en dag i verkstaden

varit med j när han fixat med bilarna i verkstaden . skit tråkigt , men bättre än att sitta hemma och deppa . jag har sett att många har ringt , men jag orkar inte prata och jag ringer när jag orkar . får be om ursäkt är inget illa menat mot någon .

måste tigga pengar av mamma eller morfar , jag behöver långkalsonger och ett par varma skor , annars fryser jag ihjäl imorn när jag ska jobba!

hero of war



A hero of war
Yeah , that's what I'll be
And when I come home
They'll be damn proude of me
I'll carry this flag
To the grave if I must
Because i'ts a flag that I love
And a flag that I trust

jag har blivit kär i låten , kan lyssna på den om och om igen utan att tröttna .
rise against <3

mitt kassa humör börjar bättra sig

nu börjar jag bli lite gladare . lyssnat på massa musik , dock bara dålig musik . vet inte vad som har hänt med spotify på j's dator ? får försöka kolla upp det senare .

som ni säkert ser har jag en ny bloggdesign , är pank så får ragga gratis designer istället . men jag tycker den är fin (gillar ändå inte mitt utseende så varför skylta med det ?) lagt upp lite kategorier också , så att det ska bli lättare för er att hitta .

och en sak kan jag lova er , när jag har hämtat kameran i högsby ska jag ta lite mer bilder och lägga upp :)


31 januari 2o1o

en ny månad börjar i morgon . kanske ännu ett nytt försök på att starta ett bättre liv ? tror inte det . kommer det någonsin bli fullbordat ? just nu känns allt som ett helvete . trots att jag vet att jag borde vara lycklig och glad för det jag har . jag drömmer drömmar som jag önskar vore sanningen , men aldrig kommer bli sanning . drömmer om att få komma bort från allt . jag är trött på det , precis allting!

jag har stängt av min mobil och kommer inte att starta den förens jag känner att jag har ork eller lust , så försöker ni få tag på mig .. good luck!


får jag inte värme snart så DÖR jag!

god förmiddag!

får erkänna att jag sov ovanligt länge idag . men är trött och sjuk , vill bara lägga mig och dö . suck!

åkte till joel igår , trodde det skulle bli en mysig hemmakväll , men den slutade ute på kalmarskrogar , lustigt nog . dock var jag shafför , som jag aldrig mer kommer vara i min bil , det är en sak som är säker . måste påpeka att kalmars vakter är lustiga , vill inte berätta varför men jaa , lätttlurade!

nu ska jag lägga mig och dö!


goodbye!

nu sticker jag . långt ifrån högsby . ut till kalmar mörkaste skogar . hoppas på att slippa höra hanhundar som gnäller hela natten , skönt .

men först snöa av bilen och sen bära ut all packning!

stamp on the ground .

lyssnar på massa party musik . blir så himla sugen på att festa , men så är jag ju sjuk igen så tyvärr så orkar jag inte . behöver verkligen bli frisk tills jag börjar jobba på måndag .

hatar den här kylan nu . det har gått över styr . bilen vill inte som jag vill och inget annat heller . va fan , vill slänga mobilen , datorn och bilen så långt åt helvete det bara går . skaffa nya grejer (trots att datorn är ny) . en ny mobil blir det i alla fall , så fort den släpps i butik . slutet av februari verkar det som , suck! kanske ska sälja bilen också ? vad ska man med den till när man faktikst kan ta en cyckel och cykla , haha!

nu ska jag fortsätta packa . försöker få det lite organiserat , inte så lyckat!

melissa goes crazy!

hon är verkligen galen nu när hon löper . inte blir det bättre av att smirre och hon är i olika rum . hela morgonen har varit kaos . men som tur är ska jag ta henne till joel under tiden , mamma kan ju inte vara hemma själv och ha hand om en löpande tik och en galen smirre . förökte filma henne förut , när hon sprang runt och var helt knäpp , men det gick inget vidare , så istället bjuder jag på en gammal bild på henne :)

om det hade funkat!!

29 januari 2o1o

godmorgon!

sov lite längre än till nio idag , men är så trött . mår inte bra heller , mår illa och har super ont i hela kroppen . usch , hoppas inte på att det är vinterkräksjukan som härjar , nä usch fy och blä!!!!

ska försöka få i mig lite frukost , försöka få min mobil att fungera den är ju dum i huvudet!


time to sleep!

