värme!

för en gång skull så är det riktigt varmt i mitt rum . jag vet inte vad det beror på faktikst . jag fryser här inne hela tiden . till och med under täcket med raggsockor och dubbla täcken . men idag är det så illa att jag nästan svettas när jag bara sitter här vi datorn . haha . det är ganska skönt faktikst , men jag hatar att jag för varm . jag blir törstig och illamående . vaaaaaatteen!!!!

om man skulle ta att sova ? eller i alla fall lägga sig och läsa , är sjuk spännande i boken nu . måste läsa ut den också , har ju införskaffat en annan jag också vill läsa . nu! haha .


godnatt <3

uppståndelse från de döda!

efter att ha kollat på hoppningen från gbg horse show så går jag direkt till datorn och sätter mig . hör så något som surrar runt mitt huvud och min första tanke är såklart att jag är så trött och har huvudvärk (börjar alltid surra i öronen då) men istället så kollar jag mig omkring och ser att en av min döda flugor har försvunnit från golvet och återuppståt . helt otroligt . nu slipper jag att sova ensam inatt också , mysmys! haha .

om man skulle ta och städa lite , kanske slänga in lite kläder i garderoben som finns . jobbigt att ha dom på golvet ju , haha .

tuggummi beroende!

förra tisdagen köpte jag ett paket tuggumin , läkerol's raspberry licorice , sen dess är jag helt beroende . dom fungerar i ungefär en kvart (dom slutar smaka sen alltså) men dom är så goda . nu sitter jag bara och väntar på att smärtan i käkarna ska komma , vilket som alltid har en tendsen att göra , aj!

insåg för 2 sekunder sen att det inte är måndag idag , haha . jag trodde verkligen det . men det är ju bara söndag . jobbar imorn , sen ska jag åka hem till högsby . för på tisdag ska jag klippa mig och färga håret . skönt att slippe utväxten och allt det slitna , sen måste man ju vara fin till dopet på söndag :)

snart är det sändningar från GBG horse show!

vårkänslooooooooor!

hejsan bloggen!

sovmorgon idag , eller ja till 10 i alla fall . låg och myste lite med babe i sängen tills jag insåg att jag inte hade tid längre . suck! hade mer än gärna stannat där hela dagen . åkte till öland , fick till och med ha solglasögon på mig , för första gången 2o1o!! jag älskar't . barmark på vägarna , betyder att man kan gasa på hur mycket som helst utan att vara orolig för att köra av vägen . ååh! jag är så glad idag , hoppas att det håller i sig ett par dagar (trots att jag vet att det ska bli kallare , buuh)

gårdagen spenderade vi hemma hos henning och sörman . pizza , melodifestivalen , vin och lite beck (för dom som var vakna) haha . var så jävla varmt , jag var så jävla trött så jag somnade . men det är typiskt mig . är ju inte van att vara uppe länge längre ;)


plus 8 grader idag . me like! ska ta en bild sen på den gigantiska vattenpölen som är precis utanför stallet , usch! den kommer bli värre!

R.I.P

hej!

orkade inte blogga igår dagen vart bajs dålig . dagen började med att mina nya kingsland jacka (stalljacka) gick sönder . den kostade massa pengar så det suger . sen arbetsförmedlingen , vill jag inte ens prata om . åkte hem till högsby för att jag skulle dit , öppnar brevet och så visar det sig att det var i oskarshamn . hallå , hur skulle jag hinna dit ? jag sket i det! låg hemma och snaskade med godis och läsk . sen åkte jag till joel . med maja och fia . (katter) dom skulle avlivas . ärligt talat så har jag inte gråtit så mycket sen fille dog . shit så ledsen jag var , mina 2 små älskade katter . det värsta var att jag hörde skotten , fattar ni hur hemsk det är ? jag ville bara dö , kändes så jävla orättvist . kommer sakna dom , trots att jag försöker att inte tänka på det .


nä , har inget mer att säga . jobbar imorn , snark! men sånt är livet!

hundarna myser...

0-39d7f25d7c5c17edc86503a15fc045f0.png

Kolla varifrån!

hundarna myser i mammas provisoriska säng , så söta och snälla :)


mys med...

469f65e104be126605f2709a12982ea6.png

Kolla varifrån!

mys med tv , godis och läsk :) välbehövligt ? Jajamen!


mitt immunförsvar sucks!

alltså , jag är sjuk jämt . kommer inte ihåg när jag var helt frisk senast . vad är felet ? är det för att jag har dåligt immunförsvar eller något annat jävla skit ? jag vill vara frisk och slippa ligga med snor som rinner var och varannan dag . gaah! jag får panik på det här . har knarkat hostmedicin , värktabletter och nässpray hela kvällen nu . så att jag förhoppningsvis kan sova inatt . blir det här inte bättre snart så måste jag söka upp en läkare!

nu ska jag sova , jag är trött som en liten röv och vill helst bara åka hem och sova i min egna säng och ligga där tills jag blir frisk . men icke sa nicke! helt ändrade planer för hela helgen . arb.förmedlingen imorn , betyder att jag måste till högsby , inte så sugen på det . jobba söndag , inte heller så sugen på . men va fan , pengar!

