna rida och hoppa lite mer nu framöver , komma tillbaka till ridning som den var innan jag slutade gymnasiet . mina benmuskler har tynat bort , haha!
nu ska jag duscha , sen kolla på OTH i sängen ända tills darling kommer hem från öland , eller ända tills jag tröttnar och somnar , haha .
vi hörs så mycket jag hinner imorn , ska vara hundvakt åt cleo så blir nog lite mobilblogg .. även lite videobloggar kanske ? inte på mig utan på hunden när hon leker , för hon är så jäääävla söt :D
natti natti <3

Sex and the city 2 och Eclipse

nu är biljetterna bokade till båda föreställningarna . imorn blir det satc med syrran och hennes kompis sara . den 29 blir det midnattsvisning utav eclipse tillsammans med min sara :) jag längtar enormt!

jag är lite röd

legat ute i solen ett par timmar nu . och ja , jag har fått färg . så jävla nöjd . dock är jag mest röd nu , men lite aftersun brukar göra susen så att det går över ganska omgående . solen tar alltså jävligt bra . synd att jag legat ensam hela dagen , annars hade det varit underbart att ligga vid en strand och kunna svalka av sig i vattnet , i och för sig så är nog vatten fortfarande kallt och jag är en riktig badkruka . haha!

Härligt att steka i solen :)

img_5249 (MMS)

Härligt att steka i solen :)


Dagens outfit: bikini - h&m , avklippta je...

img_0122 (MMS)

Dagens outfit: bikini - h&m , avklippta jeansshorts - lee , vitt linne - gina tricot . Nu ska jag fortsätta steka i solen :)


gör mig inte besviken

idag hoppas jag verkligen inte att ni sitter inne framför datorn , det är underbart väder och då ska man vara ute . jag har varit ute hela förmiddagen , gick in för att få i mig lite mat i magen , nu ska jag ta på mig bikinin och lägga mig och steka i solen tills klockan blir alldeles för mycket och jag inser att jag egentligen inte har tid att ligga där ute , haha!

uppe med tuppen

godmorgon!
borde vara förbjudet att ha hundar som vaknar innan klockan 8 . jag blir så förbannad . jag vill ju sova tills jag vaknar , inte tills melissa kommer och klöser mig i huvudet , gaah! ska nog binda fast henne i sängen och stoppa bommul i öronen så att hon inte hör när dom börjar jobba nere på mossegården . haha!
idag skiner solen och jag har hört rykten om att det ska bli riktigt varmt idag . så för min del blir det massa solande hela dagen , underbart! sen ska jag äntligen rensa min garderob , vilket verkligen behövs och joel bara gnäller på att jag inte lägger inte kläderna i garderoben . men dom får ju inte plats . blir väl att lägga ut lite kläder på tradera , resten ska jag skänka till välgörenhet , för att jag är så himla snäll :D
mobilbloggar säkert under dagen , är jobbigt att ligga med datorn ute .

Dagens outfit: jeans kjol - Gina tricot , ...

img_0120 (MMS)

Dagens outfit: jeans kjol - Gina tricot , baslinne - Gina tricot , tshirt - h&m , ballerina skor - Björn Borg . Syns ej på bild!


häng på stan

tjena bloggen!
nu är jag hemma efter en trevlig eftermiddag med janni . vi har strosat i affärer , käkat super god sallad , ätit glass i solen och snackat massa skit . alltid lika trevlig , så det får vi ta och göra om .
har införskaffat mig ett rött läppstift , so hot! och en fotlänk . billigt med bra , hittade massa mysiga sommarkläder jag ville ha , men snåljopen i mig sa nej . vilket jag alltid ångrar i efterhand , men har man inte pengar så har man inte . tyvärr!

välkommen solen

god morgon snyggingar!
idag är jag på kanon humör , trots att jag hade svårt att sova inatt . låg och grubblade större delen av natten , måste
verkligen försöka att sluta med det . haha . men whatever , solen skiner idag . vilket är underbart . har dock inte varit
ute än tänkte göra mig iordning sen för att kunna åka in till stan på en gång efter att jag lekt lite med melissa . vet
bara inte riktigt vad man ska ha på sig en sån här dag . det blåser lite samtidigt som solen skiner för fullt , men det
kan ju likaväl bli mulet och kallt senare , svårt det där . jag har inte en blekaste om vart resten av mina sommar
kläder är , helt försvunna är dom . suck!