äntligen så får jag lägga mig i sängen . trots att jag inte gör så mycket på dagarna är jag dötrött . skulle jag själv få bestämma skulle jag gärna sova vid klockan 7 . haha . men det går ju inte .

nu väntas sängen i alla fall . skönt . hörs imorn <3


jag kommer bli tjock!

så mycket mat som jag äter hela tiden . bara för att det är så himla gott så måste jag ta en till portion trots att jag egentligen inte orkar . men vad gör man inte ? haha . jag kan verkligen inte låta bli . men det ska bli ändring på det . promise!

kan fortfarande inte lägga upp bilder så ni får klara er utan dom . men det har ju ingen dött av innan .

nu kommer jag ihåg ..

varför jag bytte till att blogga på metrobloggen . det strulade aldrig! jag tänkte ju ladda upp lite bilder idag , men inte fungerar det och inget annat heller . suck . varför ska det alltid strula ?

jag är så jävla trött . tror att jag är sjuk också!

min åsikt om sushi!

BIG NOOO! alla människor tjatar om att det är så himla gott . men nää , det  var riktigt äckligt . riset var faktikst värst , usch usch usch! dröjer nog ett tag innan jag försöker äta det igen . jag klarar mig bra på vanlig mat . haha .

nähä , lägga sig och läsa ett tag kanske . blev deppig när jag nyss kollade in vädret . 20 minus till veckan , brr!


dagens lunch - sushi!

måste ju prova något nytt!


500m snö!

godmorgon!

trots min tidiga morgon så bloggar jag senare . var med mamma hos frisören och sen hämtade vi min syster vid bussen . kallt och blött . fan så mycket snö det är . känns ungefär som att snön är 500m djup . trots att det kanske är 50 cm djup . jag vet inte riktigt , tänker inte gå ut och mäta heller!

idag blir det en lugn dag , mår inte riktigt bra . min förbannade förskylning går aldrig över  . likaså nacken . ska försöka hitta en ny mobil jag vill ha så jag kan skriva sms . hatar min! GAAAAAAAAAAH!


blomkålsgratäng är smaskens

jag är trött . sängen ser frestande ut . mm . jag längtar . har ätit en riktigt god middag , blomkålsgratäng (nästan en ny favorit , men bara nästan) . snön yr utanför . vill ha sommar . tjäna pengar . åka utomlands . bli brun .  bo hemifrån (snart snart snart) . min mobil är dum i huvudet . ge mig en ny . eller nä , släpp mobilen jag vill ha så att jag blir nöjd . gaah! jag vill så mycket , ingenting händer . men snart blir det ändring . jobbet börjar på måndag får inte så mycket . men överlever i alla fall . ska söka ett annat jobb . hoppas på att jag lyckas få det .

skiter i det här . sängen är bättre . godnatt!

bajsdag!

idag känns som en riktigt bra dag (bortsett från all jävla snö, 2dm på bara någon timme) . jag behöver inte operera mitt knä!! men dock behöver jag sjukgymnastik , suck . jag har fått jobb och börjar på måndag , i alla fall på prov , får se vad som händer senare . och ja , sen har det inte hänt så mycket mer med min dag . melissa har börjat löpa och det är ett helvete , vi har 2 hanhundar hemma så jag får nog åka tillbaka till joel snarast . (där sprack mina hemma planer) . men jag har väntat på det här löpet nu i flera månader så det känns skönt att inte behöva vänta längre ..

känner mig negativ idag så kan ta lite mer tråka grejer , min mobil verkar vara dum i huvudet idag fick jag 5 meddelande som tydligen var skickade för 3 dagar sen (därför jag inte har svarat) . sudda knappen är sönder så varenda gång jag skriver fel måste jag skriva om vart enda ord!!!!

nähä , nu kan jag inte sitta här och deppa ;) ångrade översta raden i texten , men va fan! haha

27 januari 2o1o

hejsan!