nä ögonen stängs . natti natti <3

marabou apelsinkrokant!

så himla underbart . jobbat klart för dagen . eller nja , ska ta in hästarna och kvällsfodra men det går så fort att jag inte räknar det som att jobba . hehe . så nu blir det one tree hill och grey's anatomy tillsammans med lite chocklad . mums mums!

blir troligtvis sängen tidigt ikväll . trött som ett as och huvudet gör ont . så bloggar nog inget mer under dagen , men det är sånt som märks :)

hitta mina vänner döda!

jag vaknade och hotade flugorna i morse med att jag skulle döda dom . men snäll som jag är så gjorde jag det inte . trots detta så ligger alla 4 döda . 2 i sängen och 2 på golvet . jag menade ju inget illa så dom hade ju inte behövt ta livet av sig för att jag hotade dom . (fast jag tror att jag överlever utan mina nya vänner , jag har ju bättre)

ni som inte fattar så menar jag självklart inte allvar med att det är mina vänner . så desperat och ensam är jag inte!

har longerat toga , riisika och rolex nu . det snurrar i huvudet . för jag har fortfarande inte lärt mig att inte kolla på väggen , utan jag kollar fortfarande på den . men har 2 stycken kvar så får hoppas att jag kan lära mig det . annars lär jag väl spy . haha . (sen kan det ju bero på att jag mår så inåtahelvetes dåligt idag) ge mig godis , en film , en varm brasa och mys så jag blir frisk!

imorn bitti åker jag härifrån , hem till joel . sen jobba på söndag igen , snaaaaaaark!

så här...

0-44f1270ce346df7eca3eac6322e44311.png

Kolla varifrån!

så här pigg och frusen är jag idag trots att det är plus grader ute . Sängen och mysa framför en bra film hade ju inte varit helt fel "/


jag hatar mina nya vänner!

godmorgon!

igår kväll fick jag 4 nya vänner . små flugor , vi kom jätte bra överens så länge som inte surrade i öronen på mig . och det gjorde dom inte . men när jag blev väckt klockan kvart i 6 i morse så hade dom gett mig en förskylning som heter duga . varenda kroppsdel gör ont och snoret rinner , precis som ögonen . hostan retas och ja , livet är bajs just nu! min vagel är i alla fall nästan helt borta nu . känns skönt . tror att det sprack inatt , var till och med lite blod på kudden . äckligt! men det känns bra!


nu ska jag pallra mig ut och mocka lite . får se om jag orkar rida idag . men tror inte det så jag longerar nog alla hästarna istället . om det nu är okej för kiki!


ha en skön tordag .

shit vilken dåligt musiksmak ..

jag hade '09 .. kollade igenom min ipod nyss . och där fanns bara massa skit . blandat med lite bra i och för sig . men alltså , shit . jag blir chockad över mig själv . jag skäms ju nästan bara att skriva om det . och så mycket den har förändrats , ojoj . men såklart så kommer alltid kent albumen vara dom som stannar kvar längst i min ipod . ska försöka att få in dom i min iphone också , där jag äntligen lyckats få in lite låtar .. typ 4 stycken . haha . men har ju ingen musik på min nya dator så måste hem och sno lite av min syster . eller ladda hem ;)




nu väntar sängen , boken (vilket fick mig att tänka på att jag måste köpa en ny) och dom underbara drömmarna . <3

massage någon ?

jag måste få beklaga mig lite till över ögat . ni som inte varit med om det förstår inte hur jobbigt det är , det värker hela tiden . jag vill lägga mig ner och vila , men då gör det ännu ondare . gaah! jag kommer ta livet av mig om den inte har försvunnit till helgen .

jag har ont i kroppen . är inte van att arbeta så här mycekt . mockat 8 boxar (fått skäll för att jag mockade dom lättaste först , hallå ? jag trodde att jag skulle gör allt själv) . skottat snö utanför hagarna . ridit 4 hästar  . för mig är det ovanligt mycket . och det känns räjält . skulle behöva lite massage , så om någon som läser det här har vägarna förbi eller bara vill vara snälla kom och massera min rygg ;) haha .

ta en varm dusch kanske ? jag är för lat . haha . ska lägga över all musik från min ipod till datorn nu .


förbannade öga!

fatta att jag nästan är helt blind på höger öga . kan knappt hålla det öppet . i solen svider det så in i helvete . och när jag har det öppet ser jag bara en grej som är i vägen hela tiden . jag antar att jag ser riktigt skelögd ut när jag kollar på den . haha . men irriterar man sig på något går det ju inte att undvika det , typ som smutsen på framrutan när man inte har någon spolarvätska . gaah! förbannadefitthelvetesvageljävel!!!!!


så där ja , tar en kortlunch idag och beger mig ut och rider istället . vill ju inte missa one tree hill i eftermiddag .