här skulle jag kunna sitta och grubbla hela dagen , det har jag inte tid med . har en hund som är rastlös också , hon
vill ut , NU!



ooups , inte mer ?

sängen är verkligen lockande just nu . men måste orka torka mitt hår innan , annars vet jag inte hur det ser ut imorn när jag vaknar . vill ju inte se ut som ett troll i huvudet när jag ska in till kalmar och träffa janni :) käka lite och ha det mysigt på stan . alltid lika trevlig .
oj , klockan var visst bara 5 i 10 , jag trodde att den var minst 11 . haha . är så grått och trist ute och här inne ska vi inte tala om . har inte en enda lampa tänd . måste ju spara på elen , haha! men trots den tidiga timmen så blir det nog sängen ganska snart .

slog rekord i höjdhopp!

känner mig super stolt över mig själv idag . som jag skrivit en gång innan så har jag alltid varit feg i hoppningen , på ponny i alla fall . känns ju som att man hoppar högre än vad som själva är . men idag tänkte jag inte ens på det och hoppade 115 cm . det känns förbannat bra . hade kunnat hoppa högre , men hade en pålle som inte riktigt klarade av det . riktigt synd , men smällar man får ta ibland . jag ska banne mig köpa en ponny om jag någon gång blir rik och ska köpa häst . haha!
ezzie
nu väntar en varm dusch , luktar som ett helt zoo fullt med apor!

kräkas på hästryggen ?

inte ett dugg pepp på att rida idag . jag är trött . vill ligga hemma framför tvn och lata mig . haha! säger jag nu , när jag väl kommit upp på hästryggen så känns det mycket bättre , förhoppningvis i alla fall . haha . nu ska jag få i mig lite käk eller något i närheten av mat i alla fall , annars kanske det flyger upp igen över hindret , moahaha!

stackars olle!

är tillbaka från kalmar . handlat lite , eller nä . storhandlat på apoteket kan man väl säga . p-plåster , eksemsalva , helson och vetrap , eller vad det heter . melissa har ju ett jävla sår som blöder och varar en massa och så blir det smutsigt hela tiden så tänkte varför inte prova med det här . hoppas att det fungerar! ni skulle sett henne när jag tog på det , haltade som tusan och blev helt galen . haha . var en riktigt rolig syn om jag får säga det själv , nu skiter hon i det i alla fall , hoppas inte att hon biter loss det bara .
stackars lilla olle också . (för er som inte vet vem det är så är det ninas ena häst) han har eventuellt fått ena senan avsparkat i frambenet , men förhoppningsvis så är det inte så illa . på fredag får vi veta . håller tummarna på att han klarar sig och blir frisk och kry . den lilla gubben!
nu blir det OTH maraton , är så kasst väder så ute vill man ju inte vara .

dagens outfit

tunika - gina tricot
lackleggins - ginatricos
skinnjacka - bruno z
skor - convers
ursäkta mongoblicken , men koncentrerar mig . haha!

lilla fille

godmorgon babes!
idag är det en skitdag igen . suck! bara blåser och regnar hela tiden , vart fan är sommaren det är ju faktikst första juni i dag . ska snart bege mig in till kalmar och umgdomsmottagningen . hoppas på att hitta ett preventivmedel som passar bra nu . haha . sen blir det en sväng till sjukhuset och hämta lite grejer hos mamma . ska se om min magra hund går upp i vikt med lite mjukmat , eller rättare sagt kattmjukmat . hade så mycket sånt hemma så hon får börja med det , är ju nääästan samma innehåll .
ikväll blir det ridning också , jag är jävligt opepp . inte ett dugg sugen på det . speciellt inte efter min dröm inatt . den var så himla sjuk . kan knappt berätta den , men fille var inblandad . åååh , han var så söt och go och ung och jaa .. han var allt . önskar att han fortfarande levde den lilla skrutten <3
insåg precis att jag fick bråttom .

RSS 2.0