ännu en tidig morgon . bara för att jag skulle åka hem . men inte gör det mig något . trots att jag är trött som attan och fortfarande inte har ätit frukost . (gick upp halv 8) . det är illa av mig . ännu har det inte börjar snöa , hoppas inte att det kommer heller . nu vill jag ha vår . eller nja , jag vill ha SOMMAR!!!

ska snart till fabror doktor (får då veta om dom ska operera eller inte) läskigt som fasen . men nu duschen sen frukost . vi hörs framåt eftermiddagen <3


the bourn identity!

så tråkigt jag har det . hela dagen har gått åt till att ligga i sängen typ . melissa är med joel's pappa upp vid ladugården (jag som hade tänkt ut och gå) . det är så fint väder och här sitter jag . men vad ska jag göra då ? ska jag vara ärlig så ska det bli riktigt skönt att komma hem igen . där känns det som att jag gör lite mer än vad jag gör här .

förhoppningsvis så får jag väl ett jobb snart också . så man slipper bli tjock! haha


den här har jag kollat på nu idag!

kent <3

jag har alltid varit ett stort fan av kent . trots detta så visste jag inte att kent  fyller 20 år i år . precis som jag!
det firar jag med att lägga mig och lyssna på massa massa kent <3

26 januari 2o1o

godmorgon!

vaknade egentligen halv 9 , men hade sprängade huvudvärk så jag la mig igen . försökte sova , men gick inte så bra . telefonen ringe , melissa gnölade i sömnen och fålgar kvittrade utanför! mitt humör är inte på topp idag alltså . tänkte gå ner och kolla in kylskåpet lite och sen lägga mig framför tvn igen (ett tag i alla fall) måste ju bli pigg till ikväll , så jag inte ramlar av idag också . haha .

 

by the way , drömde en så sjuk (men underbar) dröm inatt . önskar nästan att den blev sann <3


10 minus!

har hunnit med massa grejer idag . är så skönt att gå upp tidigt , man blir piggare och gladare . me like! bland annat har jag kollat in en jobbpraktik som jag troligtvis ska få , trevlig! (det betyder att jag kommer bli ölänning , uuuh läskigt!) sen har jag varit med joel's mamma på stan , handlat träningskläder till henne och sen besiktigat hennes bil . kom då att tänka på att min bil också ska besiktigas och jag vill inte , den kommer inte gå igenom och jag kommer gråta floder! haha .

ikväll blir det köttfärssås , det var länge sen . är till och med riktigt sugen på det . illa! kanske en sväng med melissa också , men det beror på hur kallt det blir , börja närma sig 10 minus strecket!!!!

25 januari 2o1o

godmorgon!

insåg precis att jag måste bli bättre på att skriva bra rubriker , haha . men har ingen fantasi så här på morgonkvisten! melissa har varit galen hela morgonen , ibland så är det bud på att döda henne , ända till hon blir gosig =) tur var väl det (att hon väckte mig alltså , annars hade jag skitit i alarmet och sovit bort hela dagen) . nu ska jag göra mig i ordning och sen en sväng till öland!


24 januari 2o1o

hejsan!

idag har varit en jobbig dag . blev lite för mycket alkohol igår , haha . men trots detta så har jag klarat av att äta både pizza och på mc donalds (kalla mig inte tjock, för när man är bakis så ska man äta fet mat) . gårdagen var i alla fall kanon , trots att det var lite folk och tyvärr lite jobbigt på slutet av kvällen . jag tackar alla mina underbara vänner för att ni finns :) <3

nu blir det sängen igen . är trött som attan , kom inte hem förens halv 5 inatt . hörs under morgon dagen <3

nu blir det party!

jag är pepp som tusan . precis hoppat ur duschen , har egentligen lite bråttom , ska vara inne i kalmar om 1 timme . men ni kära läsare får ha en kanon lördag för det ska jag ha :) <3

23 januari 2o1o

godmorgon kära läsare <3

vaknade klockan halv 10 imorse . det är riktigt skönt att gå upp tidigt har jag kommit på . ska alltid göra det i fortsättningen , går jag upp runt 12 så förstörs hela min dag , jag bli trött och lat som fan . det värsta just nu är att våran pannan har stannat igen (inget ovanligt) så det finns inget varmvatten , vilket betyder att jag måste åka till joel utan att duscha , gaah! (jag gillar inte att duscha där, är jobbigt när det är dåligt vattenflöde , tar typ 100 år att skölja ut mitt tjocka hår) .

men men , ska packa ihop mina grejer och bege mig mot kalmar . ska förbi systemet där en sväng också , lääskigt! har aldrig varit där själv , haha!