24 februari 2o1o

god morgon alla söta <3


uppehåll idag , solen skiner , det är -7 grader . men jag är glad för det . sovit i 9 timmar inatt , är jämt så trött på kvällarna och det tyder på att jag vaknar tidigare än vad jag behöver . drömmde en undebar dröm inatt också , ibland önskar jag att det kunde vara sann . det var till och med så bra dröm att jag övervägde att ligga kvar  sängen och fortsätta drömma (trots att jag vet att det inte fungerar) haha . men nä var bara att knalla sig upp . kollar mig i spegelen och får en chock , mitt öga är helt igensvullet och rinnigt . tvättar det rent och ser att jag typ fått en vagel äckligt . men vad gör man , är man inte så noga med att ta bort sminket så får man skylla sig själv . ont har jag i alla fall , men förhoppningvis så försvinner det inom ett par dagar .

 

nu ska jag ut till stallet och mocka igen , suck . jag hatar att mocka . jag har ont i armarna . men bara att kämpa på . är som sagt bara 1 månad kvar sen flyttar jag till kalmar . skönt!


vilket dressyrpass!

trots att vi inte gör något avancerat så är det skit jobbigt att rida dressyr för en tränare . jag fick ont i benen efter 10 minuter . trodde att jag skulle dö rent ut sagt . hade en stor häst också , jag är ju van att rida små ponny's . men tillslut så kom jag på hur han fungerade och förhoppningvis så går det bra på hoppningen också . träningvärken kommer redan smygande , i fortsättningen ska jag börja stretcha efter att jag ridit , hrm , försöka i alla fall . lite spikmatta nu och sen sova .


natti natti <3

hm .. jag glömde ?

jag hade något jätte bra att skriva . men tror ni inte jag glömde det ? haha . har sittut här och funderat på vad det var , men mitt minne vill inte minnas det . men om ni har tur kanske jag kommer på det senare ..


nu ska jag åka och rida på aledal . dressyr idag . träningsvärk imorn ? ja!!

sluta klaga nu svenskar!

http://aftonbladet.se/nyheter/article6658193.ab 

jag läser dom här artiklarna om hur hemska SJ är . men fattar ni inte att det blir så här när det snöar hela tiden ? dom ställer ju in tågen för eran egen säkerhet , är det någon som vill fastna med ett tåg på rälsen mitt ute i skogen ? nä , jag skulle knappast tro det . så varför i helvete klagar ni . dom gör sitt bästa med att få det att fungera . men det har ju inte varit så här med snö på många många år . ingen var förbered på att det skulle bli så här . varför kan ni inte acceptera , stanna hemma , ta bilen eller gå . gör vad som helst men klaga inte på dom som gör saker för eran säkerthet . jag tycker att det är svinigt av svenskarna att klaga så här mycket . och jag vet att jag inte drabbas som ni eftersom att jag inte har så långt till jobb eller liknande , men endå . skärp er nu!!

mitt liv!

mitt liv består av: sova . rida . älska . sakna . hata .
alldeles för lite grejer med andra ord . haha . det här är vad jag gör om dagarna . (till och med om nätterna , eftersom att samma dröm kommer tillbaka hela tiden)  shit . vilket deprimerande liv jag har . men va fan , har man underbara vänner , så ska man inte klaga .


jahapp , då var det bara att klä på dig utrustningen , riktigt varma kläder , för här i tryggestad så har det blåst upp till storm igen . brr! men har bara en häst kvar att rida så det går fort . sen blir det tvn , kan ju inte missa one three hill . tihi!

i lööv when they play kent on the radio ..

godmorgon!

snöat ännu mer inatt , betyder massa extra arbete idag . suck . hatar att skotta , speciellt att skotta bilen . suck , men måste ju iväg och rida ikväll också .

men jag hade tur idag , dom spelade kent på radion . jag älskar när dom gör det , jag mår genast mycket bättre . och så påminde det mig om att jag måste ladda min ipod så att jag kan använda den i stallet hela dagarna . haha .


nähä , bara att klä på sig ett par ton kläder för nu ska jag ut och mocka!

här kommer alla känslorna på en och samma gåång!

mm , på radion idag spelade dom per gessle . sommarkänslor . jag vill ha sommar'10 . festa festa festa . mm , jag längtar så att jag kan dö!

nu ska jag drömma mig bort (och försöka att drömma så sjuka drömmar som jag gör hela tiden , sluta dumma dumma hjärna) . godnatt <3


snälla GUD varför plågas oss ..

.. med all den här snön ? ja , jag vet att jag gnäller . men jag hatar snö och jag hatar när det snöar . jag vill ha värme och sol . vann jag pengar så skulle jag åka utomlands på en gång!


kallt som fan att jobba idag . usch . red unghästarna en sväng , pigga som fasen . och lat som jag är red jag i mjukisbyxor , inte alls skönt . sista gången jag gjorde det i en vanlig sadel . haha . burit massa hö idag också , 65 balar . kommer kännas i ryggen imorn , som tur är har jag tagit med mig min spikmatta hit , hoppas på att den ska hjälpa lite grann .


fodra hästarna , duscha och sen sova . har så himla tråkigt .. någon som vill komma och göra mig sällskap ? (a)


i got a feeling ..

.. and that's a bad feeling!!


jobba tills jag fryser ihjäl . -20 grader här på morgonen . vadå kallt . nu är det endast -2 grader , men ändå lika kallt . blåser och är ruggigt! är trött på öland , haha . alltid samma väder .

nähä , ut och rida (kanske) .


jag blir galen .

här har jag mobilbloggat hela kvällen och dagen . så visar det sig att ingenting har kommit fram . blir man inte galen då ? JO!

men men , kvällen igår var ganska seg . inte så mycket drag på sandra . men va fan , man får ta och göra det bästa för att ha kul ändå . för det är ju alltid roligt att träffa lite folk .
kom hem 500 kr rikare . halv död (höll på att köra ihjäl oss , förbannade rådjur) . och trött som ett as . halv 5 var vi hemma , somnade halv 6 . så idag är jag trött .

palla skriva , jag har inget att skriva om . blir bara tråkigt!

undra om...

0-6445644f2ace46c6bc51db84ca2474f8.png

Kolla varifrån!

undra om jag kommer kunna ta mig ut härifrån ? Fan!


hundarna är...

-768b6600fbc8b68bda09da11896d70e.png

Kolla varifrån!

hundarna är galna ;)


sorry ..

godmorgon!

hade ingen blogglust alls igår . hatade allt . blir så jävla nere när det ska snöa hela tiden . ännu mer har det kommit , och mer ska det tydligen komma . gaah!

hur som helst , jag är hemma hos mamma nu . trodde det skulle bli en skön hemma kväll framför tvn , men så fungerar inte den . huset är fullt av små ungdomar . haha . så jag hyrde I love you , beth cooper . kanske inte världens bästa film , men den gick helt klart att kolla på ;)

om man skulle ta tag i dagen kanske ? skotta lite och sådär , packa framförallt!


när kommer våren ?

jag är så himla trött på snön , gaah! jag blir galen , den slutar ju aldrig att komma , blir bara värre och värre . jag hatar att skotta . jag hatar att man inte kan rida i skogen (det är 1m djupa vallar) . jag hatar allt som har med snön att göra! det har inte snöat länge och det har redan kommit 5cm . i tidningen stog det - varing , inatt kommer det mellan 5-10cm snö på öland . yeah right! ni kan ju bara ta er i arselt , lär ju bara 1 meter snö till . blö!


whatever , skit skönt att basta . man känner sig så himla ren efteråt . dock hade jag velat ha en kall cider och lite sällskap . haha . får ta det en annan gång kanske ? en sak är i alla fall säker , när jag flyttar och blir rik så ska jag ha en bastu!

no time ..

har inte tid att blogga , suck . idag har vi ridit massor . eller nä , 2 hästar var . inte så jobbigt! ridit ut och galopperat toga och riisika . sen red vi easy boy och sheridan i ridhuset . jag galopperade sheridan för första gången , han slutar aldrig att förvåna . inte ett enda bocksprång eller ansats till att kasta av mig . så himla snäll häst , hade jag pengar så skulle jag köpa honom och ta honom till ett bättre ställe!

så är det bestämt att jag ska stanna här mars ut . om hon inte hittar någon annan . sanna ska sluta , så jag känner att jag kan stanna ett tag till . men förhoppningsvis inte allt för länge!! får inte ha med mig melissa heller , hallå ? hon är världens snällaste hund , men kiki hatar henne . tror till och med att hon har varit elak mot melissa , för det är inte normalt att hon inte vill gå fram och hälsa , sen ser man i ögonen hur sorgsen och rädd hon är . som tur är så ska vi åka hem imorn . min stackars tjej <3

 

nähä , mäster kocken själv ska försöka sig på att laga lite mat . hrm! sen ska jag hoppa in i bastun . skönt!


jag har...

0-349d1cbd61c9210bba3d0cbcdd6e5fca.png

Kolla varifrån!

jag har kommit på hur det fungerar med mobilblogg ;) Melissa har nu deckat under sängen , och jag i den . Godnatt <3


Sängen väntar...

-f9a06e0cc0f8ab74f67a1cf2ae41a80.png

Kolla varifrån!

Sängen väntar tillsammans med en bra bok ;)


älskade melissa!

slappar dag idag också . kiki är sur . sanna blir på dåligt humör . jag blir smittad och även hundarna . skönt att det snart är helg . troligtvis så stannar jag bara kvar här nästa vecka också . jag tycker det är kul och så , men efter det som har hänt och efter falska anklagelser (inte mot mig) så börjar man fundera litegrann!

melissa är på jätte dåligt humör .. hon kan leka hur mycket som helst ute och ha kul . men så fort hon kommer in blir hon skit tjurig och bara går till attack . lite läskigt , men förhoppningvis så blir lucas inte skadad . egentligen kanske hon hade haft det bäst hemma hos joel , men jag saknar henne alldeles för mycket :(

ska sova snart , förts kvällsfodra en liten kvällspromenad och sen mysa med min tjej :)


valentine's day!

hejsan alla kära!

igår var vi på bio , såg valentine's day . riktigt bra och riiiiktigt många snyggingar med också . uuh! som vanligt så blev det mc donalds innan , där det kom in en himla massa ingelstorpare , alltid lika pinsamt . haha .

sen hämtade vi melissa så hon är här nu , dock går det inte så bra . hon dödar lucas hela tiden , haha . men är man en liten ettrig hund så är väl livet så . nu sover hon sött i alla fall :)

händer massa andra grejer här också , ojoj . vill inte skriva om det , för det är ett känsligt ämne för vissa . men en sak är säker , så länge till kommer jag inte att stanna kvar här på öland . 