sen ska jag försöka att hinna blogga under dagen <3


kanske börjar livet gå åt rätt håll igen ?

först stora förhoppningar , blir besviken och sen så lycklig igen . hoppas hoppas hoppas nu! hoppas att turen äntligen har kommit till mig . min förbannade otur , gaah! men får vänta och se , imorn får jag förhoppningsvis svar .

en annan bra grej som kom med posten idag är en remiss till ortopeden , får äntligen veta hur det blir med mitt knä . kanske operation kanske inte , hoppas på att det blir det . fast på ett sätt så skulle det vara skönt att slippa det . på onsdag får jag i alla fall veta!

nu ska jag lägga mig (vet att det är tidigt) men jag ska ju festa imorn och vill vara pigg (och förhoppningsvis inte ha så ont i nacken som alla andra dagar) .

sov så gott <3

en hal långpromenad med hundarna .

har varit ute och gått med hundaran i 1,5h . det brukar inte vara någonting när man kan ha dom lösa , men när dom ska gå fot i koppel hela tiden . ont i nacken har jag i alla fall igen . inte blev det bättre för att jag lyckades halka i trappan och slå mig . det är fan inte min vecka , så nu lägger jag mig under täcket och försvinner tills på måndag!


22 januari 2o1o

godmorgon!

eller ja , egentligen så gick jag upp 20 i 8 , tro det eller ej . men tänkte , att va fan går man upp tidigt så orkar man mer . så dagen är typ fullspäckad . handla en massa , äta lunch , gå ut med hundarna och sen äta bakad potatis , mums! (fasen , nu tror ni säkert att jag bara äter , men så är det verkligen inte) haha


så har jag sån hemsk beslutsångest , vet inte hur jag ska göra med helgen . vi har ju pratat om att gå ut , men jag är tveksam på att min nacke klarar av det . hmm , får se hur jag gör med det :)


nähä , duschen väntar på mig!

 


21 januari 2o1o

godmorgon!

jag är helt slut idag . att vara förskyld , att ramla av och att äta smärtstillande är ingen bra kombination tillsammans med att gå på stan en hel dag . på bion igår kändes det i hela kroppen . jag hade ingen kraft , jag klarade inte ens av att öppna min loka-flaska "/ men men , det går väl över med tiden .

bion var i alla fall bra , var väldigt jobbigt när jag blev rädd och hoppade till , fan så det kändes . men jaja , inte det jag skulle prata om . filmen gjorde mig lite besviken jag hade hoppats på ett annat slut , men jag tycker helt klart att hela millenium triologin är dom bästa svenska filmerna som har gjorts!

nähä , ska ner och kolla till kycklingen , sen kommer joel hem och vi ska äta . sen blir det att åka hem till högsby igen . (egentligen så är jag inte sugen på det, så jävla kaaaallt!!!) 


idag har jag gjort kalmar osäkert ..

.. tillsammans med jenny . var trevligt att träffas igen , alltid lika kul att träffa sina vänner (som jag gör alldeles för sällan) .

införskaffade mig ett par svart stövlar (trots att jag ville ha ett par låga) , baslinnen , underkläder och några koftor :) är riktigt nöjd , för det var grejer jag verkligen behövde så jag behöver inte ha dåligt samvet heller .

snart kommer älskling hem och då ska vi gå på bio , luftslottet som sprängdes . (fast jag ville se snabba cash) haha . förhoppningvis så klarar jag av att sitta ordentligt ikväll , känner att nacken inte riktigt mår bra av att jag sprungit runt i affärer hela dagen . ontontont!

by the way , går inte ingelstorpare i skolan längre ? samanlagt så tror jag att vi såg 10 stycken . haha .

tro det eller ej , men jag lyckas med allt!

godmorgon kära läsare!

idag är jag snorigare än någonsin , har ont i nacken , en bula i pannan och en jävla träningsvärk . (som förväntat) . jaha , ni undrar säkert varför jag har en bula i pannan och sådär . för jag min klant lyckades ramla av!!!!! fan så pinsamt , men vadå jag bedömde avståndet mellan hindrerna helt fel så jag hoppade före hästen . haha . men jag mår bra efter omständigheterna (landade med huvudet på ett väldigt mysko sätt , hade jag sett det hade jag nog svimmat , men jag sket i smärtan och fortsatte rida) och jag kommer defenitift fortsätta att rida på aledal , för det var riktigt fint och dom var trevliga och hade mysiga hästar!!