nu ska jag fodra hästarna!


mycket bio!

hej bloggen!

lagom pigg idag , förskyld som en röv och ont i hela kroppen . i alla fall höger sidan , aaj! men jag lider mig igenom smärtan haha .

slapp dag idag , mockat lite , ridit lite och ja .. nu är det lugnt .

ikväll ska vi på bio igen :)


fame!

gårdagen!
joel sov hela dagen , betyder att jag också sov . illa . hälsade på morfar på sjukhuset , jag hatar sjukhuset lika mycket som alltid . mår illa av bara tanken . men det var skönt att träffa morfar och se att han mådde bättre :) vi åkte till larmgatan 10 och åt middag . dock tog det 2,5h innan vi fick våran mat . suck! klart vi hade inte bokat bord och det var alla hjärtans dag men ändå . men mysigt och gott var det . dock slutade kvällen som vanligt med att vi började bråka om hur vida man ska räkna månader när man haft en liten paus , jag tycker inte man ska ränka om helt men det gör joel .. vad tycker ni ?

dagen!
jobbat . kanske slapp dag , tömkört lite grann . skönt att bara ta det lugnt , jag behöver det just nu . kollade in fame på lunchen , den var dock inte som jag trodde . men ganska bra . jaa , inte hänt så mycket mer . förhoppningsvis så jobbar jag inte så mycket denna vecka , måste ta hand om min hund!

 

nu fodra hästarna och sen sova , huvudet sprängs!


alla hjärtans dag <3

godmorgon!

idag är det kärlekens dag , alla hjärtans dag . våran 2,5 års dag! det firar vi med att hälsa på morfar på sjukhuset och kanske äta något gott inne i stan ? inget speciellt planerat i alla fall .

revyn igår var faktikst riktigt bra , det jag förstod i alla fall .. anna anka skämten var helt klart bäst , haha . men det var vissa scener jag sett innan , host np07's cabaré host!


<3

det känns bättre nu . mormor hade ramlat utanför och legat där ett bra tag . men hon lever . fick åka med ambulans till oskarshamns sjukhus . förhoppningvis så blir hon kvar där hela helgen . morfar mår också bättre , ska dit och hälsa på honom i morgon , känns som att man måste göra det eftersom att jag får så mycket av honom . (hatar sjukhus)

ska packa ihop mina grejer och åka till joel . får tvätta massa kläder där i helgen , eller underkläder . börjar bli dåligt med det nu , haha! får se om jag kan blogga mer under dagen , inte så troligt tyvärr . kanske mobilbloggar när jag kommer på hur min iphone fungerar ;)

mormor och morfar <3

godmorgon!

ibland så hatar jag att ha hund . dom ska alltid väcka en så himla tidigt , varför ? och sen när jag är vaken men vägrar att gå upp så lägger sig melissa ner och sover som en stock , medans jag inte kan somna om . grr! synd att man inte kan ge igen . haha .



hoppas allt är bra med mormor . vi har ringt hela morgonen men hon svarar inte , börjar bli läskigt . vi håller tummarna på att hon bara har åkt ut och handlat . morfar ligger inne på sjukhuset i kalmar med blödande magsår :( hoppas ni klarar er båda två <3

home , sweet home!

jag är hemma . fasen så lång tid det tog . eller nja .. gick sakta hela vägen . jag hatar folk som ligger och trycker i 50 på 100 vägar . det blåser , visst jag förstår att man inte kan ligga och blåsa i 100 (jag prövade , gick inge bra) men ändå , 50 är väl att ta i!! kom i alla fall hem levandes och helskinande . men trött!

det blir kyckling ikväll , mums . sen ska vi tydligen slipa lister så att vi kan börja tapetsera i det nya vardagsrummet . det kommer bli sååå snyggt!

nu ska jag leka med min iphone , om jävla fucking itunes inte så hålla på att sega sig .

tacka vet jag riktigt isolerade hus!

eftersom att det blåser storm idag , så skiter vi i hästarna . inte ordagrant! vi har i alla fall longerat 2 och sen gav vi upp , man blåser ju bort . suttit framför tvn (utan att somna) . allt suger verkligen på tv så här dags på dagen , varför måste dom visa alla bra program på kvällen ? haha . snart börjar one three hill .. om 2 timmar! men sen bär det av mot högsby , hört att det är riktigt kallt där idag . brr!

ska jag ta med laptopen hem ? hm .. klart!


vinden kan tydligen öppna dörrar!

godmorgon!

sovit som en kratta inatt . läste ut boken , syskonkärlek , som förövrivgt var super bra . rekomenderas . somande väl inte förens 1 . strax efter 3 så smälde det till i hela huset , vaknar och tror att det är sanna , men sen kommer hon in och har också hört det . läskigt! visar sig i alla fall att det är en dörr som har öppnats . puuh! men inte slutade det för de , 5 minuter senare smäller det igen . balkongdörren öppnas .. det var läskigt! ingen vågade stänga den , men jag tog mod till mig . kunde inte somna om sen , låg och tänkte på att det var mördare som kom in i huset och gömde sig i källaren , aa .. natten var hemsk . efter mycket om och men kunde jag somna om . men vaknade till och från av att det smällde överallt . gaaah , jag hatar ölands vindar!