nu ska jag hoppa in i duschen , slänga i mig lite frukost , sminka mig osv. sen åka och hämta jenny och sen ska vi shoppa! synd bara att det är så kasst väder , snö och minusgrader ,brr! jag som bara har skinnjacka med mig , kommer helt klart frysa ihjäl!

hörs kanske framåt kvällen <3


varning!

fasen vad jag bloggar idag , men måste ta igen allt jag missat . fast nu blir det bara ett snabbinlägg . ska snart åka till kalmar (slipper åka buss) .

varnar er lite för imorn blir det nog inte mycket bloggande , för jag tänkte shoppa lite (snygga kläder till helgen) och lite annat behövligt :)

så vi hörs mer imorn kväll <3

jag börjar bli nervös!

jag har inte ridit på flera månader , undra hur det kommer gå ikväll . fasen så pinsamt om jag ramlar av första gången . haha . kan verkligen se mig ligga där på marken och vrida mig av smärta för att jag lyckas klanta mig . haha . nä så får man inte säga , inte ens om sig själv . förhoppningsvis går det riktigt bra , jag sitter kvar på hästen och gör inte bort mig . värst av allt är nog att alla andra som rider där har varit där förut , en gång har jag varit där och så lämnade jag av louise på hennes praktik , haha . men men , jag har joel med mig som mitt moraliska stöd!

jag saknar dierdre <3 r.i.p


lite bilder :)


jag och älskling lagar god mat


sur ? :P


jag 20 år ;)

mina första kvitton från systemet . 3 på en vecka. haha

1 vecka!

insåg nyss att jag varit 20 i en vecka och trots detta så känner jag mig inte en dag äldre , suck! det ända som är skillnanden är att man fåt gå på systemet , men så ska man ha råd att göra det också . ge mig ett jobb någon ?

nähä , om man skulle ta och packa och sminka sig . bussen (fatta att jag aldrig åker buss) går om en 1 så det känns som att jag har lite bråttom .

förhoppningvis hinner jag blogga mer ikväll , men känns tyvärr inte så troligt . blir nog en sen kväll tyvärr!

19 januari 2o1o

godmorgon kära läsare!

min plan var att gå upp klockan 9 idag . men olyckligtvis så hade jag missat att ställa klockan så sov till kvart över 10 istället . men vad gör det . jag överlever ändå och ni också hoppas jag .

tänkte att jag skulle packa lite grejer nu och göra mig i ordning . ska iväg till älskling idag , sen ska jag till öland för idag ska jag ta tag i mitt ridande . dock på ridskola eftersom att jag inte har egen häst , men det kommer bli kul ändå (hoppas jag)

och imorn ska jag shoppa , för då har jag min bil igen . kom fram till att det är jobbigt att gå på stan när man inte har någon bil , haha .

jag håller tummarna för att min mobil ska börja fungera idag!!


en varm dusch & passionfrukt!

nu har jag städat rummet och det känns skönt . synd att det är så litet för jag får ha massa grejer på golvet . men snart flyttar jag och joel ihop . mysmys!

tagit en ordentlig varm dusch , rakat benen och smörjt in mig med mitt nya body butter passionsfrukt . luktar underbart gott . nu väntar min varma säng tillsammans med en bra bok och spikmattan (som sagt) . för imorn ska jag upp tidigt och äta frukost för jag har planerat att mitt "nya" bättre liv börjar imorn!

godnatt <3

I love Din sko!

ursäkta blogguppehållet ännu en gång . men haft fullt upp hela helgen så jag har inte kunnat ägna mig åt bloggandet sådär jätte mycket . hoppas ni inte har saknat mig allt för mycket .

 

har åkt på förskylning igen , snoret rinner och likaså ögonen . jag hatar det! att jag alltid ska drabas av alla sjukdomar som går att få , blä! men förhoppningsvis blir det bättre framöver .

 

nu när jag tjänat in lite pengar på att fylla år ska jag shoppa in ett par snygga boots imorgon tänkte jag , kikar in på www.dinsko.se och ser att dom har börjat ha skostorleken 35 . woho , jag har väldigt smp fötter och 36 är nästan förstort så nu kan jag äntligen ha stövlar och liknande utan att jag tappar dom :D

 

nähä , städa rummet lite sen en varm skön dusch och sen lägga sig på spikmattan och läsa en bok :)


skönt att klia i öronen ?

hur kan det vara så himla skönt att klia sig med tops i örnonen ? gjorde det alldeles nyss och jag blir helt galen , så skönt!

sorry jag vet att det låter sjuk , men är det någon som håller med mig ?

kalaskväll!

vilket liv det är här hemma . mamma tar livet av sig själv , bara stressar runt hela tiden . hon har nog glömt att hon behöver vila och inte stressa , suck!

men ikväll blir det i alla fall lite mer kalas för mig , god mat . mer presenter och lite familjemys!

eftersom att middagen är en överraskning för mig så får jag inte vara nere på hela kvällen , så jag får helt enkelt roa mig med att sminka mig eller något . haha!

16 januari 2o1o

hej!

blev en tidig morgon idag också . har massor av grejer att göra idag . bland annat , gå en lång sväng med hundarna , handla på systemet , städa och sen ska vi fira mig . stressigt som fan!

så tydligen har jag bråttom och får inte skriva mer .

blir inget tyskland!

trots att jag gör massor om dagarna så har jag ingenting att blogga om , förjävligt!

men jag kan i alla fall berätta att jag inte ska jobba i tyskland pga. mitt knä . bättre att få det ordentligen innan jag åker iväg och jobbar om det skulle bli så . väldigt synd , men jag vill inte förstöra det mer än nödvändigt och just nu är det under utredning så då känns det som att det är lika bra att ta chansen till att få det fixar .

så har bestämt mig för att fortsätta leta jobb , jobba ett tag och sen försöka söka in till flyinge .


jag suger på det här!

godmorgon!

jag lovade mig själv att jag skulle bli bättre på att blogga efter nyår , men det går åt helvete . men vi renoverar hemma och så har jag hundarna , har precis fyllt 20 så det är fullt upp precis hela tiden , och ännu mer nu eftersom att vi ska fira mig ännu mer i morgon . ojoj!


nu blir det i alla fall frukost , sen så ska vi ut och busa med hundarna och efter det blir det ännu mer städ!

besviken!

hejsan bloggen!

har inte haft tid för att blogga under dagen så förlåt .

hade i alla fall en kanon födelsedag igår , fick massa fina presenter bla.
- en tatuering (carpe diem på handleden)

- strumpor och raggsockor , mmm!

- skålar

- disney porslin (super fint)

- lampa

- klocka

- spel

- smycken

- pengar . m.m

så jag är riktigt nöjd , tack så mycket allihopa :)


tyvärr är jag lite besviken när vissa av dom som står en närmast inte ens kommer ihåg att man fyller år "/ det känns inte kul alls .

men men , nu har jag inte tid att sitta här längre .


första gången på systemet

ojoj , fan så nervös jag var . haha . men det var inte så farligt och det är väl bara att vänja sig antar jag för det lär ju bli fler gånger ;) införskaffade i alla fall ett par bacardi breezer , rosé vin , bailys och en flaska sprit . haha .

snart blir det kalas här hemma , med god mat och lite presenter :)

för idag är det min födelsedag!

godmorgon!

vaknade av att mamma , gustav och victor kom upp med "tårta" (kladdkaka) till mig klockan halv 8 typ . de försökte med lite fin sång , men misslyckades , ts! fick sedan frukost beståenda av kladdkaka och kokta ägg . haha , vilken blandning va . men whatever , man måste ju blanda nyttigt med onyttigt . eller hur ?

känns som att jag har tusen grejer att göra idag , bland annat gå ut med hundarna , duscha och greja , åka till oskarshamn och även ha lite kalas med familjen . ojoj . hoppas i alla fall på lite fina presenter , trots att jag inte önskade mig allt för mycket .

nähä , vi hörs väl under dagen :) <3


officiellt så är det min födelsedag nu!

klockan är halv 1 och det betyder att jag är 20 år nu :D

och nu väntar sängen , fullspäckad dag imorn!

melrose place

nu har jag fastnat för det också . missade ju dom 4 första avsnitten och bara av ren tur så var jag inne på bilddagboken och där annonserade dom om att man kunde se dom gratis idag . woho . så jag har legat hela kvällen och kollat på det nu . råkade docka somna men fan van är man trött så är man .