ut till stallet , mocka och fixa . spån kommer idag också . blää! sen tömköra och longera lite grann . går ju inte att rida i det här skit vädret!

snabb resension av snabba cash!

bra film . spännande . joel kinnaman är snygg . sorlig . svårt att hänga med . men defenitivt sevärd . dax att läsa boken kanske ;)

riktigt spännande på mc donalds idag . ett gäng tjejer och killar , säkert en skolklass .. troligen så gick dom i nian eftersom att dom pratade om gymnasievalen , eller ? dom såg ut som att dom var typ 12 år , scarry! men whatever , dom pratade om ingelstorp .. haha . den ena tjejen säger .. men alltså du , går det typ inte bara hästar , kor och bönder på ingelstorp ? ska jag vara ärlig så hade jag svårt att hålla mig för skratt , vänder mig om och ger tjejen en lustig min .. stackars den killen hon pratade med som väljer att han ska gå där . det är fasen ingenting man mobbas om , dom snackade om det väldigt länge .. det är ingen dålig skola som alla säger!! mina bästa 3 år spenderade jag där <3



sängen . godnatt <3

min iphone har kommit!

jag längtar hem nu! vill ha min nya mobil , jag kommer kunna skriva normala sms igen!! men imorn ska jag hem , jag längtar super mycket . (ganska lustigt faktikst , för jag trivs här + att jag är van att vara borta länge , men det är nog längtan efter melissa som spökar)


det lutar år bio!

vi är ju ensamma hemma , kicki är i stockholm .. riktigt skönt faktikst . haha . förutom att vi måste laga maten helt ensamma , jag är ju ingen mäster kock!

men ikväll lutar det åt bio , snabba cash . om det finns platser kvar vill säga .

sova sova sova!

shit .. sovit bort hela dagen känns det som . jag kan verkligen inte låta bli att somna , det är illa . men känner att en liten förskylning är på väg , suck! huvudet sprängs , magen också .. men kan ju inte äta några tabletter för då blir det värre , bajs! skulle handlat tabletter på ica innan , men jag glömde .. hur dum får man vara!!

äh , nu blir det tv mys igen . ghost whisperer , one three hill , grey's anathomi , Navy CIS , olympiska spelen i åre  och sist men inte minst 2 fast 2 fourius (stavning?)

DÖÖÖÖD åt magkatarr!

godmorgon!

det är torsdag , vi är trötta , har ont i magen och är allmänt sega . vi skiter i hästarna och slappar , haha . eller ? sånt som märks . suget finns inte i alla fall ..

magen värker fortfarande , imorn ska jag hem och ta tabletter .. förhoppningsvis hämta ut min mobil . jag längtar . trots att jag inte kommer kunna ringa .. det är inte bra att ha dåligt minne och glömma att betala räkningen , men den fungerar snart igen .

se ya late alligatooor <3


JAG LIDER!

har så ooooooooooont! varför ska jag alltid få magkatarr , aaaaaaaaj! kan inte sitta ordentlig , måste sträcka på mig annars dör jag . jag vill ha en tablett , men va fan .. palla sätta sig i bilen och försöka köra till en affär . jag vill hem , hem till melissa , älskling , mamma .. min säng! ajajajajajaj! kom och hämta mig innan jag döööööööööööööör!


godnatt!


onsdagsmys!

hej .

idag bloggar jag tidigt . inte illa va ? ridit idag , kallt som attan .. blåser ju storm här idag . haha , eller inte . men det känns så . sen låång lunch , mysa med unghästarna och nu har jag slutat . så det blir ghost whisperer , one three hill och grey's anatomi . sen sängen .

jag vill ha min iphone!!!

blöta fläcken ?

hej älsklingar!

jag vet att det varit dåligt med uppdatering , men morgonen började åt helvete . haha . försov mig , eller nja .. låg och drog mig . ville verkligen bara ligga kvar i sängen . så varmt och skönt , så kallt och äckligt ute . skulle posta brev inne i kalmar , men vart fan hittar man en postlåda ???? yrade som en galning tills jag kom på att man kunde åka till posstationen och posta där , haha . hoppas det kommer fram tills imorn!! trots att detta så var jag på öland klockan prick halv 8 , det är inte illa . åkte från joel , 06.25 .. är typ 8 mil att köra (jag kör alltid lagligt!)

ridit fyra hästar idag . 2 unghästar , riisika (som är allmänt jobbig , suck) och sen hoppat på aledal . det känns i kroppen . plus att vi stått och hackat snö i ett desperat försök att få fram en pressening , gick inge bra i huvud taget men bättre blev det i alla fall . kommer inte kunna resa mig ur sängen i morgon , vill sooova!




by the way , lyssnade på en intressant grej på rixfm idag . ola hissar och dissar ? whatever .. han dissade blöta fläcken , visste inte ens att folk diskuterade en sån sak . mer vågar jag inte skriva här , för jag vet inte vilka som läser min blogg så det kan vara olämpligt , haha . vet att har man sagt A får man säga B .. men jag ångrade mig , sorry!


jag behöver sova , godnatt <3

back to work!

nu bär det av hem till joel . imorn börjar jag jobba . kvart över 6 måste jag åka hemifrån joel imorn bitti . känns inte alls frestande , suck! men har ju något att se fram emot , helgen - ny mobil . alla hjärtans dag . 2 år och 6 månader <3

vi hörs under morgondagen , för datorn packar jag inte upp mer idag .  

införskaffat mig en iphone 3GS

jag har alltid varit emot ipone , men efter mycket om och men så blev det en sån tillslut . väntade på sony ericsson x10 eller vivez .. men det tar så lång tid innan dom släpps och min gamla mobil är dum i huvudet!! så om 2-3 dagar har jag en ny mobil <3


8 februari 2o1o

godmorgon!

satan så skönt jag sovit inatt . älskar min egna säng <3 drömde dock en jävla massa sjuka drömmar . usch , dom var hemska . handlade om kärlek och vänskap , när man tänker efter lite så undrar man hur vissa personer tänkeer , dom som väljer kärleken före vännerna?!

ska vara hos arbetsförmedlingen om en halvtimme , skynda skynda!

nattbloggning.

länge sen jag var uppe så här sent . klockan är 12! haha , eller ångrade mig . kanske var uppe så här länge i onsdags , eller läängre! men i nyktert tillstånd så är det första gången på länge . men haft en mysig familjekväll , trots att mamma och gustav sov igenom hela änglar och demoner och jag sov igenom hela wallander . haha . åtit lite kärlknül också eller stjärtknull haha , internskämt!

jag ska sova i min egna säng , så skönt , har saknat den . min spikmatta <3 men först och främst måste jag bädda den , helst hade jag gärna duschat också men är alldeles för trött för det idag . och om jag gör det så måste jag ändå duscha imorn bitti igen , onödigt!

skaffa ny mobil imorn , troligtvis så blir det en iphone . men jag har inte bestämt mig än , har beslutsångeeeeeeeeeest!

godnatt <3

familjemys!

nyss ätit bakis pizza med mamma och gustav . trots att jag var helt nykter igår , haha . lika äckligt som vanligt jag gillar inte pizza längre "/ nu blir det lite film änglar och demoner , godis och cola :)


nära-döden-upplevelse!

jag kom hem levande . men det var knappt . tänkte att jag skulle köra e22:an hela vägen från halltorp till ålem , och gör på som vanligt . det var ju sandat och sådär så jag trodde inte det skulle vara så halt . jag kör trots detta under hastighetsgränsen . men i kurvan precis efter att jag svängt från joel typ , whatever även om jag försöker förklara vart så fattar ju inte ni ändå ;) men i alla fall , kommer i en kurva och helt plötsligt kan jag inte styra längre! där snurrar jag 3 varv mitt i vägen och ser en åker på ena sidan och en stenmur på andra sidan och hoppas på att jag ska överleva och stanna på vägen . och der gjorde jag! jag räddades utav en snövall . så tack för att ni har så stora snövallar längs vägen . aa shit , det var skit läskigt i alla fall , trodde verkligen att bilen , jag och melissa hade sett våra sista dagar . allt klarade sig , till och med pärlan :)

7 februari 2o1o

godmorgon!

trots söndag så är jag vaken tidigt . närmare bestämt klockan 8!! jag ska snart åka hem , bara klä på mig och packa lite grann . ska väcka hela huset med min galna hund , wiho .

har inte så mycket att berätta , haha . hörs istället framåt dagen :)



1 månad kvar sen börjar gossip girl!!

melodifestivalen deltävling 1

haft en myskväll med tacos och vin . alltid lika gott . kollade på melodifestivalen , rätt bidrag gick helt klart vidare . salem al fakir , helt klart den bästa låten ikväll .

nu väntar sängen och imorn ska jag hem till mamma .

kaaaallt!

jag är så jävla trött på den här kylan nu . visst det är okej med snö och så men jag vill inte ha mer nu . ge mig sommar och värme! hade jag pengar så skulle jag ta första bästa plan till ett varmt land!

varit med babe i verkstaden igen , så jävla drygt . men fick min pärla tvättade och det får jag tacka för , nu kanske man ser att den är mörkblå igen . synd bara att det är så jävla salt på vägarna att den kommer bli skitig lika fort igen , snyft!

snart börjar melodifestivalen , längtar . fast ska jag vara ärlig så hade det varit så mycket mysigare att kolla på det tillsammans med mina underbara tjejer <3

bilder på hästarna från praktikjobbet!


rapsodil och email - 2 åringar


rapsodil och email


easy boy - 6 åring . åker från öland idag .


email


evita och micro - 1 åringar


nyfikna bebisar :)


rolex - 3 åring


rolex


rolex och jag


rolex och jag igen ;)

jag och sherani - 3 åring . precis inriden . första gången han är utriden på helt själv . (ursäkta mitt ansiktsuttryck , men det blåste ju kallt , haha)

sherani <3

sherani


sherani , så söt och snäll . ge mig <3


micro - 1 åring .


sötisar


riisika - 6 åring ? hoppponny :)

esta - avelsto .