ska ta mig en kvällsmacka och lite varm o'boy nu tänke jag , mums . sen blir det sängen . för en lite fågel viskade i mitt öra att någon skulle komma upp och sjunga för mig klockan 7 imorn bitti .

blir i alla fall till att sova tidigt ikväll , trots att klockan redan är halv 11 . men för mig är det inte så sent . (än) . ska hinna se klart de fjärde avsnittet av melrose också , för det har jag inte hunnit med än .

godnatt <3

hundar är tossiga

just nu så ligger melissa i sängen , nisse nedanför sängen och smirre ligger utanför dörren och gnäller som fasen . han är rädd för nisse . melissa och nisse är småkära (i alla fall melissa) så därför skyddar han henne från smirre . det ser så jävla kul ut , melissa ser så stolt ut , smirre livrädd och nisse är bara nisse . haha .

nä nu ska jag lägga mig i sängen och mysa lite med kent som pumpar ur högtalarna <3

äntligen fått svar på röntgenbilderna

det värsta av allt är att dom såg helt normala ut , inga förändringar på varken leder eller skellet . vad är det då som är fel ? ska i alla fall till en ortoped och så ska han också få kolla på det , hoppas han hittar något för det känns ju jobbigt att det ska låsa sig så fort jag böjer på det och så fort jag rör på mig så börjar jag få ont , suck .


idag har jag i alla fall varit riktigt duktig , städat ur ett helt förråd med grejer , ibland undrar man hur mycket skit man egentligen kan ha på ett och samma ställe , känns skönt att ha det gjort i alla fall och att bli av med massa grejer . nu ska jag städa mitt rum en snabbis och sen så töma mamma's rum så att vi kommer igång med renoveringen där inne också , kommer bli ett kanon snyggt vardagsrum . ni ska få se före och efter bilder där inne , ni ska även få se hur snyggt min bror's rum blev efter renoveringen :)

nu blir det dunka musik och städa!


11 december 2o1o

godförmiddag!

det har skett ett under , idag gick jag upp klockan 9 . det känns faktikst riktigt bra , skulle gått ut och gå med hundarna men så hade ju smirre kissat en stooooor pöl på golvet och även på mina skor så det får vänta till dom torkat (och ja , dom är avspolade) haha .

idag står det städning på schemat . förhoppningsvis .


avatar var en upplevelse i sig!

då har man sett avatar . jag hade ju inte så stora förväntningar så hade ju inte så mycket att bli besviken över . haha . den var i alla fall bra , dock alldeles för lång . den kunde ha varit lite kortare så man inte hunnit få träsmak i röva! det syntes att den var välgjord och alla effekterna var kanon , hade gärna velat se den i 3D men får bli en annan gång .

till råga på allt så såg jag på blogg.se 's framsida en rolig lista , gjord av http://gosias.blogg.se/ helt kanon . lånade bilden . dock dålig kvalitet på min så gå in där om ni vill se ordentligt!



det roligaste är att det verkligen stämmer in så sjuk bra . kommentera gärna om ni sett den och känner igen likheterna , haha! 

förövrigt så var kvällen trevlig , vi käkade buffé på zorbas (trots att vi ville ha thai, det var stängt) , busade på maxi innan bion och sen filmen . tack för trevlig sällskap vi får ta och göra om det . snabba cash ? eller kanske det regnar köttbullar ? ;) haha


om en dag fyller jag 20 och nu ska jag sova <3

 


nu ska vi se om avatar är så bra som dom säger!

nu ska jag försöka köra min livsfarliga bil till kalmar , halltorp . bromsarna är helt mysko men förhoppningsvis så kommer jag fram helskinande .

mysa lite med älskling sen träffa vännerna och bio ikväll då . jag hoppas verkligen att filmen är så bra som dom har lovat nu , annars blir jag ledsen ;)

i'm alive!

godmorgon!

trots att jag inte somnade innan klockan 4 inatt så är jag vaken och pigg nu klockan 11 . det tycker jag är riktigt bra . haha . det blir frukost nu , sen så duscha och handla med mormor!

framåt dagen så blir det bio med emil , matilda och sara . trevlans , även lite käk också . kommer bli en kanon kväll :)

natt/morgon bloggning!

klockan är 03.43 när jag börjar skriva det här . fatta hur trött jag är , sängen är otroligt efterlängtad . synd bara att man inte kan sova bort hela dagen imorn , får helt enkelt göra så gott jag kan . (och hoppas på att jag inte somnar på bion) haha .

ska försöka blogga så mycket jag kan under morgon dagen annars är jag tillbaka på söndag :)

natti natti <3

renovering av huset!

jamen , nu har vi börjat med renovering i hela huset typ . eller nä inte på en gång , har börjat med brorsans rum och det är nästan klart nu . sen börjar vid med mammas rum som ska göras om till vardagsrum . sen är det bara kök , hall och vardagsrumet (mammas nya) som är kvar . förhoppningsvis så går det fort :)

jahapp , ska hjälpa mamma att städa hennes rum . hon är väldigt motsträvig! GRR!

8 januari 2o1o

godmorgon!

sovit alldeles för länge idag , haha . hade inte planerat in en sovmorgon till halv 12 i alla fall . men så är det när man inte har någon som väcker än och det är mysigt i sängen , haha . (jag ska bättra mig)

idag så har jag inte en aning om vad som händer . fixa med victors rum antagligen , suck! önskar det var mitt rum istället , hade gjort saken mycket roligare , trots att mitt är ny renoverat . haha

nähä , nu måste jag käka frukost!


BESLUTÅNGEST!

hur kan det vara så svårt att bestämma sig ? är super sugen på jobbet i tyskland . men vågar inte riktigt . jag får ju åka till spaninen och det gör mig ännu mer sugen .

ibland så ångrar jag att jag skaffade hund . fast än att hon är det bästa som har hänt mig just nu . det är henne jag inte vill lämna och jag vill inte sälja henne , helst inte låna ut henne heller . förhoppningsvis så kan j ta henne , men han verkar ju inte bry sig om vad jag säger till honom . suck!

tills imorn ska jag i alla fall ha bestämt mig!


trafikolycka!

hej!

förlåt för att jag inte bloggat på hela dagen . men joel jobbade till halv 8 i morse , betyder alltså att vi sov till 11 tiden någon gång . haha . vi åt lunch vid 12 , sen skulle jag åka hem . det tog mig 2 timmar att köra 9 mil . det är ju hemskt . haha . snorhalt överallt , folk ligger och meskör (typ 30 på 100väg) och massa snöö! fick även stå i kö till en trafikolycka , suck . det var verkligen kallt som fan i bilen , för att sitta med den på kändes väldigt onödigt .

nu är jag äntligen hemma i alla fall , är seg som fasen idag . så det blir en lugn kväll för min del .

HJÄLP!

hejsan!

förlåt för dålig uppdatering , men har inte haft någon lust . behövt vara utan dator nu ett tag och det känns bra . bilderna från nyår har jag gett upp , jävla knäpp blogg . haha . ni får helt enkelt bli vän med mig på facebook!


nu vill jag att ni hjälper mig!

jag har fått 3 kanon jobberbjudande , 1 i skåne , 1 i tyskland och 1 på irland . jag vill inte flytta utomlands men skulle ändå hemskt gärna vilja ta en sån chans . jag har hund och pojkvän och vad ska jag då göra med det ? jag blir galen! ge mig råd någon , snälla!


nu blir det i alla fall film och mys . tyvärr med mig själv eftersom att älsk måste iväg och röja massa snö!


varför blir det aldrig som jag vill ?

nu har ju suttit i en timme och lagt upp alla bilder från nyår . men va tror ni händer ? jo min förbannade dator bara lägger av och det går inte att ladda upp dem . jag hoppas att det har sparats men icke . så nu försöker jag med det senare ikväll för nu är jag trött i huvudet!

om inte annat så har jag dom på facebook vill ni se dom kan ni ju kolla in där :D

3 januari 2o1o

hej bloggen!

ursäkta mitt blogguppehåll , men har haft datorstrul . så hoppas ni har överlevt ändå .

jag har legat sjuk hela början på det nya året . super ont i halsen och ett par lustiga smärtfulla blåsor bak på dingelidong grejen i halsen . haha . dock så börjar det bli lite bättre nu .

orkar inte skriva om mitt nyår just nu , det tar jag samtidigt som jag lägger upp bilder under eftermiddagen <3

RSS 2.0