 

nu har ni fått se lite hästar på stället jag jobbar på , vill ni veta mer så gå in på www.stallolandshasten.se :)


6 februari 2o1o

hello!

dåligt uppdatering igen . jag suger på det här och känner att det måste bli bättring . ska försöka hinna med ett morgon och ett kväll i alla fall , kanske något mer ? får se .

kom till fastlandet igår , känns skönt . det blåser liksom inte ett dugg här . underbart! hade film och myskväll med joel och henning igår , fast jag somnade såklart . haha . kollade på någon creepy film efter åt med massa spindlar , fan så äcklig den var men kunde inte låta bli att kolla heller . blir lite vin och melodifestivalen med babe ikväll och imorn åker jag hem till mamma en sväng , mys!

jag har fortfarande träningvärk , aoouuch! måste kolla om jag gått ner något i vikt dessa dagar för fy fan vad jag har ridit , gått , sprungit och pulsat i snön denna vecka . haha .

Grattis bror!


för idag fyller han 15 år , grattis!
ett år kvar sen är du byxmyndig (synd med den nya lagen va ? haha)

jag har ont i varenda kroppsdel!

godkväll!

jag är sleten , trött och har ont överallt . men förhoppningvis så gör det så att jag går ner mina kilo som jag lyckats gå upp sen jag tog studenten , illa illa!

jag suger på bowling . jag lyckas alltid ha sönder strumpbyxorna . jag satt på en killes axlar (han var låååång) . dansa på klossarna utan att ha sönder något . lagom mycker alkohol . sparkad i huvudet . snarkande människor . 3 timmars sömn . sammanfattning av en onsdag .

ridit massor idag .. en liten 3 åring som jag är totaly in love whit han är så mysig och så himla snäll . igår var första gången jag satt på honom , innan dess hade han bara blivit hängd över och idag så red vi ut en liten sväng . han bryr sig inte om någonting , så otroligt snäll , jag har aldrig varit med om en snällare unghäst . hade jag pengar så skulle jag köpa den ponnyn . men vem vet , jag kanske lyckas vinna lite pengar ;)

imorn är sista dagen på den här veckan . skönt med lite helg och vila . jag behöver sova! sen saknar jag melissa , joel och mamma <3 (och sverige) .



godnatt älsklingar <3


ponnytiden är tillbaka ?

andra dagen på jobbet , jag är helt slut i hela kroppen . nästan varende kroppsdel värker , av träningvärk! ridit två hästar på morgonen , vi skippade resten . så blåsigt och snöigt , sen skulle vi iväg och hämta lite nya sadlar också , skönt! varit en lugn dag helt enkelt . ridit dressyr på aledal också , fy fan! jag kommer inte ihåg sist jag red ett sånt jobbigt pass , eller jo .. det var på rablo , dagen innan han skulle besiktigas för säljningen , han var så fin och det gick så bra , jag fick massa beröm . jag saknar honom <3 nog om det , det gick bra i alla fall , men kommer ha träningvärk i magen imorn , ajajaj!


kommit på att den senaste tiden är det bara ponnysar jag ridit . jag älskar det! lagomstora , mysiga , lurviga , tuffsiga och busiga . precis så ska det vara , jag ska alltid ha ponnysar . haha . (trots att jag är 20 år)


nu ska jag försöka sova lite , trots att jag inte kommer kunna somna för att det är värsta stormen utanför . JAG HATAR ÖLAND! kom på idag varför jag aldrig gillat öland! usch fy och blä!

first day at work!

godkväll!

ursäkta dålig uppdatering , men är inte så lätt när man jobbar och samtidigt försöker vara social med resten av boendet . whatever , så här kommer det vara och det är la bara att vänja sig .

dagen har varit bra , förutom mina onödiga körturer med bilen idag , suck . hur kan man glömma körkortet hemma ? men kom fram i alla fall , överlevde till och med ölandsbron , jag hatar att köra över ölandsbron!!!!! den är smal läskig , hal och HÖÖÖG! har fått rida två små bus hästar idag , galopperat i snön . mys! massa snö på öland ju , fast tror ändå att det är mer i högsby . har hängt på en 2 eller 3 åring också . så himla snäll häst , han brydde sig inte i huvudtaget . tror att jag kommer ha träningvärk i morgon och då ska jag ju till aledal och rida också , usch . min kropp klarar inte av det här . haha . otränade jessica , that's me!

nu ska jag försöka få liv i min gamla mobil , så jag kan använda den när mitt batteri dör . för jag min klant glömde ju laddaren i högsby (inget ovanligt)

Godnatt <3


1 februari 2o1o

GODMORGON!!

klockan är halv 8 . jag är trött som ett as , hade gärna stannat i sängen ett par timmar . går dock inte eftersom att jag börjar jobba idag . suck . hade det varit varmare ute hade det ju känts betydligt mycket bättre . nu är det väl 100minus eller något på öland . haha . kanske inte .

lite frukost , klä på sig en massa varma kläder och sen en sväng in till lantmännen för att köpa varma stövlar gör nog susen!

hörs framåt kvällen <3


RSS 2.0